Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 50

• 43 969
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Кратко съдържание на 75 епизод

Хюррем Султан ще обвинява Шехзаде Мустафа за раняването на Шехзаде Мехмет със стрелата. Отношенията между Султан Сюлейман и Шехзаде Мустафа ще се влошат силно. До завръщането на Султана, Фирузе Хатун ще се опитва да се защити в двореца. Нигяр Хатун ще получи дъщеря си, но това няма да се хареса на Хатидже Султан.
След като ранят Шехзаде Мехмет, всички подозрения на Хюррем ще паднат върху Мустафа. В същото време тя ще преживее много силна болка, във връзка с това, че животът на сина й ще виси на косъм.  Сюлейман разделяйки  с нея тази болка, за първи път ще се настрои срещу Мустафа. В двореца в Маниса обстановката ще бъде много напрегната.
Рустем ага ще разкрие тайната на Фирузе Хатун. За да я сподели, той ще изчака Хюррем. Но когато те се върнат, той ще бъде принуден да обясни на Ибрахим  причината за раняването на Фирузе.

Нигяр ще получи дъщеря си, която тя е считала за умряла. Но заради внезапната визита на Хатидже, тя е принудена да се раздели с дъщеря си. Хатидже няма да иска огънят и барутът да са заедно.  И затова ще предложи на Ибрахим да вземе дъщеря си от двореца. Но Нигяр ще направи всичко възможно да вземе дъщеря си.
Сюлейман и Хюррем, които преживяват кошмарни дни, ще се завърнат в Истанбул. Научавайки, че Фирузе е все още в двореца, Хюррем ще се разсърди на Рустем ага. Но когато Рустем разкрие тайната на Фирузе, Хюррем ще бъде дълбоко поразена. Хюррем ще си изиграе играта  с Фирузе и същевременно ще се подготви да й нанесе последния удар.
За каква тайна ще научи Хюррем? Ще бъде ли възможно  тази тайна да отдалечи Фирузе от двореца? Ще бъдат ли намерени тези, които посегнаха на живота на Шехзаде Мехмет? Ще остане ли Нигяр с дъщеря си, въпреки Хатидже Султан? Ще се възстанови ли доверието между Мустафа и Сюлейман?
Гледайте новата серия на „Великолепният век” тази сряда в 21.00 часа.

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 20:19 от Izabele

# 676
  • Burgas

ама на Фирузето,хич не `и личи да се е уплашила  от това, че Сюлейман и видя татуировката...вижте как позира само  ooooh!

# 677
  • Атлантис, Галактика Пегас
Хюррем сыграет игру с Фирузе и подготовиться нанести ей последний удар.

Хюррем ще изиграе игра със Фирузе и ще се подготви да нанесе последен удар
 бих го превела аз . Peace
  bouquet

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 18:29 от Kordelia

# 678
Благодаря за снимките  Корделия Hug Синан Hug
 и за превода на резюмето на Изабел smile3525

Е, хайде вече да кажат тази прословута тайна на Фирузе...интересно- всички са ИЗНЕНАДАНИ newsm78 а не уплашени, ядосани...или... Thinkingкакво толкова има в тази тайна Outta Joint Shocked Mr. Green

# 679
Благодарности за снимките и на Изабел за превода на озета  smile3501 newsm51 smile3525

# 680
Изабел  bouquet  bouquet  bouquet

# 681
Корделия,Синан,Изабел   bouquet
Дано пуснат скоро втория трейлър и дано внесе повече яснота,че на мен все още ми е мътно дали Фирузе ще остане.. и кой е стрелеца ,и дали Нигяр ще успее да се пребори за дъщеря си ..

# 682
Изабел моите поздравления за превода   bouquet
Извинявай за уточнение само  Embarassed

# 683
  • Мюнхен
Докато чакаме фрагмана!!

# 684
Мила Изабела, мисля,че не е толкова трудно да напишеш, че превода е на неуморната пчеличка Невин, а не твой. Неуважително и неморално е всички да се ползваме от нейните услуги и така безцеремонно да не я споменавате, когато ползвате нейния труд. Извинете ако съм засегнала някого, но истината е такава!

# 685
Мила Изабела, мисля,че не е толкова трудно да напишеш, че превода е на неуморната пчеличка Невин, а не твой. Неуважително и неморално е всички да се ползваме от нейните услуги и така безцеремонно да не я споменавате, когато ползвате нейния труд. Извинете ако съм засегнала някого, но истината е такава!
Прекалявате вече!
 Като твърдите такива неща  дайте 2-та превода да видим!
Никой не оспорва труда на Невин и Елена,но заради такива като Вас обстановката се нажежава и се трупат негативизми към хора с нищо незаслужаващи го!
 И ако не си чела "милата Изабела" винаги държи да се споменават коректно имената на авторите! Виж само дискусията за първия фрагман!!!!!!!!!!
 bggirl22 , Hug много хубави снимки(рисунки Laughing)!

# 686
бггърл22   bouquet
Гледайки снимките ми минава през главата следното: Сюлейман вижда татуто на Ферузе разбира ,че  принадлежали към династията на сефараидите.В първият момент може би се ядосва ,защото го излъгва ,даже изважда камата ,но не я убива ,а я отпраща  .Останала  сама без  обич  ,Ферузе решава да напусне двореца и отчаяна изпива отровата! Thinking

# 687
превода е от руски .... моля моля...
Скрит текст:
Краткий анонс 75 серии
Хюррем Султан будет винить Шехзаде Мустафу в том, что Шехзаде Мехмет получил ранение стрелой. Отношения между Султаном Сулейманом и Шехзаде Мустафой испортятся. Фирузе Хатун пытается защитить себя во дворце до возвращения Султана Сулеймана. Нигяр Хатун обретает дочь, но это не понравится Хатидже Султан.

После того как Шехзаде Мехмет будет ранен, все подозрения Хюррем падут на Мустафу. В то же время она переживет сильную боль от того, что жизнь ее сына будет висеть на волоске от смерти. Сулейман, разделяя с Хюррем эту боль, впервые будет настроен против Мустафы. Во дворце Манисы обстановка будет слишком напряженной.
Рустем-ага раскроет тайну Фирузе Хатун. Чтобы поделиться ею он решит подождать Хюррем.Но когда они вернуться во дворец, он вынужден будет объяснить Ибрагиму причину ранения Фирузе .

Нигяр обретет дочь, которую считала умершей. Но из-за внезапного визита Хатидже, она вынуждена будет расстаться с дочкой. Хатидже не захочет, чтобы огонь и порох находились рядом. И поэтому предложит Ибрагиму забрать его дочку из дворца. Но Нигяр сделает все возможное дабы забрать свою дочь.

Сулейман и Хюррем , пережившие кошмарные дни, вернутся в Стамбул. Узнав, что Фирузе все еще во дворце, Хюррем рассердится на Рустем-агу. Но когда Рутсем раскроет тайну Фирузе, Хюррем будет глубоко поражена. Хюррем сыграет игру с Фирузе и подготовиться нанести ей последний удар.

О какой тайне узнает Хюррем? Сможет ли эта тайна отдалить Фирузе от дворца? Найдутся ли те, кто покушался на жизнь Шехзаде Мехмета? Сможет ли Нигяр, несмотря на Хатидже Султан, остаться с дочкой? Возобновятся ли доверительные отношения между Мустафой и Сулейманом?
Новая серия «Великолепного Века» в эту среду в 20:00 на СТАР ТВ (Турция).
Публикуван в 17. 47
Предаден е на Изабел почти веднага
 Нормално е да превежда поне 30 минути.

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 19:24 от Kordelia

# 688
  • планетата Земя и по точно до морето
Мистик, Ани - разкошен е клипа!

Бившият годеник на Елена - Абас ага за мен е стрелеца по Мустафа /нищо, че изглежда банално за нас, честта над всичко... ooooh!/, но Мехмет в този момент мръдна и просто застана на пътя на стрелата. Пишман годеникът е бесен на Мустафа и наглостта му идва от това, че има права над Елена според закона. Сюлейман го каза на Мустафа много ясно, че ако отидат на съд, съда ще отсъди в полза на Абас ага.
Агата е достатъчно нагъл, а има и ресурсите да организира покушение.
В тази серия стана до болка ясно, че в условията на абсолютна власт на султан, пък бил той и ерудит и голям владетел и държавник, всички са нещастни, включително и той.

Никой не може да бъде с когото обича и му е на сърце и се гърчат с невъзможни любови. Да не ги изреждам...
Децата на династията растат, а вместо радост, това носи ужас и на тях самите. Не ми излизат от ума думите на Сюлейман към Мустафа преди време - " порастваш Мустафа и губиш невинността си"  Sad - цитирам по памет.
Щом вече си говорят Мустафа и Мехмет за закона "Фатих".... ooooh!

Изабел, благодаря!
Hug    bouquet

# 689
Аз нямам против срещу никой...  Особено срещу преводачи...
Като знам какъв труд е...
но в случая знам точна минута на публикуване на превода на руски.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт