Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 50

• 44 160
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Споко......
Невин и Елена ще измислят къде са го качат , няма да ни изоставят.

# 151
  • Обетованата земя
И аз се записвам, но се движа долу-горе със сериите по ТВ7, вие по-нататъшни серии ли коментирате?

# 152
  • Burgas

Ферузето не я харесвам.Но искам да й призная титлата "пионер в модата"..До сега проследих как са се обличали от Древен Египет до наши дни..Ами да ви кажа,че солея и плисето са измислени много след нея..,а също и така бретона..

Явно виденията й не са само относно Султана,а към модата..Виденията й са далеч през вековете..

и аз не я харесвам, какво да `и харесвам на Фирузето, като е ясно , че пъклена `и е работата.
 Още от самото начало ми е неприятна и твърде много се съмнявам в искренността `и към султана . Не почувствах никакви топли чувства и емоции, нито от нейна, нито от негова страна , колкото и да се лигавеха. Толкова време я прегръща  и целува ,уж - пък да не види  татуса  newsm78 ...то ,бива- бива късогледство, ама чак пък толкова да не забележи ,значи - толкова `и е обръщал внимание , според мен.
Пък тя иска дете от него, защо му иска ? Човек иска, когато не му дават  newsm78 , ама и Сюлейман  нищо не и отговори , май ... Thinking
Чух, че сама щяла да избяга от двореца ( аз друго и не очаквам от  нея ) ...да видим.

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 16:57 от PIPINA127

# 153
Сега коментираме 74 серия и гадаем какво ще стане в 75 серия.
Но ние гледаме турските серии , а те са по 90 минути чисто време.
Имаш много да наваксваш, затова тегли и гледай.

# 154
# 155
Не ми се вярва Фиррузето сама да си отиде.Няма да й се сбъдне съня,онази част в която Султана тръгва към нея стиснал кама.Поне да се молим ножа да е тъп,че да я помъчи докато я коли..
Сега на превода ще видя отново,но нещо не остана очарован,че тя иска да му роди дете..

# 156
И аз се записвам, но се движа долу-горе със сериите по ТВ7, вие по-нататъшни серии ли коментирате?

Диде, 50 серии по час и половина  по нататък.Или казано още 100 серии по ТВ7.По ТВ7 ги разделят на две части и сега гледаш горе-долу 25-26 серия.Тук вече сме на 75  Peace Hug

# 157
  • Burgas
Не ми се вярва Фиррузето сама да си отиде.Няма да й се сбъдне съня,онази част в която Султана тръгва към нея стиснал кама.Поне да се молим ножа да е тъп,че да я помъчи докато я коли..
Сега на превода ще видя отново,но нещо не остана очарован,че тя иска да му роди дете..

о татушке и ее значении - принадлежность к императорскому роду Сафеви (с шахом которого - Тахмаспом - Сулейман воевал буквально несколько серий назад).

# 158
За юбилейната тема newsm10
и поетичните дарби на Ани smile3501

# 159

о татушке и ее значении - принадлежность к императорскому роду Сафеви (с шахом которого - Тахмаспом - Сулейман воевал буквально несколько серий назад).

Ще се окаже една Мата Хари,ще видите вие.

# 160
  • Burgas

Ще се окаже една Мата Хари,ще видите вие.

точно  Grinning

# 161
  • Larissa
В трейлъра на епизод 75 Рустем казва на Хюррем че на татуировката на Фируузе е изобразен знакът на династията на Сефевидите. Според историята (цитат от wikipedia) Тахмасп І е вторият ирански шах от династията на Сефевидите. Той има най-дългото управление (52 години) от 1524 до 1576. Ако си спомняте, в първите серии на 3ти сезон Ибрахим паша воюваше с него! Така че смятам че Фируузе може би има някаква роднинска връзка с него или е изпратена за някакво отмъщение.. Вие как мислите?

# 162
# 163
  • Burgas
В трейлъра на епизод 75 Рустем казва на Хюррем че на татуировката на Фируузе е изобразен знакът на династията на Сефевидите. Според историята (цитат от wikipedia) Тахмасп І е вторият ирански шах от династията на Сефевидите. Той има най-дългото управление (52 години) от 1524 до 1576. Ако си спомняте, в първите серии на 3ти сезон Ибрахим паша воюваше с него! Така че смятам че Фируузе може би има някаква роднинска връзка с него или е изпратена за някакво отмъщение.. Бие как мислите?
така мислим , как иначе .

За да не се сбъдне съня, значи Сюлейман ще поиска да и резне вратлето, пък тя нали вижда в бъдещето предварително ще се уплаши и ще хукне да бяга през глава, както само на нея подобава  Mr. Green и в това време ще засвирят Измирския марш за по- весело. Joy

# 164
  • София
Аз това предположение го изказах още тогава Simple Smile
Примерно е сестра на шаха. Той беше младо момче и май кораба с с баща му беше разбит при бурята, в която оцеля само Фирузе.
Освен това те говори няколко езика, образована е и е още тогава беше ясно, че е от високопоставено семейство.

Общи условия

Активация на акаунт