Нашите кухни - тема 47

• 98 808
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
# 16
# 17
  • Пловдив
Arogans,говорих точно за дървесен фладер за плот и гръб,защото ако си спомняш имаше такова предложение от друга съфорумка .Комбинацията,която си показала е сполучлива  Peace

# 18
  • Варна
Arogans,говорих точно за дървесен фладер за плот и гръб,защото ако си спомняш имаше такова предложение от друга съфорумка .Комбинацията,която си показала е сполучлива  Peace

Да, явно аз не съм разбрала  ooooh! притеснява ме с този дървесен фладер на плота и гърба и долни шкафове да не стане притрупано, тъй като и ламината ми е доста шарен. По-скоро мисля за светъл плот и евентуално ако намеря много близък десен до долните шкафове за гръб. Имам 1м да реша  Thinking

# 19
# 20
  • София
И аз ще следя темата ,макар че моята кухня се отлага за неопределено време!
Тереза, благодаря,че се погрижи!
Имам питане към Хулиганка-какъв материал са горните шкафове?

# 21
# 22
Моята кухня е в процес на монтиране и нямам търпение да ви я покажа Simple Smile

# 23
shadowman вече ти е отговорил един пост под твоя  Peace

# 24
  • София
shadowman вече ти е отговорил един пост под твоя  Peace
Благодаря и на двамата!
Хулиганка,кухнята е разкошна!Да си я ползваш със здраве!

# 25
Запис и от мен да ви следя  Simple Smile Никога не съм вярвала, че е толкова трудно човек да си избере цветове за кухнята, все съм си мислила, че ще си харесам веднага- още при първото разглеждане на мострите, но уви.... вече 10 дена се лутам из цветови комбинации. Сега съм се спряла на този цвят от сайта на Роси- http://www.rosi.bg/mdf-s-poliesterno-pokritie---tekstil-tamen-glantc-3053.html    Някой от вас да има снимка на готова кухня с този цвят или поне да е виждал мостра?

# 26
  • Раковски
Цвета се предлага малко повече от година и вероятността да има човек такава кухня в бгмама е малка. Инак като материал е добър, също така имайте предвид, че не всеки може да го реже, аз си го поръчвам на роси или на други щото нещо моите ножове не го режат както трябва.

# 27
Ясно, и все пак ако си го виждал на живо ще съм ти много благодарна да ми кажеш дали наистина е гланциран, понеже аз харесах този цвят в една турска фирма и там е релефен, пак се води Текстил, но е на някаква турска фирма Zeche, но за жалост не искат да ми доставят само материал, искат да си поръчам там кухнята, а не работят никак евтино и затова търся някакъв подобен вариант.

# 28
  • Раковски
Гланц е с основа МДФ и е с по-здраво покритие от акрилните плоскости, продава се само в Роси.

# 29
Благодаря много! Днес ще отида до склада на Роси тук и ще ги помоля да ми доставят една мостричка  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт