"Малинки" 2012

• 24 490
  • 579
  •   1
Отговори
# 450
  • Канада
Мацки, самономинирам се за вечно неразбрала Simple Smile. Може ли да ми постнете линк с тази тема за плитчините. Сериозно се интересувам от нещата, които са писани за Канада...

# 451
  • Казанлък of all places
Темата не е за Канада. Беше за новите думи в българския език, но долетя една прелетна птиц, която се подвизава из канадските ширини и ни обясни всичко за всичко. Мисля, че подписът на Вашата богиня! е линк.

# 452
  • Канада
Намерих я, файнали  Laughing

разбира се, не прочетох всички 237 страници, само няколко.

Joy

# 453
Прехвърлих на бързо и не разбирам как може да ни бъркате, та да накарате Пронобис да си смени аватара  Naughty
Номинирам ви за жестоки и мммм какво още да ви припиша ... лишени от наблюдателно-аналитична мисъл ...
Про, върни си аватара ...

Да, pronobis, върни копчето, мое е. Grinning

# 454
Не е истина, пак за ядене сте говорили  Joy

# 455
Не, аз определено изумях, чела съм я отдавна, обаче Куленът изобщо не присъства трайно в спомените ми Simple Smile
Взимам си малина за овца.

Toва е извадка от е-книгата, в друг превод може да е без кулен, не знам... Аз признавам си, аз я четох, след като вече имах киндъл.

# 456
разбира се, не прочетох всички 237 страници, само няколко.

Joy

Охо, наистина сме се пооляли.  Laughing

# 457
Номинирам Елица за ред хот чили пиперка!   newsm36
 Grinning

Pronobis, върни копчето, да не страдат колежките, че нещо чувствам вина! Просто ще устроим един орден на ръкавелата и така ... на ротационен принцип ще си го менкате.  Wink

# 458
  • В Космоса
Номинирам цялото женско множество тук за "Не знам какво искам, но го искам веднага". Grinning Пронобис, махни копчето, върни копчето. Тъпи "Малини", ама нека се разпишем, кво пък. Искаме поименно, обаче не щем и не го правим. И прочеее. Laughing

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 11:34 от Акаша

# 459
 Laughing Верно, това с копчето е ... какво прави едно копче , а  Whistling

# 460
Аз заради Шанталчето се предадох, за да се радва, ама не се оценява и тва си е....  Confused

# 461
Аз заради Шанталчето се предадох, за да се радва, ама не се оценява и тва си е....  Confused
Жаве, падруго Laughing, моля те, имай здрав разум.
Аз на копчета не се радвам, никакви. Не така Naughty

# 462
  • София
Про.....тоз аватар не ти отива....Много е.....пеещ под дъжда...  Rolling Eyes

# 463
  И на мен ми пречи на визуализациите, като от някаква тийн момчешка група.

Дей за Милянкова темата?

# 464
У Клю-то, Ирис. С Арестуваха Росен Чолов...... и започва заглавието.

Общи условия

Активация на акаунт