"Малинки" 2012

• 24 567
  • 579
  •   1
Отговори
# 150
Е, щом по омарите съдите за хората, може би ще ви измерят със същия аршин в някой бъдещ момент, нали. С кавито омари гледаме света, с такива и той ще ни погледне.... Laughing

# 151
Дали защото традиционно по празници настава страшна скука или защото сме се изчерпали, но всяка тема напоследък се поддържа само от спам. А, да! И припомняне на стари случки и потребители, като да сме ветерани от война. Да се оттеглим за известно време и да дадем път на джуджетата, които и без друго поне веднъж месечно ни приканват с цяла тема. Не е лесно да подскачаш и да се ръгаш с лакти едновременно само, за да те забележат. Идва Коледа, направете добро, подайте им табуретка!

# 152
Е, щом по омарите съдите за хората, може би ще ви измерят със същия аршин в някой бъдещ момент, нали. С кавито омари гледаме света, с такива и той ще ни погледне.... Laughing
Имаш толкова сладък ник...  Grinning

# 153
А ти имаш сладко копче на ръкавела. Simple Smile

# 154
  • В Космоса
Октопод, нямаш мярка ти. Искаш ли нещо да покажеш или си нямаш и идея дори?
Боже, колко различно гледам на нещата и тази промяна стана за едно денонощие. Много добре се чувствам. Heart Eyes

# 155
Номинирам темата за любовен роман на годината- "Джовисна в прегръдките на Рицаря на ръкавела".

# 156
Боже, колко различно гледам на нещата и тази промяна стана за едно денонощие. Много добре се чувствам. Heart Eyes

Ама нали сега няма да станеш зла, нахъсана форумка, която само ходи да налива ум и разум по темите*?  Mr. Green

По омарената тема мога да се включа само с братолюбски лозунг: Наплюй съфорумка - спаси омар.

*без прототип.

# 157
Номинирам темата за любовен роман на годината- "Джовисна в прегръдките на Рицаря на ръкавела".

Чак пък роман. Mr. Green По-скоро пощипване по бузката. Laughing

# 158
Чак заряд да носят думите не вярвам.

Аз пък вярвам особено за негативните. Дребнави душици, които по веднъж съм засякла някъде, после ме гонят из всякакви теми, за да покажат, че не са забравили. За някои потребители си е направо модел на поведение да скачат целогодишно заради една критика. Но пък когато кажа добра дума за някого не се е случило да каже "Благодаря!" или да го отбележи.

Защо, Розмариня доста пъти искрено ти благодари в номинационната тема за ... не помня вече какво, но многократно изрази признателност.

Каквито и прибори да ползвате, щом не ядете сини омари, не ми се хвалете...  Sunglasses

Син омар ям с голямо удоволствие. Не смеех да си кажа, защото ще увисна като мулат между черни и бели - 1) омароядяща б) неличноомарприборопритежаваща

По омарената тема мога да се включа само с братолюбски лозунг: Наплюй съфорумка - спаси омар.

Колега, защо, защо чак сега! Достойно за фраза на годината, записвам си за догодина.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 15:42 от Nickkie

# 159
  • В Космоса
Пуце, злаа!? Crazy Ум и разум!? Crazy Шегувкаш ли се? Grinning

Ще следвам твоя пример - ще се майтапя по-приемливо, че май дебелашката го карах до сега. hahaha

# 160
Октопод, нямаш мярка ти. Искаш ли нещо да покажеш или си нямаш и идея дори?

Кой говори с теб, че подскачаш?! Каквото имах да ти кажа го направих с номинацията. Светът не се върти около нас двете, моля. Tired

Защо, Розмариня доста пъти искрено ти благодари в номинационната тема за ... не помня вече какво, но многократно изрази признателност.

Ти не помниш, а аз пък не знам. Никога нищо не съм й казвала, с което да провокирам такова отношение. Факт, че пиша смислено и вълнуващо извън Клю, но пък не помня да съм я засичала преди номинациите.

# 161
Цитат
пиша смислено и вълнуващо

Очевидно понякога това е напълно достатъчно.  Wink Сериозно.

# 162
Акаша, ако помолиш модератор или да изтрие темата, или да я слее със спамо-чата, все пак ще е възможно да се рестартира.
Това тука е жалко и нескопосано, дори и по форумските стандарти.

# 163
  • София
Ъъ, как беше... "Гологъзите маймуни" бяха по-забавни, като развяваха задници, пипала и прочее, сега са по към досадни до втръсване, особено с преповтарянето на тъпи реплики. Сменете плочата, молим.

Акаша, що им сервилничиш на тия? Номинирам Акаша за скрита лимонка. Crossing Arms

# 164

Пуце, злаа!? Crazy Ум и разум!? Crazy Шегувкаш ли се? Grinning

Гъди-гъди.   Mr. Green.

Аз наистина не разбирам какъв е проблемът с тази тема - че не става скандал и не се размятат обиди ли? Някой вече го каза - изхаби се отрицателният заряд покрай номинациите. Догодина я пишете нулева, за всеки случай, да не спада трагично нивото. iСик.

Общи условия

Активация на акаунт