Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 50

• 44 205
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
 Whistling Whistling Скоро,много скоро като изкарат Ибрахим и Феррузе( а имам лошо чувство и за Нигяр) и остане Хррем пак ли ще гледате сериала?Ще очаквате ли новата серия и превода? И защо ли......

# 511
И това ще да е твоят начин да докажеш толерантност,може би?!?
Защото това, което постигна е да докажеш тази крилата мисъл...

Не е нужно , да ме защитаваш, не може да ме обиди човек, който в един пост, прави 9 правописни грешки. ooooh!

# 512
И какво стана:

Хатидже,Махидерван,Фирузе-красиви,умни,културни,аристократки..Както се казва"Хубава,хубава ама и тя на някого омръзнала" Еле пък Фирузето колко пъти я връщаха..

Хюрем никой не може да я заблуди..че и тя от 100 панаира връщана..Така че където иска да отиде Феруззе, Хюрем от там се връща..

# 513
Whistling Whistling Скоро,много скоро като изкарат Ибрахим и Феррузе( а имам лошо чувство и за Нигяр) и остане Хррем пак ли ще гледате сериала?Ще очаквате ли новата серия и превода? И защо ли......
Афифе каза : "Много дойдоха и си отидоха,но............"
 Разбира се ще ми е мъчно за Ибрахим,нищо,че ми иде да го стисна за гръцмуля!
За Нигяр също ще ми бъде мъчно,но се надявам да излезе от сериала като отиде далеч и заживее щастливо с Кадер и може би с Матръкчъ
За Фирузето банкет ще дам!
НО смятам,че няма да ми бъде безинтересно,защото тепърва предстоят най-силните и за съжаление най-тежките моменти!Такива, на които гадните интриги на харемните величия(Х-М-Г),няма да могат и на малкия пръст да стъпят!

# 514
  • София
denisass ние Хюремките сме корави- убедена съм, че можем и сами да се защитаваме Hug
Но наистина поведението на "съфорумката" ми идва някак грозно и нечистоплътно.

# 515
  • Мюнхен

И преди да се появи Фирузето очаквахме сериите, пък и колкото да ми липсва и Ибо пак ще чакаме. Както каза vvi има още толкова много неща да се случват. Аз лично пък 8 серии не бях гледала точно заради Фирузе, все чаках да я разкарат, та да почна, ама не се сдържах. Така че тя не е критерий

# 516
  • Атлантис, Галактика Пегас
о ... престанете...  Mr. Green  bouquet
имам предвид обиди към двата отбора.  Hug

# 517
Цитат :Ева, ти си от малкото хора тук, които мислят така и много ми се иска да кажеш какво мислиш за последвалите събития и ситуацията в момента?
----
Връзката на Ибрахим с Нигяр продължава години, ако беше нещо мимолетно ,щеше да е свършила отдавна и бързо още в самото начало
Една връзка продължава дълго , заради огъня който гори и я поддържа, а такъв със сигурност имаше, и двамата бяха равни – роби и двамата бяха умни
Но ситуацията е сложна, законната съпруга е сестра на султана, а той е негов везир
Ибрахим не може да си позволи да бъде победен от ... чувства, и то от чувства към жена
Той се стреми да контролира всичко, дори и себе си, и взе решение да сложи край, да се върне при майката на своите деца, да укроти гнева си/...бях Ви обиден- към Хатидже/
На въпроса на Нигяр – Паша , не ме ли обичахте,той отговори ,... да ти беше обичана,когато бях до теб, ти ми даде покой, Но това беше само една мечта...,беше един повей на душата , мина и замина...
Доста тежки думи, но мисля ,че макар и жестоко изречени, Ибрахим беше решен да сложи край на тази връзка, и нарочно  ги изрече, да убие в Нигяр всякаква надежда  връзката им да продължи
Готвейки се за похода, той остави Нигяр на грижите на Матракчъ...нищо да не и липсва
Но в последния момент преди похода  ситуацията се усложни
Дълбоко пазената тайна излезе наяве
И тогава Ибрахим беше взел  решение да убие Нигяр като и прати главорезите си уж да я водят при брат му
Добре ,че беше Дайе , да я посъветва да отиде в харема, иначе със сигурност щеше да бъде убита
Ситуацията е усложни още повече, когато той се върна от похода и разбра за  бременността на Нигяр
Много ми хареса момента, когато той без шикалкавене  призна пред  Хатидже, че Нигяр носи неговото дете
...
Към момента  Ибрахим  изпитва  поредното разочарование от Хатидже, което  според мен няма да бъде преодоляно

# 518
  • Мюнхен
Само да попитам (Корделиа може ли?  Hug Joy) знае ли се коя дама ще е в ролята на Нурбану? Бях чела за Туба, но не знам дали е истина или беше спекулация

# 519
  • планетата Земя и по точно до морето
Привет!  Hug
Понеже почнах да чета отзад напред  и като видях това :

Цитат
.....моля  всяка от вас да напише списък.........
се зачудих във форум ли съм или в час и още малко и ще ме накажат
 Joy Joy Joy
Понякога имам чувството, че някой майтапчия от бг. татко ни е навестил, защото му е доскучало в мъжкия форум / има такъв, не се шегувам/.  Joy
От смях ми изчезнаха сериозните мисли по разкошната последна серия и ще се върна да ви чета, че да си припомня, какво щях да пиша и защо влязох!

# 520
Така..преди окло два часа предложих кротко и миролюбиво да обсъдим седем от действията  само на Хюрем ,конкретно и само, от последната 74-а серия.
Каква е равносметката до момента?
Първият отговор на Корделия започва с името Ибрахим!
Малко след  това се споменава  „Антихюремки”
В продължение следват постове, в които се говори за „отбор” и „чалга отбор” и се изреждат случки и събития от преди да речем 30 серии.
Защо говорите за Ибрахим, а не за Хюрем?! Не ви разбирам! Защо не говорим конкретно за последната серия? За другите е ясно, че всичко е казано! Докато обсъждахме Нигяр, Рустем, Матракчъ, всичко беше мирно и тихо, а и възпитано. Сега изведнъж отбори и не знам какво.
При това положение, питам – аз от кой отбор съм?
Дайте да се разберем и по този въпрос, приканих към това вече!
Не виждате ли колко смешно се получава! Започват едни безкрайни повторения, цитирате се една, друга до припадък и така за сетен път. До кога? Защо ви е отбор? Всяка от вас, няма ли собствено мнение?
Засегнахте се от малко по-емоционалните думи на Dore Mi, но в тях няма жлъч, а съжаление за случващото се. Момичета, гледаме филм и споделяме мнения и симпатии – не защитавате кауза!
Хюрем не е кауза, нито пък Ибрахим!
Набедихте ни с Елена и Dore Mi, че това бил нашият отбор...ами я ни прочетете постовете! Къде видяхте да се повтаряме или да пишем едно и също. Нашите публикации са различни и със собствено мнение. Дори и манталитета, поведението ни , знанията ни са различни. Каква еднаквост открихте в нас? Ние не сме отбор – чалга, блус или хеви метал, ние сме абсолютни индивидуалности.
Призовавам и аз, моля не приемайте всичко написано за Хюрем, Ибрахим и който и да било като лична обида – смешно е и глупаво.
Нека споделим това, което ни е харесало. Мисъл, ако ни е хрумнала и най-важното – УВАЖЕНИЕ КЪМ МНЕНИЕТО НА ДРУГИТЕ!. Peace

# 521
Много сполучлив удар на продуцентите с взимането на Мерием за ролята на Хюрем султан. Страхотна актриса е. Халид Ергенч и Мериам са убийствен тандем. Като прекрасна актриса играе и с мимики, и с тяло, и с жестове. Сцената на 1 ч. 15 мин. и 39 сек. е прекрасна. /Извинявам се, но пиша часа, за да не качвам клип./

# 522
Фенке, аз отговорях пункт по пункт.
1. Великият "дипломатически" ход, който Хюрем планира по отношение срещата си с Хъзър Реиз е да се опита да го вклини между Султана и Ибрахим и да им развали отношенията.
 отговора ми беше- Ибрахим нали не се опитва да вклини никой при СС и Хю като почне от Мария

# 523
Ай стига бе! Имало БГ татко..Ей сега ще отида да ги посетя!

Joy Joy Joy

# 524
Само да попитам (Корделиа може ли?  Hug Joy) знае ли се коя дама ще е в ролята на Нурбану? Бях чела за Туба, но не знам дали е истина или беше спекулация

Че аз кво против имам?
Само помолех без обиди Mr. Green
Май че Туба не даде още съгласие newsm78

Общи условия

Активация на акаунт