черен списък на лекари

• 245 572
  • 500
  •   4
Отговори
# 495
Какво имате предвид под нечовешко? Как постъпи. Изяснете случая. Аз също имам съмнения във въпросната личност, затова питам. Помогнете ми.

quote author=STANISLAVAAAAA link=topic=689806.msg49142296#msg49142296 date=1736707595]
Аз искам да изкажа моето възмущение от един иначе прехвален доктор, доктор Чапкънов , гръден хирург в КАСПЕЛА Пловдив. Толкова нечовешко отношение не бях срещала до сега. Не правете тази грешка да му се доверявате. Такова отношение не съм срещала не само от доктор, но изобщо .Първо говори едно , после върши друго . Дори да умирам няма да отида при него.
[/quote]

# 496
Здравейте! Публикувах го в темата за уролозите, ще публикувам и тук. Искам да предпазя повече хора от този псевдо доктор Младен Кайцанов. През ноември миналата година отидохме при него да смени катетъра на баща ми - съвсем рутинна процедура, която се прави всеки месец. Въпросният доктор не можа да вкара катетъра и използва някакъв метален катетър, за да разшири уретрата на баща ми. Използва и тел, за да вкара силиконовия катетър в уретрата. От тези манипулации е пробил пикочния мехур на баща ми, в следствие на което перитонит и за жалост баща ми почина, въпреки че му направиха операция по спешност. Така че имайте едно на ум, ако посетите този доктор. Работи в Пирогов, но се подвизава и в Люлин Мед и Превентика.

# 497
Д-р Деана Ангелова - кардиолог. Има много грубо махленско отношение към пациентите. Не препоръчвам.

# 498
Д-р Соня Галева ендокринолог невъзпитана и некомпетентна ,никакви други хормони не я интересуват освен ТSH щом той е ОК значи нямаш проблеми.Когато попиташ дали има нужда да изследваш други хормони започва да крещи и да нарежда.Но за съжаление се влоших и влязох в отделението по ендокринология там ме направиха на нищо защото не съм била изследвала и другите хормони.Никога повече няма да стъпя при нея.

# 499
Д-р Соня Галева ендокринолог невъзпитана и некомпетентна ,никакви други хормони не я интересуват освен ТSH щом той е ОК значи нямаш проблеми.Когато попиташ дали има нужда да изследваш други хормони започва да крещи и да нарежда.Но за съжаление се влоших и влязох в отделението по ендокринология там ме направиха на нищо защото не съм била изследвала и другите хормони.Никога повече няма да стъпя при нея.

Подкрепям, следях се при нея и се докарах до ТСХ над 90 заради неглижиране и грешна терапия.
А отидох с ТСХ 0.400....

# 500
  • Тра-ла-ла
На мен преди Х години ми обясняваше как косата ми няма да се омазнява, ако не я мия често. И било нормално да имам косми - за това имало козметици 🙄 ( Не ставаше въпрос за обикновено окосмяване) . А отидох при нея заради добри отзиви в бг-мама.

Общи условия

Активация на акаунт