Бебеправене тема 20 - В зимните студени дни, действаме усилено за две черти!

• 18 944
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Всеки трябва да обича себе си за да може да обича и другите...така, че тук няма виновни...има само различни пътища и отношения, не бих могла да кажа дали той е постъпил егоистично, по-скоро страхливо...но човека си знае...търсим поуки и това е!

Ели...прегръщам те, страхотна си , изживей го, случва се, ти самата толкова трезво разсъждаваш в момента, че незнам дали аз бих могла така...успех мила! Two Hearts

# 46
Не сме женени.Щяхме само да подписваме ,защото обзавеждахме новото си жилище и нямаме средства за сватби.От три години живеем заедно.Знам ,че не е много, но не е и малко.Много спомени, преживявания.Навсякъде сме били заедно.Изключително трудно ми е, а и вече има един страх в мен-дали отново ще обичам, как ще допусна отново някой до себе си.Много въпроси без отговори.Беше адски шок за мен ,защото въобще не го очаквах.Мислех си ,че ме обича много и иска да е с мен.Поне така изглеждаше.Спирам до говоря за мен.Вас ще ви следя и стискам палци и ще има усмивка на лицето ми при всяко положително тестче.Това ще ме радва много Hug Hug Hug

# 47
  • София
За да се върна малко по темата, да питам нещо, ама да не ми се смеете.
Вие как разбирате кога ЦС ви е станала течна и прозрачна. Ние откакто бебеправим аз не мога. все има нещо да се доизтича от мен и не мога да разбера кое е ЦС и кое не.

# 48
Не сме женени.Щяхме само да подписваме ,защото обзавеждахме новото си жилище и нямаме средства за сватби.От три години живеем заедно.Знам ,че не е много, но не е и малко.Много спомени, преживявания.Навсякъде сме били заедно.Изключително трудно ми е, а и вече има един страх в мен-дали отново ще обичам, как ще допусна отново някой до себе си.Много въпроси без отговори.Беше адски шок за мен ,защото въобще не го очаквах.Мислех си ,че ме обича много и иска да е с мен.Поне така изглеждаше.Спирам до говоря за мен.Вас ще ви следя и стискам палци и ще има усмивка на лицето ми при всяко положително тестче.Това ще ме радва много Hug Hug Hug
Само едно мога да ти кажа по този въпрос, и ние нямахме пари за сватби но се оженихме. Peace Ти си умна можеш сама да си правиш изводи, но пак зависи ти дали си искала да се ожениш за този човек или нещо те е спирало. Имай предвид, че това е загубено време ти си жена и може би разбираш какво искам да ти кажа. Прочети и предните ми постове до теб, може да са ти от полза. Прегръдки Hug

# 49
Ели, ти си такава сладурана, пък гледай каква гадост ти се натресе на главата  newsm78. Виж: каквото и да става важното е да се държиш - смисъл винаги има... и надежда също! Защото, когато човек губи нещо, не знае какво печели. Може да е за добро! Hug В крайна сметка...дали няма и друга причина?!? newsm78 Че на теб да не ти е готино да ходиш по лекари, изследвания, да вземаш хапчета, да следиш час за тестове, да мериш температури???  #Crazy  Не съдя никого! Господ си знае работата! той ще отреди на всеки каквото е заслужил...
Ивче, кофти е така, че лекарката ти не ще да те вземе...ам сигурно така трябва! Защото си здрава и права и защото просто не му е дошло времето на беборанчето... Но вие си действайте! Да идеш със двете чертички при лекарката....
Веси, не мога да дам разумно обяснение защо тестовете за О не показват две чертички при наличието на фоликул, но по-добре е че го има ... и вие си действайте пък по-важно е да покаже положителен за бременност  EFP
Съншайн, разбирам гнева ти... Ама живота е такъв бе! Тъпа работа... Аз също се ядосвам, че напоследък рядко сме заедно в 3-те важни дни около О.... ама а де - късмет!!!
Всички други сладкишки ги прегръщам, че много станахме, да не ги изброявам...
 Hug Hug Hug Hug Hug
Много късмет на всички! И много  EFP EFP EFP

# 50
Съншайн, разбирам какво имаш предвид и си права, но вие сте имали шанс - оженили сте се, те не са..имам предвид,че всеки съди от своя опит и гледна точка, а на всяка една от нас е различно виждането, нейната болка в момента е голяма , не я познавам лично, но доста ми домъчня ...та , мисълта ми е, не можем да съдим мъжа й, че е егоист и тнт...само те знаят какво йм е...сигурно и на него не е лесно в момента, но какво да се прави./...живот!

Успех Ели

Танче- голям бонбон си, аз пък се зарадвах,че на моя запазен час се ражда бебенце хехе... Hug дай боже всички ни тук!

# 51
Вие как разбирате кога ЦС ви е станала течна и прозрачна. Ние откакто бебеправим аз не мога. все има нещо да се доизтича от мен и не мога да разбера кое е ЦС и кое не.

Весе- и аз се канех да питам същото преди време, надявам се да не изглеждам невежа, но...другите ще кажат  Peace

# 52

Еми то си проличава. Може би и при всеки е индивидуално, но при мен, когато забележа, че имам ЦС, с дните, приближаващи до О тя става по-течна, отколкото е от началото, когато я сложа между пръстите и я стисна и отпусна пак пръстите, е една такава разтеглива .... дано сте ме разбрали Grinning

# 53
  • София
Тоито, аз те разбирам. Но ние като правим опити всеки ден, се изтичат и остатъци от спермата. И те също са редки като ЦС, затова не знам кое какво е.

# 54
Цоп, и аз в новата темичка! Страхотна е! Браво, Веси! Hug
Ели, ужасно се натъжих от новината, милата ми! Hug Преди време в тази тема май, някой беше споделил, че прди сегашния си брак са били с друг човек, с когото са опитвали за бебе, но не е ставало, и като срещнали правилния чтовек и то, хоп и станало бебчо. Може би и твоя МЪЖ е някъде там и те чака за да създадете истинско семейство и с него нещата ще се получат лесно, защото така е трябвало да стане. Нали знаеш, всяко зло за добро. Но определено щом постъпва по този начин, той не те заслужава! Браво за куража ти и трезвото мислене!   bouquet
Относно ЦС, при мен тя е страшно малко и само в деня на овулацията вече трети месец подред ми пада на веднъж половин чаша  Mr. Green Иначе при мен ЦС е по гъста и винаги мога да я различа от другата течност.

# 55
Тоито, аз те разбирам. Но ние като правим опити всеки ден, се изтичат и остатъци от спермата. И те също са редки като ЦС, затова не знам кое какво е.
И за съм като теб в това отношение понякога е имало моменти в които се чудя дали е овулация това или другото... Blush

Съншайн, разбирам какво имаш предвид и си права, но вие сте имали шанс - оженили сте се, те не са..имам предвид,че всеки съди от своя опит и гледна точка, а на всяка една от нас е различно виждането, нейната болка в момента е голяма , не я познавам лично, но доста ми домъчня ...та , мисълта ми е, не можем да съдим мъжа й, че е егоист и тнт...само те знаят какво йм е...сигурно и на него не е лесно в момента, но какво да се прави./...живот!

Какъв шанс без пукната пара?!  Laughing Без подкрепа от никой и без помощ от никой.
Не можеш да знаеш чия болка е голяма и чия малка, всеки сам си знае себе си. И аз съ минавала през подобни неща и знам какво и е, но този човек не е за нея щом не я разбира и подкрепя!
Не съдя никой, тъй като не го познавам само казвам мнението ми на база на нейтоно писане. Освен да помогна, ако мога с нещо друго не мога да предложа на момичето. Това е от мен.  Peace Не мисля да говора повече по въпроса и бъркам в рани, ако тя мисли че мога да съм и в помощ може да ми пише на лс. Друго и да искам не мога да предложна, утеха на думи не мисля че има нужда от точно това- не и в сайто който явно никой не я познава лично, за да знае нуждите и.

Хубава темичка, нека не я скапваме с лоши мисли. Hug

Съншайн, разбирам гнева ти... Ама живота е такъв бе! Тъпа работа... Аз също се ядосвам, че напоследък рядко сме заедно в 3-те важни дни около О.... ама а де - късмет!!!

Hug

Айде, аз съм малко по-спокойна след прегледа. Simple Smile
Пожелавам на всички ни повече спокойствие, за да не се стига до крайности в нищо.

# 56
Може ли и аз да се запиша в темичката...Действаме, въпреки че не ни дават  големи шансове за спонтанно забременяване...но пък знае ли човек....

# 57
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, влизам с лошо новина - отпишете ме мен. Отново старата песен на нов глас - както всичко си беше наред, преди няколко часа протече кафеникавото зацапване и си имам ПМС, изразяващи се в присвиване на корема от време на време. Май ще си ми дойде, въпреки зацапването от преди 4 дни. Такъв е животът, но ще се борим. Още тези дни ще купя витамините и като ми текне, ги започвам, заедно с вечерната иглика. Такива надежди възлагах на този месец, че не е истина. Милото има имен ден след 2 седмици, а ако беше станало сега, бебето щеше да се роди около неговия рожден ден, но не ни било писано. Съдба.
Ели, много мъчно ми стана за теб. Дано да откриеш човекът, който да изпитва болката и мъката заедно с теб, а така също и да се радва заедно с теб. Това е много важно - взаимната подкрепа. Дано да я имаш един ден, желая ти го от сърце.
Аз отивам да си страдам...

# 58
запис и аз в новата темичка дано да ни е последна за всички  Praynig

# 59
Блу,никакво отчайване. Hug Hug Hug Нали се разбрахме никоя от нас да не пада духом. Следващият път ще стане,само бъди силна.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт