за теб и стискам палци да се наредят нещата при вас!
уууу,след цялата ода,която написах не можа ли да ти се откъсне една прегръдка и за мен

за теб и стискам палци да се наредят нещата при вас!

.Ей затуй не си платих избор на екип...!

, прочетох Класната
и разбрах що ви занема толкоз време
. На двенките голям гуш и погал, погал, дано това да са били всичките неприятности за тая година и занапред да ви е по слънчево, спокойно и усмихнато

.(Мъжо от кога вика , Кога ше порасне туй дете, че и него компа да го гледа
) Навън ми е малко странна, ако има други хора наоколо, било познати или не, ги атакува да си играе с тях, мен ме отсвирва, не че се оплаквам, ама ми става неудобно понякога
. Почти забравих да се поФаля от днес се казва Мони-ка, преди беше само Мони, сега остава и годините да оправим, че вечно са "ти"-три
.
, голямото пък манджи не яде, явно не ставам за готвачка 

. От тогава ми се е забило че искаш ли направление ходиш в началото на месеца, щот после свършвали, май лимити нямат само педиатрите. 

.

Ето и Нанди ме хвана в крачка...започнах поста си в 4:35 тукашно време...
Ама го довършвам едва сега. Станах да си изпратя приятелката, че в 5 часа ѝ беше влака за Брюксел, че самолетът ѝ беше рано - в 8:30...и изпекох хляба, който замесих снощи, че тъкмо втасал...нали с квас правя. 

- обичам мама. Общо взето доста плямпа, но нали е жена
Някои от нас порядъчно изморени от почивката, други - много заредени.
Шляпкаше си с босите крачета и връткаше дупето с банския. В тази насока - много съм доволна от памперсите за плуване на Бейбилав и с две ръце ги препоръчвам. В пъти по-добри са от Либерото, които задържат много вода и за мен са пълен боклук.
, тя си знае.
Обаче повече обича да и рисувам аз. Някои от вас сигурно са видели - облякох и бански, смесих течен сапун с боички за фондан, дадох и четка в ръка - и хайде да рисува на стената в банята! Занимава се много, половин час не е спряла да маже плочките, накрая само със слушалката на душа минах и почистих за 2 секунди. И тя доволна и аз доволна!
Прекрасни сестрички!!!

щото само отговорите не са изречения,шА мЪ прощаваш 

това пА не може се докаже посмъртно без тестове,за които тестове аз лично съм супер против 
дано има някакъв ефект 
ама дремя по цяла седмица да чакам за нова серия и е леко досадително 

страхотни кукли си имаш,да знаеш
а дЕдовците рокери ме радват на макс
много красиво при вас бре,направо ми идва да хващам първия полет....и топло да не забравяме 
станала е чудна и с доста големи "очи"
абе все още не мога да проумея идеята на Рая - Мини и принцесата не са от едно и също филмче,нали
явно само тя си я знае 
много мразя да загубя нещо - такъв съм материалист,че не е истина 

тоя човек ми идва да го разцелувам вече
пуснахме цитонамазка,видя ми онзи лимфен възел под мишницата,който след 6 пълни месеца все още стои там
но поне нЕма се мре точно от тва 
за останалите - порицание пред строя