черен списък на лекари

• 243 875
  • 497
  •   1
Отговори
# 345
По адресите какво става не знам, но пред болница никога не съм виждала родата да разтоварва болните. Даже им се казва да не се пречкат, за да не навредят още повече.

# 346
Носилките не могат да минават по стълбите и затова ги свалят с одеала,когато няма голям асансьор (товарен).Би трябвало да си имат екип и за свалянето,защото даже и да има хора, има си особености при носенето.И линейките не карат толкова  бързо,и като го заведат в болницата да не мислите,че някой чака на вратата и ще се разбързат да обслужват.Да не ни се налага.Моя баща като получи инсулт и повърна в линейката,като пристигнахме в болницата ми казаха да избърша повърнатото,а аз в бързината не бях взела нищо освен портомонето и телефона и нямаше с какво да обърша,направиха една физиономия на досада и пренебрежение и ми дадоха няколко листа лиглин и с това бърсах.И на рентгена ние си го местихме от носилката и в нервно като го закараха пак ние прехвърляхме от носилката на леглото.Сега заради ковида може и да не пущат външни,но се съмнявам.Та тогава ми обясниха,правилата.

# 347
  • Sunshine state
Това не са правила и норми обаче, а някакви безумности и своеволия така, че това с не били длъжни не минава и не е правилно. Има си специални носилки за стълби, но нали третираме хората като жители на страна от третия свят.. После искат прираст, ама в същото време ни оставят да мрем като мухи. Това не е обект на темата обаче.

# 348
Д-р Илияна зографова, невролог в Токуда. Таксата и е 100 лв, трябваше да погледне едно cd с компютърна томография на главата, защото имам менингиом на кората на мозъка, а изследването ми е правено по друг повод, пътен инцидент, и разчитащите не са видели менингиома, и съответно го няма в разчитането. Тя ми каза че няма намерение да гледа сидито и просто преписа това, което беше описано в разчитането. Исках да си направя изследване за сънна апнея, тя ми каза че струва 260 лв, но когато отидох да ми го направят, се оказа, че всъщност се прави две нощи по 260 лв. Изводите оставам на вас

# 349
Здравейте, реших и аз да споделя малко от опита си. Отнася се за д-р Петя Димитрова от София (психиатър се води). Огромно разочарование, непрофесионално отношение, обиди, накърняване на достойнството и т.н.
По-напрегната след ликар никога не съм се чувствала!

# 350
Доктор Марина Димова, дентален лекар, клиника МНЛ в Младост 4.
Направих си мост с 8 коронки при тях, след като предоставих снимки и написах на лист как желая да ми изглеждат зъбите. На пробата всичко беше перфектно. Залепиха ми моста с временен цимент, но забелязах, че предните ми два горни зъба са преизпилени, което предизвиква болки в кучешките зъби (които отхапват вместо тях) и неудобство. За лошата естетика дори не желая да говоря. Колежката на Марина Димова на име Лора Кръстева ми обеща, че предните ми зъби ще бъдат отново удължени, веднага щом временният цимент не издържи и мостът падне. Мостът падна, удължаването се оказа невъзможно. А изненадата ми, разбирайки че мостът си е бил с нормални предни зъби, преди Димова да реши на своя глава, че трябва да бъдат изпилени беше огромна. Говорих с Димова - отрича, въпреки че получих снимка на моста, преди да бъде съсипан.
Платих много пари за 8 коронки. А сега ще трябва да правя нов мост.
Доктор Марина Димова е престъпник. И не трябва да практикува. Стойте далече от нея и от клиника МНЛ.

# 351
В черния списък с лекарите в София поставям общопрактикуващия лекар Юлия Александрова. Същата ,,практикува,, в МЦ ,,Калимат,, в квартал ,,Борово,, на ул.,,Ястребец,, № 11. Тази особа е изключително арогантна и нагла,системно закъснява с около час за работа,също така тръгва от кабинета си час и половина преди края на работния ден. Ако ви се наложи да я посетите,примерно защото сте развили бронхит,трябва да си запишете час?! и ако евентуално има свободни часове може да имате шанса да бъдете прегледани.Ако няма свободни часове се спасявайте както можете. Най-неприятното всъщност е това,че медицинската сестра редовно остава сама в кабинета,нуждаещи се пациенти идват и не могат да получат адекватна помощ,тъй като доктор Юлия Александрова си е тръгнала в 17.30 ч. при положение,че работното ѝ време е до 19.00 часа.Когато ѝ се обадите и възразите срещу хаотичното ѝ присъствие в кабинета,тя ви приканва да се махнете от списъка ѝ с пациенти и да я смените като се държи изключително арогантно и нагло.Това само по себе си е недопустимо за човек,полагал Хипократова клетва!!! Госпожо Александрова,не мога да ви нарека ,,доктор,, и ви моля направете услуга на обществото и напуснете работа,след като ужасно многови мързи!!!

# 352
Здравейте, бъдещи майки! Искам да споделя възмущението си от престъпната немърливост на д-р Делян Йорданов от УМБАЛ “Дева Мария” Бургас с цел да предотвратя това да се случи на някоя от вас.
Доктор със завидно спокойствие и престъпна небрежност към проблемите на бременните! Ще се съглася, че може да е “добър специалист” само и единствено ако няма проблем с бременността! Да, при нормална и безпроблемна бременност и раждане, всичко е ОК, естествено че е ОК, в миналото родилките са раждали и сами вкъщи или с помощта на една “баба” и когато всичко е наред, бебето се ражда и без помощта на “лекар”, но когато има проблем, сгъват чадъра, та нали затова са лекари!!! Та, да продължа за доктор Йорданов,…. остави едно здраво и почти износено бебе да се задуши с пъпната си връв няколко часа преди да се роди. Остави го, защото, както повечето лекари, не повярва на майката (която най-добре знае и усеща) какво се случва с нея, с детето и, с бременността и ….! И въпреки изричното обаждане от страна на бъдещата майката до уж “наблюдаващият бременността лекар”, визирам д-р Йорданов с молба за консултация, тъй като бебето е спряло движенията си от повече от два часа, той съвсем спокойно и каза да се успокои и да си ляга!!! На следващия ден, след ехографски преглед от негова страна и доплер отново получихме “компетентното му” уверение, че всичко е наред! След настояване от наша страна, на същият ден по обяд, родилката беше приета в “модерната” болница, в която въпросният доктор е завеждащ отделение и където малко след приемането, бебето изгуби сърдечен ритъм! Ето така, съвсем спокойно, както всичко беше наред! Износено, съвсем здраво бебе, с тегло 3 кг.Така че, момичета, не се доверявайте, не най-важно е отношението, най-важно е да имате адекватен професионалист, който да може да реагира правилно във всеки един момент при настъпил проблем и да доведе нещата до щастлив край!
Моля, ако има други пострадали по този нелеп начин (колкото и да не ми се иска), да споделяте, за да достигнем до възможно най-много бъдещи майки и да предотвратим подобни нещастия!

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 15:28 от diana_yaneva

# 353
Абсолютно вярно,живо и здраво бебето ни си отиде ,само защото случаят беше подценен.Смятам ,че всеки един притеснителен симптом ,трябва да се взема под внимание ,а не после да ни казват ,,И аз съм шокиран",цитирам д-р Йорданов,ако беше действал бързо още при първото обаждане ,сега щяхме да имаме живо и здраво бебе.Не докторе ,шокирани сме ние,защото бебето ни се задуши, заради лекарска небрежност и ненавременна намеса ,още повече ,че от предната вечер когато бебчето беше все още живо,снаха ми звънеше ,че нещо не е наред ,защото бебето не помръдваше изобщо и да точно така ,вашия съвет и вашата грешка беше ,че и казахте да легне и да се наспи ,че всичко е наред,да но до другия ден се случи най лошото.Така вие подписахте смъртната присъда на нашето бебе.Да допълня снаха ми беше 10 дена в деветия месец ,бебето беше 3кг ,абсолютно здраво,задушено от пъпната връв ,поради ненавременна намеса.Така,че изказаното ви съжаление не може да ни върне бебето.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 16:46 от Margarita Slavqnova 717515

# 354
Момичета и жени,никога не ходете при Хайдудова
Не искам да я наричам доктор!
Сложи ми конци Аптос и целта беше да се стегнат торбичките до брадичката
Постави ми по два кьси конеца на бузата и кьм челюстта,без изобщо конеца да обхване тази торбичка в едната страна горе имам около 2см повьрхностно поставен конец и в резултата там е подуто мястото
Постави ми и фильр за устни
Но още при второто убождане ми направи такьв огромен хематом,че се наложи да спре
Каза ми,след като мине,че ще ми постави фильра
Направих грешката да заплатя
След 3седмици отидох,за да види как са конците и да си довьрши работата
Най-нагло ми каза,че не била благотворителна организация и била поставила целия фильр
Обиди ме ,че сьм имала големи очаквания
Не бих се оставила в нейните рьце никога!!!!!!
Шарлатанка и некадьрница,непрофесионалистка и нагла печалбарка
Не и прави чест на Хайдудова
Не бива да продьлжава да наранява хората

# 355
  • в кукувиче гнездо
Всъщност Йорданов е абсолютен некадърник и не само, когато става въпрос за израждане, наблюдаване на бременност и т.н. Той е най ама най-тъпия лекар, с който живота ме е срещал. АЗ съм в потрес от отва, което се е сучило и моя случай не е кой знае какво, но ще го повторя тук. След ковид и приемане на кръворазреждащи отидох при него на преглед, защото цикълът ми просот не свършваше 10 дни. Та, спря ми от раз хапчетата и ми даде кръвосъсирващи, нещо изключително опасно след ковид. Както и да е, и това не е най-големия проблем. Изобщо не видя, че имам миомен възел. Не малък, от който се оказа в последствие, че е било кървенето. Чиста си вика, като сълза, ни възели имаш, ни миоми.... И това след подробен видеозон. Да не говорим, че изобщо не ме слушаше какво му казвам, говореше си със сестрата, голяма забава падаше и не спря да си пуска някакви глупости във фейса. И това по време на преглед. Този лекар изобщо не е в час. Добре, че след това отидох на друг преглед, в София, та се видя какво ми има. Дано пострадалото семейство си потърси правата в съда. Сигурна съм, че има и други пострадали. Семир Абумелих да провери.

# 356
Всъщност Йорданов е абсолютен некадърник и не само, когато става въпрос за израждане, наблюдаване на бременност и т.н. Той е най ама най-тъпия лекар, с който живота ме е срещал. АЗ съм в потрес от отва, което се е сучило и моя случай не е кой знае какво, но ще го повторя тук. След ковид и приемане на кръворазреждащи отидох при него на преглед, защото цикълът ми просот не свършваше 10 дни. Та, спря ми от раз хапчетата и ми даде кръвосъсирващи, нещо изключително опасно след ковид. Както и да е, и това не е най-големия проблем. Изобщо не видя, че имам миомен възел. Не малък, от който се оказа в последствие, че е било кървенето. Чиста си вика, като сълза, ни възели имаш, ни миоми.... И това след подробен видеозон. Да не говорим, че изобщо не ме слушаше какво му казвам, говореше си със сестрата, голяма забава падаше и не спря да си пуска някакви глупости във фейса. И това по време на преглед. Този лекар изобщо не е в час. Добре, че след това отидох на друг преглед, в София, та се видя какво ми има. Дано пострадалото семейство си потърси правата в съда. Сигурна съм, че има и други пострадали. Семир Абумелих да провери.
В съда едва ли ще имаме шанс, а и самият Самир Абумелих - човек с влияние, няма да застане на наша страна, а напротив, ще защити името на болницата си, заедно с некадърния си персонал. За това реших, да дам гласност на случая, колкото и неприятен да е за нас и може би за всички бъдещи майки. Но, тези неща трябва да се казват и дано съберем повече хора, пострадали от некадърността на подобни "лекари", защото със сигурност са много!

# 357
Здравейте! Искам да изкажа негативно мнение за д-р Йорданов - унг. Личната лекарка препоръча консултация на седем годишната ми дъщеря с унг специалист със съмнения за уголемена трета сливица. Снощи бяхме на преглед при него в МЦ "Надежда" в мол Парадайс. Прегледът беше 40 минути след записания час, продължи не повече от 6-7 минути, през това време два пъти говори по телефона, вкара познат вътре и реално повече информация за това, че наистина третата сливица е уголемена, не получих. За капак, предложи да "оправи" ушите на дъщеря ми. Искрено се надявам да съм разбрала погрешно, че предлага ненужна хирургическа интервенция на дете с криворазбрани естетически подбуди, защото етичността в това някак напълно ми се губи. Отговорих: "не благодаря, прекрасни са си така " и излязохме от кабинета с рецепта за хомеопатичен продукт ( с научно недоказани терапевтични свойства) и кортикостероиден спрей за нос, какъвто личната лекарка вече ни беше предписала.

# 358
  • София
Здравейте! Искам да изкажа негативно мнение за д-р Йорданов - унг. Личната лекарка препоръча консултация на седем годишната ми дъщеря с унг специалист със съмнения за уголемена трета сливица. Снощи бяхме на преглед при него в МЦ "Надежда" в мол Парадайс. Прегледът беше 40 минути след записания час, продължи не повече от 6-7 минути, през това време два пъти говори по телефона, вкара познат вътре и реално повече информация за това, че наистина третата сливица е уголемена, не получих. За капак, предложи да "оправи" ушите на дъщеря ми. Искрено се надявам да съм разбрала погрешно, че предлага ненужна хирургическа интервенция на дете с криворазбрани естетически подбуди, защото етичността в това някак напълно ми се губи. Отговорих: "не благодаря, прекрасни са си така " и излязохме от кабинета с рецепта за хомеопатичен продукт ( с научно недоказани терапевтични свойства) и кортикостероиден спрей за нос, какъвто личната лекарка вече ни беше предписала.
Все едно описахте нашето посещение при същия специалист УНГ, в същите болница и отношение. Само че в нашият случай препоръча и вторичен преглед. Не отидохме разбира се.

# 359
Всъщност и на нас препоръча, забравих да го напиша, но нямам намерение да правим такъв при него.

Общи условия

Активация на акаунт