От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 8

• 59 209
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
Aз пък от година ползвам КД и никога не са ми пращали мейл  newsm78. В повечето случаи се обаждат или пращат смс, че имам пратка. Е веднъж ми пратиха, че имам, а нямах  Laughing, но стават и грешки. Вече се чудя дали пратките ми са изгубени ooooh!, понеже имам 2 пакета, които са доставени на 28 и един- на 29, нямаше ги в курса, тръгнал на 2.12.12 (който се раздаваше вчера). Надявах се да са в курса, тръгнал на 5.12.12, вие сте получили мейл, а аз отново нямам известие, че нещо мое е в тоя курс   #2gunfire.

# 301
Aз пък от година ползвам КД и никога не са ми пращали мейл  newsm78. В повечето случаи се обаждат или пращат смс, че имам пратка. Е веднъж ми пратиха, че имам, а нямах  Laughing, но стават и грешки. Вече се чудя дали пратките ми са изгубени ooooh!, понеже имам 2 пакета, които са доставени на 28 и един- на 29, нямаше ги в курса, тръгнал на 2.12.12 (който се раздаваше вчера). Надявах се да са в курса, тръгнал на 5.12.12, вие сте получили мейл, а аз отново нямам известие, че нещо мое е в тоя курс   #2gunfire.
И аз имам 2 пратки, които по проследяване са получени от тях в Англия на 27-ми, но до момента ни вест ни кост. И т.к. те съдържат част от коледните подаръци, вчера им писах в сайта, но до момента отговор няма. Чакам някакво развитие.

# 302
 И аз съм в същата ситуация  Thinking Whistling

# 303
Чакайте сега - аз доколкото успявам да се ориентирам в прегледния сайт на КД -  курсът, тръгнал на 05.12. още не е пристигнал и не се раздава...
От 2-3 месеца нещо на мен пък не ми изпращат вече мейл, не ми се обаждат, нищо (това след като ги карах да издирват една "изгубена" пратка - тогава в интерес на истината вината беше на "Еконт" и нещото се намери), така и сега знам, че имам пратка, щото днес получих смс от Еконт, ама нямам представа с кой курс е била, предполагам с този от 02.12.

# 304
Аз пък съм доволна от Габко - за всичките ми пратки вкл. двете  с Yodel, за които се притеснявах имам мейл, че са натоварени и пътуват и се надявам другата седмица да си ги получа.  Simple Smile

# 305

И аз имам 2 пратки, които по проследяване са получени от тях в Англия на 27-ми, но до момента ни вест ни кост. И т.к. те съдържат част от коледните подаръци, вчера им писах в сайта, но до момента отговор няма. Чакам някакво развитие.
Прати им @ с трекинг историята и ги питай защо я няма пратката - да не се окажеш в моята ситуация!

Не съм имала, но ако греша, старият адрес на Габко е адреса на uktobg.
Аз бих проверила и ако е така бих се свързала с uktobg. Последният им курс за годината предстои, така че има реален шанс да дойде на време... Peace
  bouquet

Писах им още снощи, днес имам @ да звънна в Пловдив! Оказа се, че укто!!! са доставили пратката и тя е в склада в Пловдив. Утре ще ми я изпратят по спиди!
Това, което ме озадачи е, че споменаха, че имало много такива пратки!!! На мен лично ми се случва за 2-ри път yodel да носят на стария адрес. Явно като потребителя е въведен веднъж в системата им после не гледат адреса, а го засилват където им скимне!

Има ли място в амазон, на което да се посочи, че не желая превозвача да са те?

# 306
И аз не съм си получила последната пратка от КД, а е доставена срещу подпис. Дано не са ми я изгубили и се намери  baby_neutral

# 307
Гледай името на получаващия там - ако си имала и предишни пратки, получени с негово име - нямапроблем

# 308
В последните 40 мнения,90% от постовете са от объркани клиенти на КД,които се чудят къде са им пратките.Все още ли смятате,че това е нормално?
Все още недоумявам как може да сте доволни от това отношение,при положение че има доста други алтернативи,които не им отстъпват по цена и особено по качество на обслужването?   newsm78

# 309
В последните 40 мнения,90% от постовете са от объркани клиенти на КД,които се чудят къде са им пратките.Все още ли смятате,че това е нормално?
Все още недоумявам как може да сте доволни от това отношение,при положение че има доста други алтернативи,които не им отстъпват по цена и особено по качество на обслужването?   newsm78
Само по начина на писането мога да разбера, че си мъж  Laughing
Като не ти харесва - не ги полазваш Simple Smile
Всеки си избира нали?

# 310
  • София
Ами другите вариант са да чакаш изгубено пале от СД, изгорял камион от Емпреса, 18 дни обработване от Габко и т.н. Няма идеални.. УКтуБГ пък са наглеци, не ми допадат Peace

# 311
Курсът на КД от 5ти май е пристигнал - пише обработва се. Макар, че датата за пристигане е 14,12.

# 312
  • софия
УКтуБГ пък са наглеци, не ми допадат Peace
Доста, но с тях пратките идват най-бързо.

Вчера си получих последното нещо за тази година. Догодина, пак. Приключих, но не съм доволна от себе си. Не съм се организирала и преценила добре. Карай. От тук ще докупувам.

# 313
  • Sofia
Ами другите вариант са да чакаш изгубено пале от СД, изгорял камион от Емпреса, 18 дни обработване от Габко и т.н. Няма идеални.. УКтуБГ пък са наглеци, не ми допадат Peace
Пуснах пробно поръчка през Uktobg, всичко ми се стори нормално, получих общо 4 и-мейла за пратката ми, кога къде е и защо е там, но предвид коментара, че са наглеци ми се прииска да разбера има ли нещо притеснително за което трябва да съм подготвена за в бъдеще поръчвайки през тях?
Бях се засилила и към Габко, но като ви чета и се разубедих тотално.

# 314
Аз вчера получих мейл от КД, че днес мога да си взема пратката от офиса в Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт