Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 50

• 44 157
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
И това е рекламка за актрисата Корделия.Просто я показват и изтъкват навсякъде.

А за султана -като човек кой го знае какъв е бил,но това е филм художествена измислица все пак.
И друго да не мислите ,че костюмите и бижутата са били толкова разнообразни и т.н. що не ги критикуват за разточителство?Ами продуцентите така си решили и това е -който иска харесва,който не желае не харесва.Плурализъм  Hug

newsm03

# 586
Корделия права си ,за Джансу Дере имаше информация ,че е влязла с връзки в сериала .Сценаристите решиха ,че като създадат повече интриги и рейтинга ще остане висок ,до някъде е така, но образа на Сюлейман загуби от блясъка си."Великолепният век"започнах да гледам заради невероятният Халит Ергенч в последствие останах очарована от играта и на другите артисти /Мерием,Окан,Нур.../,преглътнах образа на Изабела и Съдака ,но Ферузето определено ми дойде в повече. Hug Thinking
Не съм сигурна дали Джансу Дере спечели от участието си във филма...

# 587
Много се надявам да не спрат сериала. Praynig
Но и аз смятам,че прекалиха с някои неща.. за Хюрем ми беше ясно да я представят в лоша светлина на моменти дори и само заради факта ,че е променила много традиции в страна изградена върху традици ,на всичко отгоре и чужденка..
Но за султана .. и преди го коментирахме,че в този сезон много малко внимание се обръща на неговата роля.Наистина го представиха като един женкар .. Не всичко е само рейтинг и не е нужно да се върви на инат.Да,художествена интерпретация е филма,не документален,но като имам предвид голяма част от консервативноста в Турция , даже се чудя как още върви филма.

# 588
  • Най слънчевото място в БГ, 360 дни в годината
Едно питане може ли, в колко часа пускат втория трейлър ?

# 589
Аз предлагам и ние да намерим някой връзка и да влезем в сериала..Вече си мисля,че който не е пожелал,той не е влязъл.А при нас желание бол..
Само трябва да си изберем къде искаме да бъдем..

Аз например и прислужващ персонал на Матракчъ мога да съм.

Мамата48 например при Шекер ага...

# 590
Е, вярно е, че Ердоган се стреми към връзка на модерна Турция с Османската Империя, но чак пък да има претенции за характера на СС ми се струва малко глупаво.Няма как да знаеш каква е била по характер дадена историческа личност, живяла преди 500 години.
А сега за това какво ще бъде постигнато с убийството на Мехмед - ами много е просто.Принц Мехмед е най-голямото от децата на Хюррем, след това следва Михримах, която няма как да наследи трона, по простата причина, че е жена.След тях следват Селим, Баязид и накрая Джихангир, за който е съмнително, че някой би го оставил да управлява - може да е много умен, но този проблем го прави изключително слаб войник, което няма да се хареса на еничарите.Между Мехмед и Селим има около 6 години разлика т.е. при евентуална смърт на Мехмед, Мустафа ще има много голяма преднина в годините пред следващия престолонаследник, а и ще има достатъчно време да накара тази част от народа, която не го обича (а тя е малка) да си промени мнението.
Но аз все пак мисля, че не е Махидевран - прекалено явно е да е тя.Просто няма смисъл, не би го направила, камо ли в Маниса, прекалено много ще очерни името на собствения си син, а за нея авторитетът на Мустафа е най-важен.

# 591
Мамата48 например при Шекер ага...[/b][/color]
Laughing Hug
може ли и аз при Шекер ага - в кухнята ще ми е хубаво ..ще си похапвам  Party

# 592
А какво мислите за историята с брата-близнак на Ибрахим?
Няма сапунка с близнаци, където да няма фатални и съдбовни размени по някое време...
Дали съвсем няма да ни насапунисат с обезглавяването на брат му, а оригиналния Ибо да си гушне Нигярчето и Кадерчето, и да заживее тихо някъде...?

# 593

А защо Рустем паша да не е поръчал стрела за Мехмет, за да хвърлят обвинението върху Махи и Мустафа и по този начин да ги елиминира? Да не го подценяваме.  ooooh!Така и султанът съвсем ще се откаже от Мусти... Thinking :newsm78 newsm78
Иначе ми се струва елементарно оня търговец да се е целил в Мустафа... newsm78 Нали има плътен кордон от охрана наоколо? Mr. Green

# 594

А защо Рустем паша да не е поръчал стрела за Мехмет, за да хвърлят обвинението върху Махи и Мустафа и по този начин да ги елиминира? Да не го подценяваме.  ooooh!Така и султанът съвсем ще се откаже от Мусти... Thinking :newsm78 newsm78
Иначе ми се струва елементарно оня търговец да се е целил в Мустафа... newsm78 Нали има плътен кордон от охрана наоколо? Mr. Green

Laughing Какво въображение ,но напълно невъзможно!
Защото Рустем първо иска да пресече пътя на "реката,която се влива в езерото"!Освен това по поръчка стрелите убиват по-често отколкото нараняват!Рустем е на страната на Хюрем  и няма да си играе със живота на децата й!

# 595
Едно питане може ли, в колко часа пускат втория трейлър ?

Понеделник след 17,00ч. ориентировъчно де Hug

Първия е в петък вечер.

# 596
Мамата48 например при Шекер ага..
веднага си заплювам санджака на Бали бей  Heart Eyes Party Laughing

...
Но за султана .. и преди го коментирахме,че в този сезон много малко внимание се обръща на неговата роля.Наистина го представиха като един женкар .. ..
Едва ли недоволството е за това, че е женкар  Peace В крайна сметка - султан е, има си харем, негово право (и задължение) е да си го ползва.
По-скоро 'проблемът' е, че сериалът основно акцентира върху харемните интриги, а не върху героичните походи на султана. За повдигане духа на нацията, един вид  Naughty

Скрит текст:
Доколкото схванах с гуглето, възмущението на Ердоан за ВВ е фрагмент от речта му при откриване на летище в Кютахия
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22009998.asp

Според моите интерпретации на превода  Mr. Green - за ролята на Турция в региона, за проблемите в Газа, Сирия и т.н. За силата (и победите) на Турция в миналото и днес...
В тази връзка споменава и сериала, че не отразявал вярно историята.
абе нещо такова  Crazy може някой знаещ езика да ни светне  Peace

http://www.youtube.com/watch?v=2QDEij8BM70
гледам публиката   Rolling Eyes...

# 597
Ех,Пенде не си забравила Бали Бей,брей да му се не види! newsm03

Такъв левент изпуска ли се! smile3521

Иначе съвсем си права по написаното в поста newsm10

# 598
  • София
                          Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 599
  • Атлантис, Галактика Пегас