От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 8

• 59 209
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
Не е въпросът дали са минали или не, а гадното отношение, за което бях писала и аз  Peace

Ами аз гадно отношение не съм получавала, напротив. Винаги са отговаряли на всичките ми въпроси.

# 406
  • София
Ами хубаво, значи лъжем да ги очерним Peace

# 407
За първи път ще поръчвам от английски сайт и ще дам английски адрес на превозвача. При регистрация ще пиша моето име, картата също е на мое име. Но при вземане на поръчката от фирмата превозвач лично аз ли трябва да отида, може ли например да отиде друг човек от мое име с моята лична карта?  newsm78

# 408
  • Sofia
Момичета, чакам пратка с Хермес на адреса на UKtoBG. Изпратена е вчера. Знае ли някой в UK кои са официалните почивни дни - много се надявам да стигне за извънредния курс на 23  Praynig Praynig Praynig

# 409
Момичета, чакам пратка с Хермес на адреса на UKtoBG. Изпратена е вчера. Знае ли някой в UK кои са официалните почивни дни - много се надявам да стигне за извънредния курс на 23  Praynig Praynig Praynig

При мен е абсолютно същия случай. Ако имаме късмет, ще пристигнат навреме.

# 410
  • софия
Не е въпросът дали са минали или не, а гадното отношение, за което бях писала и аз  Peace
И аз. Така си се държат - нагло, все едно ми правят услуга.

# 411
  • София

aniK, това са официалните почивни дни в Англия: 25/26.12.2012г. и 01.01.2013г.  Peace

# 412

При мен е абсолютно същия случай. Ако имаме късмет, ще пристигнат навреме.

Последните ми две пратки с Хермес пътуваха за 8 дни ,едната от Ибей ,другата от НМ ... много бавно .

# 413
За първи път ще поръчвам от английски сайт и ще дам английски адрес на превозвача. При регистрация ще пиша моето име, картата също е на мое име. Но при вземане на поръчката от фирмата превозвач лично аз ли трябва да отида, може ли например да отиде друг човек от мое име с моята лична карта?  newsm78

Може , няма проблем , даже и без ЛК. Аз  поръчвам на адреса на КД шопинг и после нещата ми ги взима брат ми.

# 414

Това къде точно го прочете?
Казах единствено, че аз не съм срещала такова отношение, пък кой, както иска да го разбира.

# 415
  • Бургас
КД снощи са изпращали мейли за днешното раздаване. Аз приключвам с пратките за тази година.
Сега чакам да обявят кога ще им е първия курс за новата. Simple Smile

# 416

Това къде точно го прочете?
Казах единствено, че аз не съм срещала такова отношение, пък кой, както иска да го разбира.

Аз също не съм,а съм от първите им киленти,комуникирали сме доста пъти по мейл или по тел,отношението си е било съвсем нормално.Момчетата в склада също са много точни и любезни  Simple Smile

# 417
  • София
Безмислени са споровете,доволни-недоволни. Винаги ще има и едното, и другото. Аз като стана недоволен клиент,сменям фирмата.

# 418
Може , няма проблем , даже и без ЛК. Аз  поръчвам на адреса на КД шопинг и после нещата ми ги взима брат ми.

Благодаря за отговора   bouquet И аз с КД шопинг ще поръчвам  Grinning

# 419
  • Sofia
Пратката ми е стигнала при УК-то. Сега остава да изпълнят планираният за днес курс  Praynig Praynig Praynig
То ще е за след празниците, но все пак...

Общи условия

Активация на акаунт