Коледата чука на вратата, чакам две чертички под елхата – Бъдещи мами над 35

• 28 252
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Звездичке, пожелавам ти новата клиника да ви е на късмет! Hug
Разбира се, че като нямаш успех в една клиника трябва да я смениш. Не разбирам хората които стоят с години в една клиника и правят много неуспешни опити, но не пробват на друго място. Според мен щом не е станало, значи нещо е било пропуснато. Peace

# 691
Звезди, бързо да се поправяш, че ни забрави нацяло Ще има шамари Mr. Green Не съжалявай, много пропуски направиха с теб там. Виж колко изследвания правиш сега, а трябваше да са ти назначени преди ин витрото. Пожелавам ти успех и едно или две здрави бебчета в новата клиника!
След одобрение колко време се чакаше преди за обаждане? Знам, че сега ситуацията е по-различна.

# 692
Ох,кой знае мила.8 месеца чакахме за одобрение,а си мислехме,че толкова ще е за обаждане/поне бяха за "затичали" по едно време,ама нц.До нас има 1000 номера,и вече не ми се правят прогнози,защото последната ми беше( преди да спрат да работят) че тоя месец февруари може би ще съм в процедура  Joy .За мен май стана всяко зло за добро иначе едвали щях да взема решение за смяна.Една вина така имаше в мен като си взимах досието,та се срещнах и с док  Embarassed  ,тя ми съдейства да намерят едни изследвания които ми бяха пропуснали от досието.Харесвах си я женичката,ама...
Главите горе и с начале както се казва.

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 21:33 от ZVEZDA *

# 693
Звезди, четох те в друга тема, че си направила имунологични изследвания за 100 лв. Къде ги пусна? Питам, защото на мен ми назначиха имунологии, усвояване на ФК и В12 за 240 лв. С предварително записване ли се прави?

# 694
  • Пловдив
Звезди-нова клиника,нов късмет! Praynig

В Надежда са много добри специалисти.Да не кажа най-добрите /лично мнение/.Там са заченати 3-4 познати дечица,след много ходене по мъките и чакане.И ние щяхме да ходим там.........имахме час за 10.06.2008 г.,но на 24.05.2008 г.видяхме положителния тест и дадохме часа на друго семейство.
Много,много късмет пожелавам! Hug

# 695
  • В градината...
Звезди, айде с новата клиника да ни докараш един розов памперс  Blush

# 696
Звезди, четох те в друга тема, че си направила имунологични изследвания за 100 лв. Къде ги пусна? Питам, защото на мен ми назначиха имунологии, усвояване на ФК и В12 за 240 лв. С предварително записване ли се прави?
имунологични ще пускам в клиниката,май цената е около 290 лева за мен само трябва.А тромбофилиите пуснах в МД,те са 100 лева.А за 25 март имаме записан час за генетични/безплатни за двамата в МД(иначе са по 150 лева на човек).Нещо да не съм объркала в писането,ще проверя,че ми е пламнала тиквата  Whistling

# 697
И аз се обърках вече, за тромбофилиите те питам. Предварително ли се обажда в МД или направо отиде да те изследват? Генетичните на двамата пооотделно ли се правят?
О, Перу, къде се загуби?

# 698
И аз се обърках вече, за тромбофилиите те питам. Предварително ли се обажда в МД или направо отиде да те изследват? Генетичните на двамата пооотделно ли се правят?
да,за тромбофилиите направо там,без час.Влизаш,дават ти едни документи да попълниш,плащаш  Grinning и пак се качваш да ти изсмучат кръвчицата  Grinning ,аз чакам резултатите на пощата да ми ги пратят.За генетичните се обадих до МД и записах за двамата,така трябвало.Не те разбрах как поотделно?

# 699
В смисъл и мъжете ги изследват, защото всички останали/тромбофилии и имунологични/ са само за жените. Ужасно се изразих, дано си ме разбрала.

# 700
  • В градината...
A, тук съм си аз. Обучена как да гледам деца - де не се изгорят, удавят, утрепят....

# 701
Кофти ли ти влияят тези курсове, Перу? Сигурно те натоварват много. Сподели, ако искаш.

# 702
  • В градината...
Ами, само дето в неделя изпаднах в нервна криза  ooooh!

# 703
Усетих аз, че нещо не е в ред. Ти в последно време беше толкова позитивна, а сега не се появяваш. Не можеш ли да спреш да ходиш за известно време? Явно ти идват в повече.

# 704
  • В градината...
Пате, че той свърши. Много беше смешно, защото го водеше един, дето е завършил начална педагогика. Детска учителка  ooooh! Говореше така: "ни ма убича; дитету, биле, вместо били и т.н. То вярно, че сме в такъв район, ама трябва да си съобразиш езика, след като си застанал от позицията на обучаващ. Аз очаквах да протече като дискусия - все пак интелигентни хора сме, а то - седиш и слушаш с часове, няма мегдан да се обадиш.

Общи условия

Активация на акаунт