От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 8

• 59 209
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ба, аз пък си помислих, че КД слагат някакви подаръци-риби hahaha

# 361
Ба, аз пък си помислих, че КД слагат някакви подаръци-риби hahaha
Е то Никулден мина  Mr. Green
Аз пък верно за живи риби си помислих - ама аквариумни  Crazy Laughing

# 362
Здравейте , аз днес имам да си взимам една поръчка от раздаването на КД  Sunglasses

Гледам сега датите за доставка покрай Коледа на Мадъркеър и АСДА. Общо взето ако поръчам на 20-ти или 21-ви с доставка на следващия ден ще мога да хвана последния курс на КД на 25.12.

Мислите ли , че намаленията ще започнат около тези дати (20 , 21 ) ?

# 363
The_Sunrise

намаленията могат да се започнат и на 22-23  Grinning могат и на 25-26, всеки магазин сам решава кога и дали ще има намаления. Освен това няма никаква гаранция, че дори при платена поръчка няма да откажат после 1-2-5 артикула  Confused по принцип в Англия са популярни януарски разпродажби.

Аз все още с надежда чакам да ми се появят губещи се  поръчки с габко  newsm78 сега ще има 2 камиона и може би някъде там ще се намерят  Mr. Green Отговориха ми в имейла, че не всички пратки са описани в Англия, така че чакам все още  Whistling

хо-хо  Mr. Green  Имам описани пратки вече, май всичко е на място  Whistling така че, ако някой, както и мен, няма още никакви известия, да чака  Wink май наистина имаше прекалено много пратки и в Англия не можаха да опишат всички  Peace

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 12:27 от fandango

# 364
  • Бургас
Някой има ли информация кога ще се раздават следващите два курса на КД?
Т.е. този, който е тръгнал на 16, кога ще пристигне?

# 365
  • Бургас
В събота или неделя ще има още едно раздаване, но нямам представа дали ще е на курса от 16 или само на този от 12.

# 366
  • София
Днес си взех пакета, имаше малка изненада вътре - касов бон smile3501

# 367
В събота или неделя ще има още едно раздаване, но нямам представа дали ще е на курса от 16 или само на този от 12.

Сигурно ли е това?

# 368
  • Бургас
Ами колко е сигурно не знам.
Вчера питах момичето, което раздава за Бургас и тя ми каза това.
Защото вчера не можех да отида да си взема нещата и исках да знам дали ще има друго раздаване преди празниците.

# 369
  • БГ
Инфо от графика на UKtoBG - Курс 114 - Дата на тръгване 23/12, Дата на пристигане 30/12 - променили са датата на последният курс,  Peace  който даже ще пристигне преди Нова година, друг въпрос е кога ще го обработят и раздадат?!   Thinking

# 370
момичета, имате ли представа,дали на Укто има представител MEROV -  той ми е получил пратката в GB, а не мога да разбера дали е при габко или при укто, че с този Yodel Mr. Green

# 371
  • Бургас
Тоя Merov преди май беше при Габко-то. Отдавна не ги ползвам и за сега не знам.  Thinking

# 372
момичета, имате ли представа,дали на Укто има представител MEROV -  той ми е получил пратката в GB, а не мога да разбера дали е при габко или при укто, че с този Yodel Mr. Green

Да,Евгени Меров  е самият шеф на УКтоБГ  Laughing

# 373
Момичета, моля за помощ!
Трябва да изпратя един крем (абсолютно запечатан) до Англия, но в БГ Пощи ми отказаха.
Знаете ли коя куриерска фирма има и обратни курсове, в КДС питах, други не си вдигат телефоните.

# 374
  • Пловдив
Момичета, моля за помощ!
Трябва да изпратя един крем (абсолютно запечатан) до Англия, но в БГ Пощи ми отказаха.
Знаете ли коя куриерска фирма има и обратни курсове, в КДС питах, други не си вдигат телефоните.

Отказаха ти  Shocked И на какво основание?

Общи условия

Активация на акаунт