Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 50

• 44 032
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • планетата Земя и по точно до морето
Gawina , много се радвам, че си част от темата ни и не ти омръзва да пишеш и красиво и много информиращо!    Hug  bouquet

# 61
Здравейте на всички пишещи в темата   bouquet.От самото начало следя ВВ и много го харесвам.Огромни благодарности на момичетата превеждащи и качващи всяка серия  newsm51!
Гледам много се залага на татуировката на Ферузе. Струва ми се много странно как така султана не знае за нея?Все пак едва ли само стихчета и е редил по цяла нощ  newsm78.Ако от това излезе нещо за мен сценаристите са го ударили вече през просото.Дано да са измислили по добре.

# 62
  • USA
И аз чакам с нетърпение превода!
Огромно благодаря на преводачките  bouquet

# 63
Добро утро.

Ние, невъзпитаните фенки на Хюрем, отговаряме по няколко пъти, на едни и същи въпроси, но когато ние питаме- отговор няма. newsm78

МИЛИ  DORE-MI И MANOWAR,
Надявам се в новата тема да отговорите на моите въпроси, така както аз отговорих на вашите.

1.Кое от децата си, защитаваше Валиде, когато уби коня на Хюрем?
2.Кое от децата си, защитаваше Валиде, когато нае убийците за да убият Хюрем?
3.Кое от децата си, защитаваше Валиде, когато искаше да омъжи Хюрем?
4.Кое от децата си, защитаваше Валиде, когато изнудваше Хюрем, като за целта използваше децата на на Хюрем?
5.Кое от децата си, защитаваше Валиде, когато изнудваше Хюрем с тефтера, въпреки, че знаеше какво е написано в него и знаеше, че Хюрем е невинна?
6.Кое от децата си, защитаваше Валиде, когато изпрати Фатма да убие Хюрем?
7.Колко опита за убийство, направи Валиде над Хюрем?
8.Кое от децата си, защитаваше Валиде, когато уби Нюлюфер?
Мисля, че така зададени въпросите, са доста ясни и очаквам ясни отговори.

Следващите ми въпроси, са относно достойнството и величието на Валиде.

Кога се постави достойно и честно, спрямо действията си?Кога пое отговорност за същите?

1.Когато уби едно беззащитно същество, което по никакъв начин не можеше да се брани?
Изправи ли се с гордо вдигната глава пред Султана и призна ли си, че само за да причини болка на Хюрем го е направила?
2.Когато изпрати Фатма да Убие Хюрем, пое ли отговорността за действията си?
3.Когато изпрати наемниците да убият Хюрем, пое ли отговорност за деянията си?
4.Достойно ли беше поведението на Валиде, спрямо Даие?
5.Кога в тези 73 епизода видяхте, Валиде да се занимава с политика?

DORE-MI , MANOWAR, ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА ТОчНИТЕ И ЯСНИ ОТГОВОРИ. Peace Peace Peace

# 64
Здравейте, и 75 се очертава интересна серия Simple Smile , а къде мога да гледам 74 серия с бг.субтитри  Simple Smile благодаря   Simple Smile

# 65
Здравейте, и 75 се очертава интересна серия Simple Smile , а къде мога да гледам 74 серия с бг.субтитри  Simple Smile благодаря   Simple Smile

Все още не е преведена.

# 66
  • Сливен
Запис в новата тема. Отново се очертава интересна серия с много драми и обрати. Нямам търпение да махат тая татуираната. Винаги сцените със СС и Фирузе ги прескачам, дразнят ме.
 Рустем го харесвам. Не ми изглежда на гаден и коварен.
 Дано Нигярчето успее да си прегърне детето. Усещам, че ще има разправии за Кадер и Хюрем ще помогне на Нигяр да си вземе детето при себе си.
Аз се замислих за сина на Мустафа- Сюлейман. Казвате, че няма сведения за такова дете. Предполагам,че ще почине рано от болест. А нали Мехмед имаше температури. Може и да го зарази.
А предполагам във втория фрагмант ще покажат какво става с Ибро.

# 67
Благодаря за новата тема.

# 68
Добро утро в новата тема с пожелание да бъде променен тонът на словоизлиянията!
Много махленски някак изглежа форумът напоследък!
Метли, перални или не знам какви други средства за хигиена предлагате, които не са необходими, ако всеки пише малко по-толерантно и граматически правилно ( няма да напомням, че постовете са подпис на всеки )
Хубави почивни дни!

# 69
  • Варна
Добро утро и честита юбилейна тема,благодаря  bouquet

# 70
Добро утро!
Момичета не виждам 49 тема на първа страница или още не е изписана?

# 71
  • Burgas
Добро утро, момичета !

Приятен ден за всички хюремки и антихюремки   bouquet

Много спокойно и уютно е в новата тема. И списъкът с въпросите виси, но подреден. Да не забравите да слагате отмятка на  отговорените въпроси , че тън - мън да няма.
Метлите отдавна сте ги зарязали , няма какво да ви обвиняват,   не знам на пералнята  ли се дължи,  ( аз ви подарих една нова, за всеки случай, но виждам , че не сте я използвали )но е приятно в момента - е то без прахоляк не може, но надявам се да се запази доброто настроение, че хубави серии ни чакат.

Ще свири скоро Измирския марш, не се къхарете, още малко остана. Както и да се развърже възелът, щом ще има марш , ще е хубаво и весело.
И на мен ми е мъчно за Мехмед , че пострада, нО той нали като падна и щеше да се удави  в басейна, всъщност спаси баща си от камата на Садъка, сега пък спасява отношенията му с майка му наверно ...такова си и е всеотдайно и добричко момчето на Хюрем . Както и всичките и деца,разбира се.Аз много и ги харесвам и за да бъда честна, ще си призная ,че и Мустафа харесвам, но понеже е син на Махидевран - него по- малко.  

# 72
  • Русе, у дома
Роклята спомняте ли си дето я прати СС на персиеца???
Е предполага де че Фирузето му е отговора.  Peace
А пък СС се хвана за фустата и стана за смях  Mr. Green
Ами, той (СС) не изпрати ли роклята като беше на поход, демек Фирузе-то, вече беше в двореца, че и на халвет беше минала даже. Нали от похода и пишеше стихове...? newsm78

# 73
Роклята спомняте ли си дето я прати СС на персиеца???
Е предполага де че Фирузето му е отговора.  Peace
А пък СС се хвана за фустата и стана за смях  Mr. Green
Ами, той (СС) не изпрати ли роклята като беше на поход, демек Фирузе-то, вече беше в двореца, че и на халвет беше минала даже. Нали от похода и пишеше стихове...? newsm78
Походът беше започнал отдавна ,а Сюлейман се включи в края му! Нали Ибрахим и Искендер се надцакваха там!
Когато Фирузе пристигна,  войната със Сефевидите беше започнала, така че за мен тя си е чист"Троянски кон". Още повече,че целеустремено се беше запътила към двореца! А това, че Рейса я намери ,може въобще да не е "случайно".

# 74
  • Атлантис, Галактика Пегас
О вярно - рокля после се яви...   Mr. Green
Е тя нали пророчица- видяла рокля - решила да изпревари събития.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт