Бебеправене тема 20 - В зимните студени дни, действаме усилено за две черти!

• 18 997
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Ето ме и мен в новата тема! Веси, мерси много!   bouquet
Пожелавам на всички ни много късмет и дано ЧУДОТО наистина стане факт!  Praynig

# 61
Веси, аз моята я разпознавам ЦС, по това ,че преди и след фертилната ЦС ми е различна, по-кремообразна е. Не мога да я объркам със спермата, която изтича, не знам различавам я. newsm78 Спермата изтича след половия акт, но след това си е твоята ЦС, не изтича постоянно. Ох, ама и аз така се изразих, че едва ли ще ме разбереш.  Mr. Green
Ели, много съжалявам, за това което преживяваш в момента, но ако наистина се разделите по-добре сега, отколкото след това, при евентуално дете. Така ще страдаш само ти сега, иначе ако имаше дете, то щеше да страда най-много! Не се отчайвай и знай, че има някъде човек за теб, въпрос на време е да го намериш! Ти си силна, знам го, без да те познавам!  Peace От постовете ти се забрира, но ако не става по-добре да не сте заедно. Човека до тебе трябва да ти е опора, твой спътник и приятел, не само любим! Да се борите заедно във всяко едно начинание! Пожелавам ти скоро да срещтнеш човек до себе си, който да те носи на ръце и ти да си слънцето за него!  Hug Моля те, пиши ни!   bouquet
Ивка, не се отчайвай, още не е дошла лелката, дано е нещо инцидентно!  Peace
Иве
, и аз съм за другата седмица скъпа на лекар! Наистина е хубаво, че се райда детенце, на твоя час за лекар!  Heart Eyes
Изпуснала съм да ви кажа един разговор с моичкия си говорехме, че аз много искам момиченце второрто да е, и той го иска де. Но той ми вика„ ако не е момиче, а пак е момче, ти ще искаш и трето..., и аз , аааа не Naughty , само две, но ако за близнаци, ще са три де!“  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз ставам, че трябва да готвя!

# 62
Здравейте бебеправещи  Simple Smile
От съвсем последните дни и ние с моя мил сме на тази тема. Не е спонтанно решение. Просто все "не му беше времето". Но стига с моето представяне  Laughing Писах в темата за "Може ли да се забременее няколко дни преди мензис" и осъзнах, след като постнах, че може би терзанията ми не са точно по тази тема, за това копирам поста си и тук  Blush

Цитат

Възможно ли е да има ЛФ 7-8 дни? Аз съм с дълъг и не много редовен цикъл ( 36-38 дни, само миналия месец продължи 44, а този вече 35 дни го няма М. и дано го заняма за 9м. Simple Smile ), но до преди 8м. пиех противозачатъчни и не зная дали това се дължи на все още неурегулираните ми хормони. Водя си един подробен календар с отбелязване на М., О. ( която усетих по- изразено през 2 месеца) и сега вече, отбелязвам и кога правим С. Всъщност опитите ни са само 2 за момента и не бих ги нарекла и опити, защото мисля, че скоро трябва да ми дойде, но то не пречи. Това което разбрах поне от темата е по- скоро, че овулацията може да варира. Твърдя, че съм си усетила овулацията, защото 1. пиех противозачатъчни 7 години и това чувство беше като ново за мен, след като ги спрях и 2. изразява се точно, както когато съм в М.- главоболие, подуване, глад за сладко, изнервеност и течениеее. Това, което съм си отбелязала за О. е: един път точно 14 дни преди М., един път 10 дни и един път, за който съм по- несигурна 22-24 дни преди следващия М. и 16-18 дни след предния.

Започвам да чета на зад, за да не задавам и вече кометирани въпроси

Успех на всички... и на нас  Hug

# 63
Добре дошли на новите, момичета! Успех!
Блу, много големи надежди имах за теб, но все още не всичко е загубено, докато е само зацапване има надежда  Hug

# 64
  • Марс
Здравейте, момичета!
Нямах време да ви пиша днес!
Аз изгоних вече лелката и започва отново бебеправенето.
Благодаря за новата тема. Добре дошли на новите момичета! Желая на всички ни да не се задържаме много дълго тук! Дано тази тема бъде изпълнена само с хубави новини!
На всички, които са тъжни - горе главата момичета! Животът е пълен с изпитания! Приемете ги! Не се предавайте!
Благодаря ви, че ви има!  Hug
Хубава вечер!

# 65
  • В една слънчева къща...
Момичета, ама много бързо ги изписвате тия темички...Здравейте... Връщам се да чета Simple Smile

# 66
Записвам се в новата темичка и ви пожелавам лека и бебеносна вечер  Hug

# 67
  • София
Тоничка, добре дошла. Не разбрах дали питаш нещо или просто споделяш.

Аз продължавам да нямам никаква втора черта на теста за О. ама ще си действаме. Не знам как се връзва това с този фоликул... Shocked

# 68
И аз да се запиша.... ама кога свърши миналата тема....бързи сте Simple Smile
ЕЛИ съжалявам за твоята ситуация, много са неприятни тези моменти.....но бъди убедена, че за да се развият така нещата не е случайно, просто няма случайни неща или иначе казано, когато в животът ти се затвори врата, то се отваря прозорец, така, че бъди сигурно,че всяко нещо, което ти се случва е за твое добро,макар и в момента да не го виждаш... Желая ти бързо да се отърсиш от станалото и да поемеш по прекрасен път, който да те отведе до Голямата Любов  Heart Eyes
ВЕСИ относно ЦС, смятам,че няма, как да я збъркаш..... Дори да изтича от теб, както казваш семенна течност, то тя няма тази специфична консистенция напомняща на белтък, както е при ЦС.
Момичета, кажете вашите убеждения от тестовете за овулация "Овю".. Мислите ли, че са достоверни???

# 69
Ами,лека нощ сладурки ! Пожелавам ви лека и успешна вечер ! Дано през тази нощ бъдат направени много бебета с много любов  Hug Аз вече реших Hug утре ще ми е трети ден закъснение  и сутринта ще си направя тестче и силно се надявам да е положително !

# 70
Тоничка, добре дошла. Не разбрах дали питаш нещо или просто споделяш.

Аз продължавам да нямам никаква втора черта на теста за О. ама ще си действаме. Не знам как се връзва това с този фоликул... Shocked

Ами и аз тръгнах от чуденката дали може да имам кратка ЛФ, но в разсъжденията си открих отговора  Laughing По скоро се надявах да ме разкритикувате ако разсъжденията ми са грешни и говоря небивалици  Blush

Всъщност имам и увеличен фуликул, който си го следихме с гинеколожката година и половина с прегледи на 3 и на 6м. и той се запази един и същ- 1,6- 1,8мм. и тя каза, че не е притеснителен и да започна да я посещавам на 9-12м., ако нямам оплаквания ( като ми пожела другия път като се видим да установим бременност  Praynig , въпреки, че не работехме по въпроса и тя го знаеше). И сега се чудя дали все пак да не направя един преглед преди да е станало бебето, че после да не го мисля  Rolling Eyes

# 71
  • София
Увеличен фоликул?   newsm78 Може би имаш предвид задържан фоликул, който е киста вече. Сега ще се върна да прочета разсъжденията ти... Simple Smile

# 72
  хахаха ами спомням си, че беше прекалено малък за киста, но си беше все там след М. ,когато ходех на прегледите ( непосредствено след МЦ ) Може би аз бъркам и наистина да е ЗАДЪРЖАН, защото с тези размери не ми се струва да е "УВЕЛИЧЕН"

# 73
  • София
За разсъжденията ти какво мога да кажа - като цяло не са грешни, но не са много показателни. Овулация само по усет не може да води към конкретни заключения, ако мога така да се изразя. ЛФ е хубаво да е 12-16 дни. Повече и по-малко не е добре, а О. наистина може да варива, но ЛФ е почти константа.

# 74
ЛФ трябва да е поне 10 дни, за да има изобщо възможност за забременяване...
Но наистина така, по усет...

Общи условия

Активация на акаунт