МАЙско бебче, дай ми знак-ритни в коремчето ми с крак!

• 24 732
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
хехе,това със ехографа и обръщането на беб4ето  и мен ме разсмя Laughing едва ли толкова вреди  Thinking не мисля  Peace
Анум,4естит ви натрупал сняг! (май не е първи WinkИ тук стана доста студенко,но нямаме сняг още  Laughing последните 5-6 години си вали всяка зима по сериозно ве4е,така 4е и тази зима о4аквам  да има хубав снежец !  Laughing Аз много оби4ам сняг,но да съм в планината  HugМиналата година имах възможността да се порадвам на Алпите ,беше невероятно красиво  Hug
добре дошли на новите моми4ета  Laughing леко бременеене  Hug

# 586
псъединявам се към необи4ащите сняг...никога не съм оби4ака зимата ,освен ако не я гледам през прозореца,ина4е се възхищавам на каращите ски,но за съжаление аз не съм от тях,сега едно въпрос4е мами в петия месец има ли такива от вас който ве4е са се сдобили с неща за бебето,аз не съм куувала,но една приятелка ми даде 5 плика с дрешки за моми4е,въпреки,4е още незнам какво ще имам вси4ки около мен са сигърни,4е ще е мацка,заради кръглият корем и пъпките който ми излезнаха #Crazy

# 587
бремелинки по колко кг ка4вате на месец,аз ка4вам по 3кг,което е много,ама какво да направя лакома съм станала много Party

# 588
ЕЕ, Мон, дано да не е пневмония и дано се оправя по-бързо малкия Hug Hug Hug
Анум, завиждам ти за снега, аз много обичам.Племенницата от лятото ме пита кога пак ще ходим да се пързаляме с шейни и да правим снежен човек.Поне ще съм си вкъщи в снеговете така , че още по-добре.Май май до края на годината само ще работя, ни нищо де.
Нещо от вчера ме наболява корема и пих снощи и сега по едно но шпа дано да минава, не е нещо много ама все пак.
Добре дошли на новите мами Hug

# 589
Пъпките и кръглият корем не са признак за момиче.Това са суеверия...
Що пък да не излизат пъпки като имаш момче?  
Прегледай дрешките, отбери някои по-унисекс и другите жената да ги даде на друга мама.Или изчакай докато разбереш пола. Дори някои момичешки ще ти свършат работа...кой гледа, ме вкъщи си му обула розови ританки или блузка с мини маус. Имам колежка, която ползваше дрешки от племенницата си,нищо не е станало,заради розовите ританки.

За другите не знам, но в началото бях качила между килограм и 2 .В сегашната седмица съм + 2 кг и малко.

Мон, да се оправя детето .Дано не е пневмония, че е голяма отврат.

Нанина, споко..и аз целият декември съм на работа.Вчера си гледах графика и почивам 4-5 дни, най-много.И от 18- и като се започне...почивам чак на 27-и.

# 590
Bell, аз просто само декември ще работя и после ще вземат друго момиче, аз това имах предвид.Иначе на мен ми се работеше поне до април живот и здраве, ама как да е. Май май и твоята не е лесна, ти все си на работа

# 591
Здравейте!И аз съм качила към 3 кг!А,за пъпките,козметичката ми каза,че ще е момче,защото момичетатаили по толерантни и нямало да причинят загрозяване на лицето!Хаха,добра логика!Мон,дано всичко е наред!Анум ,идвам при теб!

# 592
Belle-Etoile за мен е без зна4ение какжо ще е,само да ми е живо и здраво,а ина4е на другите приятелки съм казала да не ми дават нищо докато не разбера какво 4акам,за да може да ги дадат на друга мама,ако нз мен не ми трябват

# 593
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Шушулче, аз ще раждам в ТК, но не се следя там. Може ли да те помоля да видиш, че има бутон- редакция на поста, а не да слагаш един след друг. Не се сърди, трудно е за следене   Hug

Buena esperanza, смени ника, ама няма как да те сбъркаме. Тая мацка е забавна.. бих й 1ела постовете, за да се повеселя  Mr. Green

Мон.. дано се размине  Praynig

Добре дошли на новозаписалите се   bouquet

Аз пак се разболявам, отново гърло и хреме... писна ми... не знам какво още да направя, тъпча се с плодове, внимавам и пак  #Cussing out

# 594
  • София
Хаха,ма и не съм искала да се крия BlushАз съм си,просто реших,че вече съм спряла да се анализирам Mr. Green

Ми аз съм качила 1 килограм досега Rolling EyesИначе Рейни,за гърлото,мен постоянно ме понаболва,а нищо ми няма,даже секрет ходих контролен да ми вземат,но нямам бактерии,просто ме боли и е зачервено PeaceСмуча прополки.

# 595
някой чел ли е от кога може да пускаме музика на бебето и то ще я чува.  Simple Smile

# 596
  • София

Ма мен не ме боли постоянно  Mr. Green от вчера започна, заедно с хремата и не се чувствам добре... със сигурност тръгвам да се разболявам и сега ще мина на "тежката артилерия" - супи и чайчета  hahaha
ММ сутринта любезно ми предложи от неговите капки за нос- за синузит  hahaha Викам там на листовката 100% пише сааааамо за бременни  ooooh!

# 597
Аз не се следя в ТК, но лекарят ми по принцип работи там.  
Днес пак не отидох при личната...настроих си тел-а да звънне в 6 и нищо..звънна си чинно в 7 и 30 и нямаше за кога да се оправям и да ходя до болницата преди работа  
ММ ще ме убуе, замрънкал ми е от хиляда години да ходя, пак ще ми говори, че нищо не правя и само мързелувам.
Другата седмица във вторник...и пак рано сутринта в Понеделник ще отида.
 Днес чинно пак на работа...поне, че е леко и по цял ден си седя и си цъкам.Но вместо да тъпея по цял ден можеше нещо полезно да върша.

# 598
  • В полите на Витоша :)
Здравейте, бъдещи мами!

Надявам се да приемете и мен в темичката ви Simple Smile Терминът ми е 10 май, но съм с висок диоптер, та нищо не се знае още...

Ще чета назад темата, но мернах на предишната страница нещо за токсоплазмоза и веднага се зачетох. Имаме котка от 5 години и веднага започнаха да ми минават разни мисли през главата  Sad
Ще видя къде се правят изследвания (и за мен, и за котарака), че няма да си намеря място от мислене.

# 599
  • София

Green_Eyed, добре дошла! не се притеснявай толкова. Със сигурност нямаш развиваща се токсоплазмоза, защото нямаше да има бебе в толкова висока седмица. За твое успокоение виж дали имаш имунитет и ако нямаш ще знаеш колко да внимаваш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт