черен списък на лекари

• 245 577
  • 500
  •   2
Отговори
# 465
В Супердок съм забелязала, че масово има специфични хвалебствия за определени доктори, точно противоположни на истинското им държание към пациентите.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 09:59 от Dresly

# 466
В Супердок съм забелязала, че масово има специфични хвалебствия за определени доктори, точно тротивоположни на истинското им държание към пациентите.
Точно това написах и аз. Имам си платени, които ги хвалят..

# 467
  • София
Аз от супердок си избрах личен лекар спрямо многото положителни коментари. В последствие като се зачетох се оказаха 5 имена, които пускат през определено време положителни коментари + няколко различни.
Всичко е "мижи да те лажем". После защо се лекуваме сами. То вече да те е страх да отидеш на лекар.

# 468
Ама и аз си ходя често при един и същи лекари и програмата периодично ми иска мнение- аз давам, така че и моето име ще се срещне през определен интервал.Оставяла съм лоши отзиви и са били публикувани, също съм чела такива на други потребители:

# 469
Лошата практика да си прехвърлят пациенти, защото работили заедно до преди 2-3 години, а след това разбирам, че са и първи приятелки. Точно такова беше и поведението на кардиолог Д-р В. Зл. преглеждаща с направления във Варна ме отврати наистина. Възмущението й към придружител беше просто абсурдно. А към пациента подигравателно.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 10:04 от Dresly

# 470
  • София
След всеки преглед, записан през супердок, системата иска обратна връзка. Ако редовно ходиш при даден специалист и си доволен, редовно ще ти се вижда името там.

# 471
Хора, моля ви НЕ ходете при тази женица. Това е един алчен човек, който изнудва хората за пари ! Не се съобразява с никой и нищо. Чаках 20 мин пред кабинета и при което тя отвори вратата в 17:00 и ми каза вие за мен ли чакате, то регистратура не са ви въвели името. Идете си запишете нов час, не мога да ви взема! Това не е доктор! Това е малина за пари! Коментарите в супердок не случайно са толкова лоши за нея! Никога не стъпвайте там!
Добавям към списъка д-р Виктория Зафирова, дерматолог от Софиямед. Имахме записан час по здравна каса за бебето. При пристигането ми заявиха, че се доплащат 55лв за преглед с дерматоскоп (засукан термин за лупа) и той не се покрива от здравна каса. Вероятно, така лекарката изкарва пари за джуки, тъй като ако погледнете отзивите в супердок, това се случва на всички балъци, които си записват час при нея по НЗОК. Освен това, с предимство влизат в часа пациентите с платен преглед (110 лева). Останалите може да ги изпрати да се върнат на другия ден, както направи с мен и бебето ми. Аз запазих час при друг лекар, та не знам самият преглед с лупата дали си струва петдесетачката. Но хората, които все пак са се доредили за преглед споделят, че изписва скъпа козметика и лечението не дава резултат. Ако все пак решите да си я причините, поне хвърлете едно око на отзивите в супердок, да си знаете какво ви чака.

# 472
И мен ме прецака тази да си платя за преглед с въпросната лупа, която не знаех какво е и го направих- много непрофесионално.Не се върнах повече.

# 473
Наскоро се сетих, че не съм написала отзив за прегледа си при д-р Чанко Чанков - ортопед, с цел да предпазя други хора. Същият ме прегледа и без снимка или изследване ми каза, че ще съм за операция, освен ако не ходя на рехабилитация. Въпросната рехабилитация, която ми препоръча е на ул. Лъчезар Станчев в София и се оказа, че самият той е собственик на този център. Още като разбрах и се усъмних в това, че просто си препраща клиенти, от които да взима допълнително пари от едно място към друго…
Реших изобщо и да не ходя и след няколко седмици болката в тазобедрената става, която имах отстрани на крака (само при натиск, но не и при ходене) си отмина от само себе си. Отделно, при самия преглед, толкова силно ме натисна, че ми травмира мястото още повече и ме болеше повече, отколкото преди да отида при него. Много арогантен и явно меркантилен. Готов е да те изпрати за операция без да му мигне окото…

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 21:47 от Rimmona

# 474
И аз днес попаднах на същата Виктория Зафирова в Софиямед - надменна джукеста кисела кифла с грубо отношение,бях с направление, което определено не й се понрави.. поиска да си доплатя въпросните 55лв, а аз си отказах прегледа и си взех направлението! Избягвайте на всяка цена, освен ако не искате естетически корекции.

Добавям към списъка д-р Зафирова, дерматолог от Софиямед. Имахме записан час по здравна каса за бебето. При пристигането ми заявиха, че се доплащат 55лв за преглед с дерматоскоп (засукан термин за лупа) и той не се покрива от здравна каса. Вероятно, така лекарката изкарва пари за джуки, тъй като ако погледнете отзивите в супердок, това се случва на всички балъци, които си записват час при нея по НЗОК. Освен това, с предимство влизат в часа пациентите с платен преглед (110 лева). Останалите може да ги изпрати да се върнат на другия ден, както направи с мен и бебето ми. Аз запазих час при друг лекар, та не знам самият преглед с лупата дали си струва петдесетачката. Но хората, които все пак са се доредили за преглед споделят, че изписва скъпа козметика и лечението не дава резултат. Ако все пак решите да си я причините, поне хвърлете едно око на отзивите в супердок, да си знаете какво ви чака.
Ако се изисква задължително доплащане и това не е съобщено още при резервацията на прегледа в супердок, може да пишете на платформата, това е адски некоректно. И масово прегледите от 30 лв станаха на 110 - 150!

# 475
Аз искам да изкажа моето възмущение от един иначе прехвален доктор, доктор Чапкънов , гръден хирург в КАСПЕЛА Пловдив. Толкова нечовешко отношение не бях срещала до сега. Не правете тази грешка да му се доверявате. Такова отношение не съм срещала не само от доктор, но изобщо .Първо говори едно , после върши друго . Дори да умирам няма да отида при него.

# 476
Аз искам да изкажа моето възмущение от един иначе прехвален доктор, доктор Чапкънов , гръден хирург в КАСПЕЛА Пловдив. Толкова нечовешко отношение не бях срещала до сега. Не правете тази грешка да му се доверявате. Такова отношение не съм срещала не само от доктор, но изобщо .Първо говори едно , после върши друго . Дори да умирам няма да отида при него.

За съжаление като този има доста....

# 477
Д-р Лилия Попова
МЦ 16 София, ул. Даме Груев.

Груба и невъзпитана. Направления дава трудно. Рецепта - все най-скъпите лекарства. Ако не помагат - "търси си друг лекар"
Не препоръчвам, особено за хора на възраст!

# 478
Не ходете при д-р Димитър Ценов от Майчин дом.

Некомпетентен, мародер с деменция, който отдавна е забравил какво е учил и на дали си спомня какво е това гинекология. Но за сметка на това трябва да платиш два пъти по висока от предварително обявената цена, за някакъв така наречен "обстоен преглед", на който той не можа да открие къде е шийката на матката. Да не говорим за диагноза и лечение.

# 479
Добавям към списъка д-р Севжан Чакърова (педиатър) от ДКЦ 3 в София. Още от самото начало започна с предразсъдъци и дискриминативно отношение, изпада в монолози за диетология без да й е искано мнението, държи се надменно, поставя диагнози на деца ей така без да пуска изследвания (и без да се замисля за психологическите последствия от това) защото цитирам "можела и на око да прецени".

Мога много още да изброявам за нейните абсурди, но ще спра и ще обобщя - стойте далеч от нея и си запишете децата другаде, "д-р Чакърова" няма абсолютно никакъв подход с тях и само ще ги травмира!

Напълно съм съгласна с това мнение. Изключително некомпетентна е и с очевидни девиации. Никога не е на разположение. Първия път, когато бебето ми се разболя и вдигна висока температура, й се обадих, а тя ме посъветва да й направя клизма. Втория път, когато звъннах, защото ситуацията се влошаваше, направо ме прати в Спешното, защото не можела да реагира, а там прецениха, че случаят не изисква тяхната намеса и ме таксуваха с прилична сума. Третия път ми каза да не я търся в неработно време и ме отсвири директно. Откакто съм я записала при нея, само по частни кабинети ходим и едно направление не съм успяла да взема. Да не говорим за абсурдните й съвети по отношение на храненето на бебето. Препоръча да изключа всички млечни продукти, а калцият да го давам на хапчета или да я храня със сусам. Жълтъкът трябвало не просто да не е добре сварен, а направо суров да го давам на бебето. Според нея месото също трябвало да бъде ограничено. Пълен абсурд!

Най-много ми тежи, че позволих на същата да постави две ваксини на детето. Сега, когато се убедих колко е "кадърна" и "нормална", се вцепенявам от ужас, че оставих детето си в ръцете й. Нямам търпение да я сменя.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 11:17 от Ral_rose

Общи условия

Активация на акаунт