Свекърва ти е ....., не знам какво да напиша.
Много сили ще ви трябват за напред

Бързо да се оправи Марисинка

Деси, при вас е интересно със строителната площадка, Ина има всеки ден различни играчки, не му омръзва на детето само с топки и кукли,... сериозно вървите ли към приключване на ремонтите?
Тони, какво стана с целодневната градинка, оставихте ли Рая?
Лече, аз думи не броя, колкото-толкова , даже и не ги записвам
пишех
Мария, ние тук имаме едно приятелско детенце и те така крият хляба от нея, малката зарязва всичко друго като види хляб.
Шени, как сте вие ?
Малко за нас , Моник тежи 14 кг, идея си нямам колко е висока, щот не ще магарето му с магаре да застане до стената да я премерим, хем всички се изредихме да си правим чертички
и пак не ще
. Дните ни минават в парка и на площадката с децата, ходим да храним патиците, костенурките , рибите, катериците, събираме паднали листа, изобщо спрягаме глагола "мотам се " Малко снимков материал
Поза с шапО
На педал
Така де, на лято ще кажа колко време ни е отнело 
И си е голяма дама тя. Нико, също като сестра си закрепи на 12 кг и до там е. От 9 месеца е 12 кг, ама е пораснал с 5 см за това време.
Иначе е на настроения като много често я гоня по голо дупе из етажа. Иначе сега гледам да я включвам в обличането. Уча я уж сама да си слага панталона, сама да си обува чорапите, сама си пъха ръцете в ръкавите. Далече сме от самостоятелно обличане, но й е интересно.
Иначе знае как да дръпне ластика и да си вкара краката вътре. Често двата крака в 1 крачол. Но всичко го обръщам на игра, за да е по-лесно обличането.
.Обувките ни са в шкафове заключени с райбери 
Ей го, сега не иска да ходи на нов ред
Ще прощавате за непрегледността
понякога казва "мамо, моля те ", което направо ме разтапя
Няма да описвам един наш ден, че стана доста дълго, но общо взето мога да кажа, че се заиграва доста сама, "чете "книжки и й е любимо да ме изпитва какво има на картинките с въпроса "ова е? " (сещате се ова -това
. Преди време пиех някакви хапчета, за да преодолявам тези екстри, трябва да се разтърся какви бяха.
Не знам какво му стана на това дете, но всичко, което не отговаря в 100 % на неговите желания води до рев, тръшкане и сърдита физиономия!
то сЯ вие не че може да ми кажете при вас как е,щото пак ще минете по тъча,че като им готвите не можете да засечете количеството