Бебеправене тема 20 - В зимните студени дни, действаме усилено за две черти!

• 19 001
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
 Aаа, аз изобщо не смятам да се филмирам "по усет". А и принципно смятам, че преди всичко трябва да правим секс, заради секса и човека с който го правим, а бременността е Божи дар и не трябва да е самоцел. Защото колкото и да контролираме процеса, природата си е природа.
Имаме само 2 опита и то несериозни, защото очаквам всеки момент да ми дойде.
Аз съм с леки наклонности към хипохондризъм и всичко, което чета имам чувството, че ми се случва  Laughing .Къде се зачетох и за тази ЛФ. Започнах да водя подробен календар, защото така написан, дава по- ясни статистически данни за мен и за гинеколожката ми Laughing и горе долу да разбера кога да си взема тестове за О. през следващия цикъл, въпреки, че смятам да опитваме и в другите дни  Blush и да не превръщаме и секса в template . Колкото и да ми се иска с 2-та опита да сме уцелили десетката, не разчитам на това 33 дни след М. Joy  При мен неприятен факт е, че планирам всеки етап от живота си, обичам да контролирам събитията, а ми е ясно, че зачеването е процес, който просто не може да се начертае ...
Стига, че вече досадих. Ще чакам гостенката и ще следя да видя, коя от вас ще се похвали с  EFP

С пожелания за една приятна вечер  luvbed  Лека момичета и благодаря ви за експресното ми връщане на земята

# 76
запис и аз в новата темичка дано да ни е последна за всички  Praynig
Praynig

На всички, които са тъжни - горе главата момичета! Животът е пълен с изпитания! Приемете ги! Не се предавайте!

Така е.    bouquet Peace

С пожелания за една приятна вечер  luvbed  Лека момичета 
Приятна вечер. Peace  bouquet

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 00:09 от Съншайн

# 77
Ели ще ти разкажа моя живот с 3 изречения. Имах връзка 4 години - на 2-рата се разделихме сериозно, но след това се събрахме - следващите 2 години бяха загуба на време, всичко ставаше на сила. На четвъртата година реших да сложа край и се разделихме. След 2 седмици бях с нов приятел .... след 3 месеца той ми предложи да се омъжа за него .... след 9 месеца сключихме брак и сега заедно се борим за бебе - рамо до рамо. Не времето на връзката е определящо, важен е човека. 
Не искам да те натъжавам или да те ядосам с думите си, но щом в толкова важен момент той не е до теб - кога ще е? По написаното от теб не мисля, че той заслужава жена като теб!

# 78
  • Пловдив
Весе   bouquet, страхотна тема!
При мен нищо ново, чакам да свърши и другата седмица на ФМ и пак започваме.
Успех на всички бебеправещи, че Коледата идва!!!!

# 79
  • Марс
Добро утро, мамчета! Хубав и ползотворен ден ви желая!

Дес, очакваме добри новини!  Praynig

# 80
Добро утро момичета!   bouquet Мерси за кафенцето,и за пожеланието към него,  имам нужда от такова!  Heart Eyes
Тоничка, по-добре следи О с БТ и тестове за О, или ФМ при лекар. Успех ти желая!  Hug
Кристина, ти кога не чакаш?
Съншайн, ти как си?
Къде са останалите? Rolling Eyes
Аз от утре започвам с тестовете за О, че сега не знам кога ще е!  newsm78 При мен от снощи се появи бялото течение, малко раничко, но май и О ще е по-рано пак тоя месец, ще ме държи 2-3 дена и после започва фертилната ЦС. Аз след малко отивам на работа! А на вас приятен ден!
Кой не чака скоро? А къде е Дес да докладва с теста?

# 81
Добро утро! Днес не знам защо,но се събудих в страхотно настроение,което се надявам да продължи целия ден.

Дес,хайде мила,къде си да съобщиш радостната новина. Praynig

# 82
малко закусчица в легото на ниkой няма да навреди...

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 09:11 от @Daniella@

# 83
Добро утро ! Записвам се и аз да ви следя  Peace
Чакаме днес някой друго тестче да ни зарадва  Praynig
Аз отивам на работа, а като се върна искам да сте се показали вече с 2-те черти  EFP  Hug

# 84
Добро утро,Веси страхотна темичка поздравления пак е страхотна  bouquet  bouquet  bouquet
При мене нищо ново чакам лелката да се появи днес е 33 ден от МЦ,все още я няма ,но даже не смея да се надявам на нещо.При мен закъснения до 1 седм. са нормални особено при смяна на сезоните.Последните 4-5 цикъла бяхя на 31 дена.Това е от мен надявям се на голяма изненада ,но пък нямам и симптоми никакви освен леки болки като преди цикъл.
Хубав ден на всички ,по късно ще се включа пак Simple Smile

# 85
Добро утро и от мен, много рядко се включвам да пиша, но ви чета винаги когато мога. За нас измина важния период и за нещастие от 2 дни съм с остър цистит. Едвам ходя и все едно пишкам бръснарски ножчета. ПРочетох доста статии в нета и почти навсякъде пише, че причина може да бъде многото  luvbed - ние честно прекалихме 10тина дни, нооо бяхме в такова настроение. Проблема ми е, че сега ме е страх да пия АБ, не знам шанса да е станало нещо е малък обаче ако пък е станало днес ми е 5ти ден след О, знам ли дали пък антибиотика няма да повлияе нещо. Та така мъча се тук с бабини илачи и се чудя какво да правя.
Ели, мила знам, че ти е тежко в момента, ноо по-добре, че сега се е случило. Ние с бившия ми мъж се мъчихме 5 години, непрестанни караници и проблеми. Накрая когато се роди детето ни изостави - мен с бебе на 1 година... а трябваше да го предвидя и да предотвратя това мъчение, най-вече заради детето. За щастие в момента имам страхотен и грижовен мъж до себе си и малката навсякъде го представя, като баща и, въпреки че се вижда с баща си и имат добри отношения. Но аз си знам през какво съм минала повече от 5 години да отгледам абсолютно сама и възпитам едно дете. Така че горе главата сигурна съм, че скоро ще срещнеш подходящия човек, който ще те дари с най-прекрасното, желано и обичано бебе за теб. Господ си знае работата.
Прегръдки на всички и ползотворен уикенд - ще пиша пак когато мога и да знаете, че ви чета и се вълнувам с вас непрестанно.
Не чакам на 4ти декември, ноо нямам особени надежди, че ще е станало от първия месец, така че мисля, че ще си я дочакам, но ще си се обичаме както обикновено.

# 86
Добро утро, момичета!
Милото днес е на работа, а аз след малко се захващам с домакинската работа wash hang 1dishes  food002 newsm71
Дани, ти, мила, и събота не почиваш май? Аз не чакам на 4/5 декември, тъкмо минаха важните дни Wink
Деси, чакаме те да се похвалиш с две чертички  Hug
Слънцето навън се опитва да се покаже Simple Smile Хубав ден на всички!  bouquet

# 87
Ето ме и мене Sad Тази сутрин се събудих в 7:30 ч ,защото сънувах страхотен сън Simple Smile Сънувах,че си правя тест за бременност и ми се показват  EFP Бях ужасно щатлива Simple Smile)) събудих се ,направих си теста и за мое съжаление показа 1 чертичка.... Бях много разочарована Sad Но закъснението е вече 3 дни,а болките в зърната са доста силни и ниско в корема също на моменти.... Чудно ми е защо не ми идва,след като всеки месец ми е точен,като чаовник......

# 88
Десс, жалко за едната чертичка Sad Дали има вероятност О. да е била по-късна и затова теста още да не отчита?

# 89
Десс, жалко за едната чертичка Sad Дали има вероятност О. да е била по-късна и затова теста още да не отчита?
Не знам,но почнах да се притеснявам с тези болки вече..Не мога да си закопчея якето даже от болки в гърдите. Ще видим...когато Господ реши,ще си имаме бебе,няма да пресилвам нещата.Успех на вас  Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт