Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 965
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 920
Ооо, Найден бил сериооозееен! Не поддаде на молбите на Пацо! Браво! Браво!  smile3501

# 1 921
Е това вече не е истинския Найден и като такъв определено не ми интересен.Не е задължително да изпростява тотално за да загуби уважение. Но такъв депресар не му подхожда да е . Явно бащинството много променя някои мъже.

# 1 922
Може би трябва да се направи допитване до реалните мами в бг мама (аз не съм такава) дали е непременно необходимо да "изоставиш" детето в себе си, за да бъдеш наистина добър родител... Аз не мисля така, но тъй като още не съм родител, няма как да застана зад тази позиция.

# 1 923
Нищо депресантско няма в Найден. Сетил се е, че е и родител просто  Peace

# 1 924
  • София
Стойка какво очаква, ходи й нарежда всички, а някой, ако й отвърне, се сърди. Нед е прав.

# 1 925
Mного конфликтна била Стойка, лелее. Shocked Нарече Найден плъх. Sad

# 1 926
Актьорският талант на Стойка е обратно пропорционален на размера на .....ханша и

# 1 927
  • Варна
Стойка много зле с нервите.

# 1 928
Може би трябва да се направи допитване до реалните мами в бг мама (аз не съм такава) дали е непременно необходимо да "изоставиш" детето в себе си, за да бъдеш наистина добър родител... Аз не мисля така, но тъй като още не съм родител, няма как да застана зад тази позиция.
Това става постепенно с времето и от само себе си. Но едно малко палаво детско пламъче си остава.  

# 1 929
Лили се опита да й обясни деликатно, ама тя си знае нейното...мисля че ще са добра двойка с Пацата, и двамата пълни кукувици...а какво добро впечатление ми направи при влизането...жалко

# 1 930
  • София
  Много нагъл тоя Пацо, защо отиде да я дразни?

# 1 931
ХАхахаха ще ме убие тоя Пацо. Пак води монолог. Няма отърване от него Grinning

# 1 932
Найден не е забравил детето в себе си, а просто направи бойкот на Биг Брадър. Нали му заяви, че му е писнало от детинщини... и сега Найден ще лежи, спи и яде!  Mr. Green

# 1 933
Т'ва Гълъбовско л..но много отворено и ааадски досадно!
Щях да съм го набила до сега 100 пъти!

# 1 934
  • Варна
Ей голямо намилане .

Общи условия

Активация на акаунт