Бебеправене тема 20 - В зимните студени дни, действаме усилено за две черти!

• 18 995
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Ели, Hug Hug Hug Hug Hug много силно те гушкам. Горе главата и кураж! Може тази раздяла да е временна,да се осъзнае колко му липсваш и какви са чувствата му към теб.

# 31
 Praynig темата е страхотна, като авторката си.Успех за Коледно чудо.

# 32
Ели и аз те  Hug много съжалявам горе главата наистина
Дано нещата се наредят както ти искаш

# 33
Иве още не съм се.Имам много багаж.Но днес или утре ще си взема най необходимото и ще ида при приятели.Уж ми каза ,че иска да поживее сам ,да осмисли някои неща и аз да поживея и ще си говорим пак.Но не се надявам.Винаги съм била реалист.Щом се е стигнало до този разговор ,няма смисъл.И да се съберем няма да е същото.Ще остане страха да не се случи отново.Извинявайте, че ви развалям темата ,но на мен ми е приятно с вас и ще си ви следя.Дано пане вие стигнете до мечтите си.А пък на мен ,когато господ ми е отредил. smile3518

# 34
  • София
Ели, не говорихте ли, не стигнахте ли до компромис?
Не може да сте стигнали до решение за дете, а нещата да приключат толкова нелепо! Аз не го вярвам!  Hug Hug Hug

# 35
Ели евала за реализма ти и мисля че до някъде си права да си мислиш така, и аз преживях подобно нещо преди години, сдобрихме се но нещата никога не бяха същите и само си изгубихме времето и двамата но си взех и поука в крайна сметка ...
Но въпреки всичко никога не се знае при вас нещата може наистина да се оправят

# 36
Наистина съжалявам за раздялата ви, разбирам те напълно...сигурно се чувстваш сякаш сега започваш от нулата....милата...дръж се, пиши, казвай каквото мислиш, всичко, ако трябва слагай в скрит текст...та така...какво да ти кажа...няма какво...пиши

Обадиха ми се , че докторката израждала и няма да може да ме вземе днес, а другата сряда....еххх

# 37
Ели, не говорихте ли, не стигнахте ли до компромис?
Не може да сте стигнали до решение за дете, а нещата да приключат толкова нелепо! Аз не го вярвам!  Hug Hug Hug

И аз но факт.От една година е това решение за дете.Но......Това е поредното изпитание в живота ми.Явно пътят до моето дете е много дълъг.Благодаря ви.Аз не искам да се надявам ,защото после още повече боли.Приемам раздялата.Ако случайно нещата между нас се оправят ще се радвам ,но засега не искам да тая надежди.

# 38
Наистина доста крайно решение...не виня никого от двамата, все пак никой не може да съди никого...но , пак е тъжно, самата раздяла, Ели евала, че се държиш така разумно и рвално, стискам палци да се съвземеш по-бързо, а след като останеш при приятели, после къде ще идеш?

# 39
Приказна тема, Веси благодаря за което. Heart Eyes Hug  bouquet

Съншайн, разбирам много добре чувствата ти, свързани с работата. И понеже съм виждала много подобни случаи, винаги съм казвала, че няма да позволя това да ми се случи и на мен! 

Благодаря ти, за подкрепата.  Hug Hug Hug
Днес съм още по-ядосана защото с още час отгоре ще липсва мъжа ми, а съм в овулация точно другата седмица. И ако е изморен мисля, да заколя кякой. Писна ми работата да е преди мен, сякаш мъжа ми постоянно е женен за работата си ужасно е. И аз не съм мислила, че ще ми се случи такава гадост но ми се случи. То май човек не бива за нищо да си прави заключения и да мисли, че точно на него няма да се случи. И като се случи какво правим?! Шок. Shocked
По-гадното е, че нищо не зависи от него защото не той си е шеф. Ето затова понякога си мечтая ние да сме си шефове двамата....ама да сега няма такъв изглед. newsm78

# 40
Веси страхотна тема миличка дано да я изпълним с много  EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP
 Еличка много съжалявам миличка Weary, все пак всяко зло за добро колкото и грубо да звучи Hugние сме с теб Hug

# 41
Наистина доста крайно решение...не виня никого от двамата, все пак никой не може да съди никого...но , пак е тъжно, самата раздяла, Ели евала, че се държиш така разумно и рвално, стискам палци да се съвземеш по-бързо, а след като останеш при приятели, после къде ще идеш?

Иве не занам.Не мога в момента да мисля.Ще видим.Ще изляза на квартира сама.Ще преживея всичко и когато се отърся ,дано да срещна друг мъж, който да ме обича и да го иска толкова, колкото мен.Но не искам да се унижавам и да стоя при него ,когато ми е казал че иска раздяла.Изпитвам в момента всякакви чувства-гняв ,болка, съжаление, непримиримост....Затова обичайте си мъжете до вас, не ги насилвайте за нищо, нека нещата си дойдат от само себе си.Те сами трябва да си решат ,дали да ходят на лекар, дали да спрат да пушат ,или пият витамини. Ако пък ли не им пука, не се решават ,значи това не са вашите мъже.Моят лекар като ме попита дали той си е правил спермограма и му казах не, няма да ви казвам как реагира.И той тогава ми го каза,  ако не иска, значи не е човека за теб ,този път трябва да се извърви и от двамата ,не само ти да се бориш ,не дай се боже има някакъв проблем еми как ще се справи....това просто ми се запамети в съзнаниeто до ден днешен. Hug Hug

# 42
Иве още не съм се.Имам много багаж.Но днес или утре ще си взема най необходимото и ще ида при приятели.Уж ми каза ,че иска да поживее сам ,да осмисли някои неща и аз да поживея и ще си говорим пак.Но не се надявам.Винаги съм била реалист.Щом се е стигнало до този разговор ,няма смисъл.И да се съберем няма да е същото.Ще остане страха да не се случи отново.Извинявайте, че ви развалям темата ,но на мен ми е приятно с вас и ще си ви следя.Дано пане вие стигнете до мечтите си.А пък на мен ,когато господ ми е отредил. smile3518
Извинявай, че се намесвам. Но и според мен, щом този мъж постъпва по този начин значи не те заслужава- не понасям егоистите извини ме. Хубаво е щом човека до теб мисли по този начин ти да помислиш повече за себе си и за това какво искаш ти. Мисля, че си разтроена и те разберам за жалост мъжа до теб не те разбира а от това по-лошо няма според мен. Минавала съм по подобен път на твоя и знам колко ти е тежко и все пак трябва да продължиш напред каквото и да става да си силна, и ако някой може да ти даде подкрепа в този момент ще е много добре за теб.
Ако имаш нужда от нещо пиши ми на лс.
Не съм гадател и не знам дали всичко ще се оправи при вас или не, но мисля че трябва да мислиш първо за себе си.
Приятен ден от мен и дано темите да са пълни с хубави неща вече.  PeaceАз заминавам на лекар.
Женени ли сте и от колко време? Извинявай за въпросите. Peace

# 43
  • София
Съншайн, това че човек трябва да мисли първо за себе си и аз го мисля. Преди мъжа, преди детето, преди всичко съм АЗ. Мисля, че всяка от нас заслужава да се чувства добре. 
Райче, много се радвам да те видя!  Hug

# 44
Съншайн, това че човек трябва да мисли първо за себе си и аз го мисля. Преди мъжа, преди детето, преди всичко съм АЗ. Мисля, че всяка от нас заслужава да се чувства добре. 

Ами в този случай е така. Но не всички мъже са такива.  Peace

Иве не занам.Не мога в момента да мисля.Ще видим.Ще изляза на квартира сама.Ще преживея всичко и когато се отърся ,дано да срещна друг мъж, който да ме обича и да го иска толкова, колкото мен.Но не искам да се унижавам и да стоя при него ,когато ми е казал че иска раздяла.Изпитвам в момента всякакви чувства-гняв ,болка, съжаление, непримиримост....Затова обичайте си мъжете до вас, не ги насилвайте за нищо, нека нещата си дойдат от само себе си.Те сами трябва да си решат ,дали да ходят на лекар, дали да спрат да пушат ,или пият витамини. Ако пък ли не им пука, не се решават ,значи това не са вашите мъже.Моят лекар като ме попита дали той си е правил спермограма и му казах не, няма да ви казвам как реагира.И той тогава ми го каза,  ако не иска, значи не е човека за теб ,този път трябва да се извърви и от двамата ,не само ти да се бориш ,не дай се боже има някакъв проблем еми как ще се справи....това просто ми се запамети в съзнаниeто до ден днешен. Hug Hug
Ако човек с някой е семейство са бори заедно, няма такова неща като аз искам пък аз не искам ами за какво са заедно двама души тогава! Хъм. Ядосана съм на мъжа ти извинявай. Peace
Излизам за сега.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт