Коледата чука на вратата, чакам две чертички под елхата – Бъдещи мами над 35

• 28 257
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Привет, момичета!  Hug
Редовно ви чета, но няма много време за писане.
Даре, на мен ми харесва този робот. Има си всичко в едно.  Peace Аз засега умувам каква сокоизстисквачка да си купя. Имаме ел. цитрус-преса и си правим фрешове, но и аз искам от ябълка или морков. Още умувам, само да не си остана така, както с хлебопекарната.  Mr. Green Преди време имах съдомиялна (от Метро, някаква гръцка) - вършеше ми работа, но изгоря и още не сме си купили друга, защото мястото ни е за малка машина, а те са по-скъпи.

Даре, ти ли имаше връзка с Гретхен? Поздрави я от мен.  Hug

# 676
Ми, Розичке, те хората са различни Simple Smile Нямаше да ни бъде интересно, ако бяхме еднакви. Даже мога да кажа, че това не е от домакинските задължения, които ми пречат. Някак си почивам през това време, изполвам го да си подредя разни мисли и задачки.
Дари, така е, права си. Мен не ме дразни да мия чинии, но много ми се напукват ръцете, направо непоносимо, дори и лятото. Та като ползвам съдомиялна, този проблем го нямам. Peace

# 677
Ами аз точно заради това мисля да го взимам. Първо стария не е толкова мощен, второ сокоизтиквачката за твърди плодове не ми харесва какъв сок прави. Пък стария имам как да го пласирам безболеснено на свеки и да не ме яд, че ще го хвърля. Той си екстра, работи си, има си кутия за нещата, надявам се да й бъде полезен. Пък аз ще спестя място, като разкарам и сокоизтиквачката. Егати обърканото обяснение  Joy

Сьомгата съм я накиснала със зехтин и лимон и просто ще я запека. И за гарнитура една зелена салатка .....

А и да ви се похваля - в едната стая ни трябваше матрак за леглата за гости. И все подминавахме въпроса с купуването. Днес кумовете ни харизаха стария на щерка им, пасна идеално! Сега вече гостите като се напият има къде да ги търкулваме  Joy

Фортунка, ще й предам Simple Smile

# 678
Чета ви,чета......
Туй нашто Блонди си би шута като мен,не влиза никаква.
Няма ли някой двучертичков тест  Hug

# 679
ZVEZDA * Нтц! Само бебето на Гретхен си имаме.
А ти кви ги вършиш?

# 680
Аз доста ги свърших,ама бая тичане си беше,пътека направихме до София и нещо не ми се пишеше тук,сякаш да не досаждам и мрънкам.Починахме около празниците и сега пак бяхме в действие.Смених клиниката,имам час за март в новата,вярваме,че там ще ни е късмета.От седмица съм на Л-тироксин това ТСХ си показа рогата както го бях надушила аз.Излекувах хламидиите,чакам резултатите за тромбофилиите до дни,имаме час за генетични.Абе разкъртихме се.Бях си навила на ъкъла някои изследвания и до сега съм на прав път,ето,че изкочиха проблеми.И за това взех решението за смяна.При теб какво ново?

# 681
Захванала съм още едно бебешко одеалце Simple Smile за едни приятели. И тоя път е мъжко и чакам с нетърпение някое женско да направя Simple Smile Иначе съм в дилема за кухненски робот (виж няколко поста по-горе) и пътешествие по Бг в началото на март. Може би везната ще наклони в югоизточната посока, обаче още не е сигурно - мъж ми не си е пуснал още отпуската. Такива разни-безобразни Simple Smile

Момичета, имате поздрави от Гретхен. Отглеждат се в спокойна домашна обстановка и май вече били свикнали един с друг. Рече, като има минутка време пак ще намине ....

# 682
Браво на Гретхенче и на малкия принц!
Даре, на мен ми изглежда хубаво роботчето! От мощности не разбирам, най-важното е да е мощен. Защо не почетеш в интернет отзивите за този модел?
Звезди, в коя клиника отиде, ако не е тайна? Много хубаво, че сте се захванали с изследвания. Така се откриват проблемите.

# 683
Момичета, хайде да си направим околосветско пътешествие?

Днес мисля да ви поканя, на чай Simple Smile

# 684
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мммм чайна церемония Simple Smile благодарско   bouquet Аз тъкмо допивам едно чайче с мед, ванилия и лайка - мнооого ароматно и вкусно.

Дари съгласна съм с околосветското пътешествие и добре си избрала да почнем от страната на изгращото слънце Grinning, очаквам следващата дестинация  Heart Eyes

Звезди пиши по - често липсваш в темата.

Блонди, ако ни четеш много  Hug за теб и Камелия.

Гретхенче  Hug и за вас с Марти.

Момичета ще почна да разглеждам списъците и който не пише в повече от две теми ( като се има предвид за колко изписваме една тема) ще го изтривам.

# 685
Момичета, ето ме и мен:) Напоследък не ми остава много време за писане и четене тук, но както разбирате Марти си иска и и вниманието и безсънието ни:) Започнаха колики и сега той плаче и аз плача ( на моменти ) Засега е закрепено положението, но се надявам да мине скоро този период! Иначе Марти е страхотен- прави физиономии, усмихва се- вроятно на някакво негови си неща, но е гладник голям:) Целувам ви и се когато смогна пак ще ви пиша:)
Обичам ви и ми липсвате:)))) Hug Hug Hug

# 686
  • Пловдив
Привет!

Дари-чудна идея с околосветското пътешествие PeaceЗа робота-добре ми изглежда,макар че не съм специалистка.Аз имам всичко по отделно-то е Чопър,то е сокоизстисквачка,то е пасатор,то е миксер-мнооооого място заема всичко това.
Гретхенче-само нема а се пуашиш! HugАз до 40-тия ден на малката бях почти луднала от колики,безспирен рев,лакомо сукане и след това връщане и такива бебешки истории.Ама всичко преминава.........като стане на 3-4 месеца наистина свиквате един с друг /изследванията сочат даже,че това става към 6-ия месец/и нещата започват да стават все по-лесни и прости.

Хайде момичета пишетееее,да идва вече пролетната тема,пък и пролетта след това!

# 687
Звезде, Hug Hug Hugмислех си аз къде изчезна.
Радвам се, че сте открили някои проблеми, дано следващия опит да е вашия. Л-Тироксина си го пий, ТСХ-то е добре да е на долна граница даже за бременност. PeaceКоя клиника си избрахте сега?

Гретхен, да нацелуваш малкия лакомник Марти от нас! Heart Eyes

Ели, добра идея да ги триеш от списъка хората, които не пишат. Peace

# 688
Ели, правилно трий! Защото няма смисъл някакви хора завъртяли се тук и написали по два поста и след това изчезнали да си седят в списъка.
Гретхен, много мило ми стана като ти прочетох поста! Така е, някои бебета имат повече колики. Аз като помня навремето мие всяка вечер се държахме прави с глава на рамото ми докато отминат коликите.

# 689
Малииииииииииии,ще ми биете шута ей,така  Rolling Eyes
Айде казвам бързо,взех си копието на досието и имам час за първичен преглед за 7 март в Надежда.Чувствам се странно,хем уж щастлива,че вече имам пропуснатите изследвания и няма как да не стане,а все едно започвам всичко отначало,ново място,нов доктор,а и като чета който те "хване"той те гледа,ама....
Мисля,че там е нашият шанс.
Иначе с носталгия си тръгнах от старата клиника,но като няма успех ,човек трябва да продължи.
Имам и радостна вест,най после в сайта на ФАРТ започнаха да обновяват информация относно статуса от разглеждането на молбите.Поработили са днес и статуса ми след 8 месеца чакане е одобрена
,така се радвам,че все е едно са ми се обадили за заповед  Joy
Не ме трийте,ей,ще се поправя с писането.
Айде след синия памперс на Гретхен
  да последва един/два розови  Hug

Общи условия

Активация на акаунт