Добър онкодерматолог - София?

• 20 618
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,

прекарах няколко часа в търсене на добри специалисти онкодерматолози в София. Натъкнах се на стари теми, в които се споменават някои имена, но ми иска да разменим малко по-нова информация по този въпрос. От 4 дни ме сърби ужасно една бенка и направо съм откачила от притеснение. Чакам с нетърпение първия работен ден, за да тръгна по лекари, но въпросът е при кой? Не искам да отида просто на дерматолог, защото не вярвам, че дерматолозите са компетентни по всякакви кожни проблеми. И това е нормално. Искам да отида при онкодерматолог, който си разбира от карциномни образования по кожата, има добри хирургични техники за премахване ако се наложи и т.н.

Ще съм благодарна ако ми препоръчате такъв специалист в София.

# 1
Моят извод от подобно проучване: д-р Киров в Онкологията, д-р Троянова в "Царица Йоана" (ИСУЛ), д-р Елмира Павлова (ИСУЛ, МЦ "Св. Пантелеймон"). Със сигурност има и много други. Стискам палци!

# 2
Аз препоръчвам Д-р Чавдар Карабахчиев в 7 ДКЦ. Консултирала съм се с него за бенка на ухото, както и за други работи. Изключителен професионалист  Simple Smile

# 3
  • София
Проф. Цанков в Токуда болница или в клиника Евродерма.

# 4
Моят извод от подобно проучване: д-р Киров в Онкологията, д-р Троянова в "Царица Йоана" (ИСУЛ), д-р Елмира Павлова (ИСУЛ, МЦ "Св. Пантелеймон"). Със сигурност има и много други. Стискам палци!
АБСОЛЮТНО ВРЕДНА препоръка за Троянова! "Прегледа" при нея днес беше един от най-наглите пладнешки обири. Моля хората да не се подвеждат по този коментар, както се подведох аз. Освен ако не искат да платят 160 лева, да си загубят времето, да контактуват с НЕАДЕКВАТНА И НЕЛЮБЕЗНА госпожа - тъй наречената "доктор" Троянова от ИСУЛ. Влязох да попитам за час за другата седмица. Тя каза че ще ме прегледа веднага. Дадоха ми лист да платя на касата. На касата, след обработка на документите, ми казаха 160 лева - 120 за преглед и 40 за изследване. Аз се стреснах - толкова за преглед не бях плащала! Долу в кабинета "доктор" Троянова ме попита не ми ли е топло с тези дънки - без коментар колко е професионално. Не ме остави да й разкажа за какво става дума, не се поинтересува с какво се мажа две седмици, не поиска да види амбулаторен лист от предния преглед. На два пъти я питах за колко време може да се образува меланом и на два пъти не ми отговори. "Седнете на стола.", сядам. "Не така с гръб към мен.", сядам с гръб. "Приближете стола, много сте ми далеч", и в този момент загубих къде беше проблемната бенка от цялото местене. И тогава само ме пипна веднъж с този уред, като нямаше и да го направи ако не се бях направила на ударена да питам какво е това изследване за 40 лева.
А иначе "прегледа" се състоя за няколко секунди когато тя ПОГЛЕДНА гърба ми осеян от бенки, и каза че ми няма нищо. Повторих й много пъти че МЕ БОЛИ. Че болката се усилва. Тая жена е ТОТАЛНО НЕАДЕКВАТНА, и е скандално че дори е управител на клиниката по дерматология! Върнах се да й кажа че в анамнезата неправилно е записала че не знам къде точно е бенката, понеже й бях показала площ от една педя където ме боли, но беше заключено. НЯМАМ ДУМИ. МАФИЯ!!! И в момента на писане на този коментар ме "наболва".

Общи условия

Активация на акаунт