Сутринта ходихме на парад, официално посрещнахме ДК в града. Хубаво направено, забавления за децата, истински парад с мажоретки, мажорети
и всякакви други махащи и хвърлящи бонбони и мънистени гердани особи. Най странното всяка година е че отнякъде домъкват, добутват, или докарват не знам си колко тона сняг и правят две ледени пързалки, за по малки и по големи дечица, това при около 30 градуса на сянка Бубе, как се навиваш и на Бг училище да го водиш Габ, на мен са ми в повече домашните на англ. училище. Сега имаме проект да правим диорама, добре че Дедо Гугъл знае всичко, щот доста се пулих на тая дума, аз съм си и тъпичко де

За торта съвет не мога да дам, аз всеки път си експериментирам с различни блатове и кремове и все ми се струва че не е достатъчно добре
За трети път се редактирам, ама може ли да сте такива пЪ.Никоя душа не се смили да ми каже за рибата

/ Просто по различен начин реагирате на една ситуация...което не е много добре защото децата усещат че сте на различно мнение и бога ми...използват го
намерих подарък за Габи - кукла hello kitty 
може ли и ние с вас на среща гореща

Но той добре си изкара де , дивя, игра, щастлив беше

ама вие направихте нЕкъв суинг ми се струва
аз през това време трябва да го озаптявам,да слушам лекарката кво ми обяснява и да напрегна целият си мозък да се сетя за измислените преди това въпросчета
(благодаря за любезното съдействие на Жу и Джъмбо