Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 127

• 79 436
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
mimi,много ми хареса тортата с бутилката БРАВО!От къде мога да погледна как се прави?

# 586
mimi,много ми хареса тортата с бутилката БРАВО!От къде мога да погледна как се прави?
Благодаря ти..Бутилката я направих от тези сухите рула .А надписа беше поръчка на любимо вино.Не съм гледала как се прави просто малко идейки от всички момичета.

# 587
Една шоколадова торта от Коледните празници за домашна консумация.

# 588
  • Русе
Пълен провал с тестото на Нелка...отначало си беше ок,но като минаха два три часа  стана на трохи,смесих го със Ирида не съхнеща и долу горе успях да направя една роза...Сигурна съм ,че е от пудрата захар.Аз ползвах захира около 250гр,но пак дойде много #Cussing out
Моля,ако някой от вас ще поръчва или има пудра захар на Илчовски (или някоя друга по-добра)да ми пише,искам да опитам пак...
Преди време им бях писа мейл,но така и не отговориха за доставка,цена и минимално количество...

# 589
Здравейте, може ли да ме насочите как да направя ловен патрон и пушка от фондан и глиган-или само глава или с тяло

# 590
Здравейте, може ли да ме насочите как да направя ловен патрон и пушка от фондан и глиган-или само глава или с тяло
ето ти глигани,има 3 страници-фигури
http://www.lovelytutorials.com/forum/showthread.php?t=559
3Д цял глиган
http://www.lovelytutorials.com/forum/showthread.php?t=2883
глава
http://www.lovelytutorials.com/forum/showthread.php?t=461
за патрони и пушка не мога да помога

# 591
благодаря,знаех си ,че питам на правилното място.....сега остава и да успея да направя нещо Laughing

# 592
Аз да ви покажа един смешен дракон  Blush.

И да питам тези, които работят с ШТ - как успявате да докарате остри ръбове на тортата? На мен тестото ми идва много тежко, може би защото го разточвам по-дебело и дори и да съм оформила добре ръбовете с маслен крем, като сложа отгоре чаршафа и се заглаждат. Ако го разточа по-тънко ме притеснява, че ще се напука или скъса по ръбовете. Иначе това тесто е супер, няма нужда да си играеш много със заглаждане с маслен крем, много е плътно и никога не се получава целулит.

# 593
  • Варна
Страхотни меденки, коледни кексчета и торти има в темата.
С голяяяямо закъснение и на патерица - Честит рожден ден на Ван444ето!
Енистер, коледната звезда е страхотна, сякаш току що откъсната.
Димитрина79, много реалистични врабче и шипков храст.
Бетина33, страхотно е въпреки всичко покрай празниците да отделим време и за близките си  Heart Eyes
МаринаД, много хубаво си направила висулките ... и снежко.
Шемет, да можех и аз да работя толкова чисто и изпипано  Grinning
Бейбибу, много са хубави Пух и приятелчетата му.
Дивина, сякаш чувам песента на джуджетата ти - много са изразителни. А кексчетата и меденките са страхотни.
Бебо79, виж тук http://www.lovelytutorials.com/forum/showthread.php?t=3088 . Защо не пробваш да направиш Мечо пух и приятелчетата му сама - не са сложни фигурките пък и е обяснено подробно как са направени.
Мариета, какво пък му е смешното на дракона, много си е сладък даже  Laughing
Илариана, последно когато купувах от пудрата захар на Илчовски минималното количество беше 5кг. и излезе приблизително 13 лв. (около тази сума - не мога да си спомня точно). Ако още не са ти отговорили, след почивните дни ще ходя да си купувам някои неща и ако искаш ще ти взема и изпратя.
Pashic, доколкото си спомням беше писала, че си взела светло сива писалка. Ще може ли при първа възможност да я пробваш върху оцветено тесто? Преди време бях писала, че никъде не мога да намеря бяла писалка и затова ако върху оцветено тесто сивата прави светъл отпечатък, може и да си взема такава.

И не на последно място Весело посрещане на Новата 2013 Година. Нека тя донесе на Вас и семействата Ви много здраве, щастие, красиви моменти и още повече вдъхновение!

# 594
Последните страници са невероятни,поздравления на всички за положения труд и старание.

Момичета,весело посрещане на Нова Година.Бъдете весели,щастливи и очарователни.Наздраве от мен на всички.
Ето и нашата тортичка за довечера.Не епокривана със моят крем за измазване е.

# 595
Момичета, моля за помощ. Трябва да направя торта във формата на спортна кола. Някакви насоки за оформянето  Praynig? Гледах в ловелито, но там са показани само фигурки. Благодаря!

Ето един снимков как ние ги правим:
http://houseofcakesdubai.wordpress.com/how-to-make-maserati-car-cake/

Весели празници на всички.

# 596
Момичета Весело Посрещане на Новата Година!!! Да сте живи, здрави, винаги вдъхновени и Благословени!

# 597
Весело посрещане на новата година  Hug  bouquet

# 598
Честита Нова година!
Вкусна, усмихната, вълшебна и много щастлива да е за вас и близките ви!

# 599
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!

Pashic, доколкото си спомням беше писала, че си взела светло сива писалка. Ще може ли при първа възможност да я пробваш върху оцветено тесто? Преди време бях писала, че никъде не мога да намеря бяла писалка и затова ако върху оцветено тесто сивата прави светъл отпечатък, може и да си взема такава.
Пълен боклук е,за нищо не става върху фондан я пробвах  и бял и оцветен !

Общи условия

Активация на акаунт