Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 127

• 79 965
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Ванилка, тази мацка дори и в писането в блога си копира Бубето, явно няма никакво въображение:)
Аз и в блога вече се разписах...  Whistling

# 31
  • Vaudreuil Canada
Марулке страхотна ти е тортата - да имаш случайно постъпково животните? И моя змей е луд по тях че да взема да го изненадам.

Мина твоите красоти съм ги виждала вече но пак да кажа че са много изпипани.

kikiridka страхотно барби - само червената пеперуда нещо ми бърка в погледа но роклята е бижу.

# 32
Мина уникални са тортите.  bouquet
Имам нужда от спешен отговор,върху залята торта със шоколад ще мога ли да украсявам със айсинг или не?

# 33
Шеметче - Благодаря!
Искам да попитам Ванчето ,ще правя шоколадово тесто по твоята рецепта ,с кафяв шоколад ,искам да го боядисам черно ,кога да сложа черна боя -във водата или после като е омесено?А щом ще е черно нали с кафяв шоколад трябва да омеся ? newsm78
Винаги оцветявам после. Не ми се рискува да ми се пресече шоколада. И да, по-добре си го направи с тъмен шоколад. Белия със сигурност ще стане или мътно зелено или мътно лилавосиво.

Марулич - поредната ти торта с отбора на квадратните глави е страхотна.
Ани - и твоите торти са страхотни. Имаш страхотен напредък откакто се завърна обратно в редиците.
Мина.... си е Мина. Незнам какво друго да кажа за нея.   bowuu

# 34
Дитсън можеш. PeaceНо изчакай първо да ти стегне шоколада, след като залееш.
Замислих се обаче отстрани по борда дали ще се задържа айсинга. newsm78Трябва да се опита, аз не съ мго правила.

# 35
Цолова, Hugблагодаря !  bouquet

# 36
здравейте,

моят динозавърски проект претърпя фейс лифтинг Simple Smile пак подобна на намерена в нета. и ето какво се получи. имам доста забелжки, но за мен беше важно като първа торта да усетя как се работи с фондана, как се бъркат цветовете, какви инструменти не ми достигат

макар да я измазвах с маслен крем, ми стана доста неравна по стените, фонданът ми залепваше като разточвах, никак не успях да направя червено, малките елементи едва си ги отлепях от пръстите, за да ги поставя на тортата и много други.... Simple Smile

мъжът ми най-вече разкритикува цвета, но детето, а и гостите си е харесаха. правих портокалово-шоколадова от един блог и с изключение на по-сухите пандишпанови блатове, другото ми се получи, беше наистина вкусна

следващото ми задание от детето е пиратска торта за партито в петък. понеже няма много време вечер след работа, избрах семпъл дизайн. само не знам това червено как ще го забъркам. да не се получи пиратската кърпа твърде розова

# 37
Ако ти се получи розово,просто мини със червено отгоре със четка.

# 38
Ако ти се получи розово,просто мини със червено отгоре със четка.
Imash v predvid s technata boia,  koiato izpolzvam da ocvetia fondana?

# 39
да,просто със четка оцвети от горе.Аз винаги така правя черното и червеното иначе не става каквото го искам.

# 40
Мегало, хубав ти е станал динозавъра. Отстрани по борда, за да ти стане равно обличай с готова платка, например на "Сладък път" или на "Кедър"8има го в Кауфланд/. По този начин ще си спестиш маслен крем, ще ти бъде идеално гладко и ще имаш чудесно ръбче. PeaceОтносно лепненето по пръстите, напудряй ги с нишесте. Успех и с пиратската!
Мина сватбените са прекрасни! Вал е права, насочи се в тая тематика.
Ани Д и аз съм впечатлена от тортата с боичките, много свежа и шаренка!
Марулич жУвотните са много живи, сякаш ей сега ще заговорят!
И две апликирани торти с Дора видях, /май на Мариетка бяха newsm78/, много ми харесват. А на мен чаршафа не ми залепва, ако маслото е много стегнало и по чаршафа отдолу има много нишесте.
А това са тортичките ми от вчера:

и тази допълнителна:

Снимките хич не са читави.

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 17:46 от colova

# 41
Simple Smile Пак ви изтървах днес, тези деца ми взимат акъла, спират ми тока както се вика Simple Smile

Ванилка, Найчето много нагла ще излезе Simple Smile

Прекрасни торти както винаги няма какво да коментирам страхотни сте  - но на мен не ми се правят торти, започнах сезона на Коледните сладки  Blush

Но влизам с друга новина - имам си вече още един чифт проходили крачета – малкото Бери и то си ходи вече Simple Smile малка калинка ще имам на 5 декември когато и е рождения ден

за да не ми се смеете много, че ме мързи едни кексчета да украся с фондан съм й направила обувки Joy Joy Joy

Лека вечер на всички   bouquet

# 42
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Честит рожден ден на ПепиHug

Шемет, ти работа сега нямаш ли си, та такъв тормоз налагаш..... Тцъ тцъ!

Ще  спя - коментари .......... друг път  Rolling Eyes

# 43
  • Vaudreuil Canada
Шемет, ти работа сега нямаш ли си, та такъв тормоз налагаш..... Тцъ тцъ!

Там е проблема - нямам си  Mr. Green

# 44
  • София
Пепи, честит рожден ден! Желая ти усмивки и късмет, здраве и обич  Hug
Шеметче, благодаря за темата   bouquet
Мариета много са симпатични тортите с Дора
Ах, Мина, Мина божествени, прекрасни, стилни. Не зная, коя ми е най любима, може би черно бялата.
Марулич, страхотни жУвотни, много готино са полегнали, а борда както винаги уникален и пипнат.
Ани много ми харесват и двете ти торти, но тази с боичките, въпреки, че изглежда по- проста, ми допада много. Особено надписа, идеен е.
kikiridka хубаво Барби, добре си плисирала полата, да само и-то, го врътни другия път.
мегало на мен ми допада преработения вариант, само много е светнала снимката и не се вижда добре
colova много ги обичам тези твои мечета, интересно ми е блатовете с форма ли ги печеш или ги изрязваш. Много равномерно и съразмерно стои.
Лукс-че, честити проходили крачета, уникални кецки.

Общи условия

Активация на акаунт