Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 50

• 43 947
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
  • Атлантис, Галактика Пегас
а Хюрем отива ли в провинцията с някой от синовете си или престъпва и това правило за да е близо до СС?
Не отива- в крайна сметка освен Мехмет - има още трима синове. Как да се раздели с малки?

# 391
Как 38???
Че Ибрахим що е жив?
Нали 36 го екзекутират.

Валидето нали се спомина през 1536 год,че чакаме две години..Значи 37-ма накрай сме..
Да има да чакаш, да може да чакаш това се нарича търпение. Joy Може да протакат годината до края на 3 сезон заради Ибрахим  за което  съм по-съгласна.Те протакват толкова време престоя на Ферузе която е второстепен образ ,а за коскоджам везир май ще трябва още да се чака... Confused

# 392
Е 15 серии от начала на сезона...  Mr. Green
Нали това каза Окан?  newsm78

# 393
Аз друго се чудя? Кога отидоха,кога се върнаха от този поход? Мустафа както го оставиха,така го завариха на години..Мехмед и Михримах изведнъж много големи,а другите трима все едни малки останаха завалийте,а пък всяка година раждаше Хюрем..И на Ибрахим децата какви малки бяха,а какви големи ги завари..

# 394
Ами ако Ферузе си отиде 77 серия ,то Ибрахим трябва да напусне 78 серия така ли? newsm78

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 16:17 от trendafilka

# 395
Аз друго се чудя? Кога отидоха,кога се върнаха от този поход? Мустафа както го оставиха,така го завариха на години..Мехмед и Михримах изведнъж много големи,а другите трима все едни малки останаха завалийте,а пък всяка година раждаше Хюрем..И на Ибрахим децата какви малки бяха,а какви големи ги завари..
Е няма да си сменят артисти на всеки десет серии. Мустафа- Мехмет Гюнсур като се яви играеше 15 годишен. така сега и Михримах играе 14 годишна.

# 396
Е няма да си сменят артисти на всеки десет серии. Мустафа- Мехмет Гюнсур като се яви играеше 15 годишен. така сега и Михримах играе 14 годишна.

Joy

# 397
Извинете моя грешка стана наистина е 1536 много съжалявам, че ви подведох.  smile3538 smile3538

# 398
  • Burgas
Ибрахим най-накрая каза на Хатидже, че не е нужно да брани любовта им ( брака им ) с титлата си, а със сърцето си.

newsm10 Браво на него, как ше го прежаля ...ОФ, защо е толкова заблуден ...можеше да ми бъде любимец...

# 399
Защо да е заблуден???  newsm78
Той следва своята цел.

# 400
  • Burgas
Защо да е заблуден???  newsm78
Той следва своята цел.

ами на- де, от своята цел, не вижда че върви срещу себе си .Тоест прави гафове, които ще му вземат главата .Тя и Хюрем гафи, ама ...по се оправя .

# 401
  • Burgas

Да, Султанът се е оставил да го обичат, вярно е. Peace

Само  едно изречение от поста ти ще си позволя да обсъдя.
 Да преклониш глава, не е като да сведеш глава за да го тълкуваш, че Султанът се е оставил да го обичат , но щом така си го разбрала ... Peace ...твой избор .
...всъщност  на руски тази реплика е преведена ,преклонен с почитание и мисля ,че е по- точно ...а на турски как звучи същото това изречение, би ми било интересно ..  , защото ти имаш право,  само в   случай, че   извадим  репликата  от контекста, и ако не обърнем внимание на изражението на Фирузе . В този момент - лицето `и почти беше замръзнало.
Бъди сигурна, че Фирузето  я побиха  тръпки,  от тези думи ,не защото просто  Султанът се е оставил да го обичат, а защото  и стана ясно , че не тя, а Хюрем е господарката на сърцето му и той  се прекланя с почитание пред нея, което значи, че за Фирузе остава  място само в переферията.

Иначе с всичко останало съм абсолютно съгласна с теб, даже с това ,че в този епизод Хюрем не беше нищо особено .
Но затова пък другите герои говореха  за нея, чрез думи и действия...

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 16:28 от PIPINA127

# 402
От руски превода е
Невозможно одобрить ее поступки. Но перед такой любовью должны преклониться с почтением все, как склонился наш Повелитель.

Не е възможно да одобриш постъпките и. По пред такава любов трябва да се преклонят с уважение всички, както го е направил Господарят.

# 403
  • Burgas
От руски превода е
Невозможно одобрить ее поступки. Но перед такой любовью должны преклониться с почтением все, как склонился наш Повелитель.

Не е възможно да одобриш постъпките и. По пред такава любов трябва да се преклонят с уважение всички, както го е направил Господарят.

мерси, Kordelia , за превода . Hug

# 404
  • Burgas

Но се разочаровах, че точно Матракчъ каза на Нигяр за детето. Очаквах да е по-вълнуващо: да й каже Ибрахим или Хюрем да покаже съчувстие към Нигяр..но не би!

ами, не си почувствала достатъчно силно желанието на Ибрахим да `и каже.
 Личеше си от всякъде, в  очете му, в гласа му ...но се боеше, че след като е женена , ще има проблем, може би и  от страна на   Рустем ага, с когото не е в добри отношения.
Затава, пък Матракчъ го погледна и лека усмивка пробяга по лицето му. Матракчъ в този мамент получи  негласно разрешение  да го направи той, да каже на Нигяр и взе нещата в свои ръце .
Ибрахим просто сам не можеше и като чели му беше неудобно да помоли Матракчъ, но Матракчъ го разбра много добре , само с поглед.
Аз така го почувствах.

Общи условия

Активация на акаунт