черен списък на лекари

• 243 930
  • 497
  •   1
Отговори
# 360
Доц. Киселова от факултета по дентална медицина! Боклук!

# 361
  • София
От този ваш коментар нищо не се разбра! Обяснете какво е станало или поне само име да бяхте написали.

# 362
От този ваш коментар нищо не се разбра! Обяснете какво е станало или поне само име да бяхте написали.
Даде грешна диагноза на мой много близък, лекуваше го в грешната посока!

# 363
  • София
И половината лекари в този свят, но все пак да бяхте описали нещо Simple Smile

# 364
И половината лекари в този свят, но все пак да бяхте описали нещо Simple Smile
Болна тема ми е, мразя я тази жена, но нека Бог я съди!
Вместо да го лекуваше от рака, който има, го лекуваше от кандидоза! Професорът след нея, се хвана за главата, стоеше обезумял от лечението на тази "професорка".

# 365
Здравейте, потърсих такъв списък ибпопаднах на тази тема, за да предпази други момичета от некомпетентност и некадърност от страна на д-р Анна Чорбова, АГ в частна болница Вита, София.
Историята започна ноември, когато според нея резултатите от изследванията  и биопсията на сестра  ми налагат отстраняване на част от маточната шийка  посредством  т. нар. конизация.
Операцията извърши въпросната  лекарка, било наложително и спешно даже да се действа тогава. Няма да описвам какво и как е казала на 25 годишно момче,  което не е раждали все още.
Процедурата мина и няколко часа след това сестра ми получава масивен кръвоизлив  и я вкарват спешно в операционната на Вита, като не могат да овладеят кръвоизлива. Няколко дни прекарва там в болницата и я изписват, чрез в месеца въпросната докторка я вика на преглед  за проследяването на състоянието.
Прегледите са бързи, без информация  и е била доста лаконична, като не се изписва адекватно лечение, а само хранителна добавка, за която на всеки т. нар. преглед се казва продължавай си схемата.
На последния 3 преглед наскоро й взима проба, прави биопсия  и се оказва, че не е извязано до здраво първия път и се налага отново операция, при което сестра ми решава да потърси  консултация  и с друг специалист, като се оказва след преглед и изследвания при него, че самите клетки така са разположени, че не е избран правилния метод на лечение предвид състоянието  на сестра ми и не е била нужна тази операция  за премахване на тази част.
А освен това и самата операция  не е била направена, както трябва.
Да не говорим, че не е предписани и адекватно лечение.
Абсолютно и тотално грешен подход, който доведе за съжаление  до всички тези неприятни  последици, болка, стрес и тавана и до днес, риск да износи бебе, а за парите, които е дала, да не говорим.
Нвкомпетентна и безотговорно докторка с кофти отношение.

# 366
И аз се присъединявам към това мнение за д-р Митев! Бях при него на платен прием! Отдели ми точно 5 минути. За отношение изобщо не може и да се говори! Естествено нещата затихнаха, но пак се появиха и при втория платен преглед общо-взето аз му обясних как трябва да се процедира, за да се стабилизира положението! Това д.м. зад името му да си го носи със здраве, но е кухо и без съдържание!
Ако търсите добър дерматолог с отношение и внимание към пациента - препоръчвам д-р Росица Йорданова. Работи в Лаборатория Бодимед срещу Майчин дом. Координатите й излизат през Гугъл. Тя отговаря на мобилния телефон и записва час.

Ангел Митев - дерматолог. Абсолютна некомпетентност и незаинтересованост и то към дете!

# 367
Здравейте мами, искам да споделя моят лош опит за слагане на хиалурон в устните! Бях в Дерма Хеър Медикъл София при някаква млада лекарка, която ме боде доста време не знам дали така работи или нещо е имало. Още тогава устните не бяха точни, а в едната страна по големи, но тя и особено една руса нахална която се оказа собствечниката се изказваше как това е нормално и как едва ли не се занимава с това нещо цял живо, а накрая чак след разбрах че тя дори не е лекар, което ме шокира как може....
Та сега съм в Гърция около месец след поставянето и устата ми прилича на хармоника буквално от от ляво стои два пъти повече от колкото в дясно.
Слава богу разбрах че може да се разградат и направят нови. И за това ви пиша!! Помагайте с добър лекар който може да оправи положението???
И никога не стъпвайте в тази клиника, нямат компетенция, гледат да ти измъкнат парите със бърборене от същата тази русата не и запомних името за милиони промоции  а иначе са много важни и първоначално вдъхват доверие.... Какво се прави с такива некоретни клиники? Но нека първо оправим устните, че ме срам от всички.

# 368
  • София
Не знам как бихте си сложили отново след като сте преживяли това…

# 369
В медицинския център в Айтос, платих 50 лв. за преглед при Д-р Веселина Пенчева. Проблема беше запушено ухо. Тази жена не свърши никаква работа, такава некадърност...вместо да вкара спринцовка с вода в ушния канал, тя ми изливаше вода сякаш ми миеше ухото. Наложи се да отида до Бургас и да си платя още веднъж за да се реши проблема. И  въпроса е за платения прием когато лекар взима пари но не върши работата за която сме платили дали от некадърност или от друго. Как може да си върнем парите?

# 370
Здравейте, мина време но сега се осмелявам да пиша!
Имах проблемна бременност, минах много пъти през болницата докато бях бременна но всеки път се оправях.
Последния път постъпих в болница, заради кървене в 26г.с.
Още при постъпването в патологично отделение на болницата, чаках многоооо време за преглед и приемане.
Имах преглед на ехографа, на магарето... нямаше точни изказвания защо кървя и дали всичко е наред.
Един казва къса шийка, друг казва добре е шийката. Много мнения.. и нестигат до краен извод какво се случва с мен и бебето.
Приемат ме за задържане тъпчат ме само с прогестерон, но шпа и магнерот, виждат че продължавам да кървя и дори не ме гледат на видеозон нито слушаме тонове....
Отношение никакво от тяхна страна, нечуствах бебето, казвам им неми обръщат внимание..
Една сутрин ми слагат някаква банка щяла да помогне да спре кървенето на бавна капка... надувамисе единия крак ставам казвам им казват че е нормално... подухамисе ръцете краката всичкооо пак не ми обърнаха внимание.... сутринта лекарката още от вратата ме погледна сякаш съм чудовище... веднага в предродилна зала... където ми казват натровена  подута коремна стена изтекли води... почва раждане което не може да се спре, нито лекар нито акушерка до мен... оставиха ме напроизвола на съдбата сама да напъвам... първо дете ми беше... викам плача незнам какво да правя незнам какво ставва.... Това беше най кошмарната ми нощ в живота... 11 часа мъчение сама от време на време се появяваше някой да види дали съм жива.... Родих момченце, издъхна ... не му помогнаха по никакъв начин за да оцелее.... Никога няма да стъпя в Родилно или Паталогично отделение Шумен... най некъдърните, незнаещи, паднали от небето лекари! Незнаят какво е да си с тромбофилия, да си биеш фраксипарин и т.н! За мен това не са професионалисти!

# 371
Историята ви е потресаваща ! Много съжалявам за всичко , което сте преживяли . Далеч съм от този регион , но това , което описвате е ужасно … и за жалост вероятно го има в много краища на България , особено далеч от големите градове .
Пожелавам ви бързо възстановяване , психическо и физическо , да се вземат нужните мерки и след време да държите здрава рожба в ръцете си !
Съжалявам още веднъж , бъдете силна !

# 372
Не си ли платиш избор на екип, във всяка болница е така.Захвърлят те и всеки разчита другия да те погледне.И в София и в Пловдив е така.Независимо какво е отделението.

# 373
  • София
Меги, много тъжно е това, което прочетох. Желая ви много сили, много, да се справите с това. Не знам.

# 374
  • София
Не си ли платиш избор на екип, във всяка болница е така.Захвърлят те и всеки разчита другия да те погледне.И в София и в Пловдив е така.Независимо какво е отделението.
Вие ги обиколихте всички, за да знаете ли?? Говорите глупости.

Към авторката съжелявам за загубата Ви! Не, че ще стане нещо, но подайте оплакване. Абсолютно несериозно е да се подхожда така към бременни. Бъдете силна!

Общи условия

Активация на акаунт