Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 969
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 025
Кажете бе, каква мисия им дадоха? Пацо що е заключен в изповедалнята?

Стоян трябва да се прави на луд фен на Панайот. Подробностите не можах да ги чуя добре, защото бях запленена о танцовите стъпки на Панайот, но на финала на мисията Стоян трябва да каже ода, посветена на Панайот. Другите трябва да му съдействат.

Мерси.

Thinking и каква е целта?

# 2 026
ББ: Пацо какво мислиш, че ББ ти е приготвил (или нещо такова)?
Пацо: Аз и Стоян да сме двойка ...  Confused
ББ: Пацо, това е отвратително!  Joy Joy Joy

Kърти миФки с танците! ВЕрно от душа танцува, щом нЕма да е двойка с мъж  Joy Joy Joy
Ама той се съгласи да са двойка! Няма пет, шест тука !

# 2 027
  • Варна

Стоян трябва да се прави на луд фен на Панайот. Подробностите не можах да ги чуя добре, защото бях запленена о танцовите стъпки на Панайот, но на финала на мисията Стоян трябва да каже ода, посветена на Панайот. Другите трябва да му съдействат.

Мерси.

Мисия.

# 2 028
 Laughing Laughing Добре де, като се замисля не е толкова зле положението на Пацата - танцува...колкото може - толкова...друго си е примерно да го накарат по гащи да се овъргаля в кантран и да го посипят с пера  Mr. Green
хммм.....това на тризначките най ще им отива, хем на изговор, хем на визия ще го докарат  Sunglasses

newsm78 Едната обаче каква физиономия направи, като дадоха, че Новия трябва да учи стихотворение на изуст....какво ли си казваше: Добре не е за мен, че мисията ША Я инпосибъл.

# 2 029
  • Gone with the wind
ББ: Пацо какво мислиш, че ББ ти е приготвил (или нещо такова)?
Пацо: Аз и Стоян да сме двойка ...  Confused
ББ: Пацо, това е отвратително!  Joy Joy Joy

Kърти миФки с танците! ВЕрно от душа танцува, щом нЕма да е двойка с мъж  Joy Joy Joy
Ама той се съгласи да са двойка! Няма пет, шест тука !

Не просто да са двойка  Mr. Green Доколкото дочух Пацо щеше да е жената  bowuu

# 2 030

Мерси.

Това болднатото е целта/ мисията на Стоян.

# 2 031
Е, ако това е мисията, то голяма тъпотия.
А, нещо дадоха ли за днешното "интервю" дето Лестер прави на Пацо за това, че си търсил сериозна приятелка?

# 2 032
Гаааджета, гааааджета ...  Laughing
Който и да беше на мястото на Панайот, веднага би се сетил за номера, най-малкото защото всички останали ще се разцепват от смях при изпълнението на тази мисия, обаче на Пъцамун и през ум няма да у мине, че го еб*ват... пък Стоенчо хваща око и Пацата току-виж пак влюбен на финала   Mr. Green

пп. бих влязла в тази къща, но ще си общувам само с котката ... страхотен бритиш, уникално животно  Heart Eyes

# 2 033
Пацата най много  утре да накара най - големия си фен да го носи на гръб,защото подозирам че ще бъде с ужасна мускулна треска
Де да можеше да го хване такава и на устата

# 2 034
Целта, доколкото разбрах, е Пацо да повярва, че Стоян е влезнал в ББ заради него, защото му е върл фен - идол, най-великия играч!
Но, мисля, че Пацо ще се усети. Предричам неуспех на мисията.

# 2 035
  • София
Е, ако това е мисията, то голяма тъпотия.
А, нещо дадоха ли за днешното "интервю" дето Лестер прави на Пацо за това, че си търсил сериозна приятелка?

не! явно ще го дадат след 5-6 дена.

# 2 036
  • Gone with the wind
Защо ни спряха излъчването на най-интересното ПЪК  Crossing Arms
Тъкмо започнах да се забавлявам и те  Sad

# 2 037
  • Berlin
Момичета, не се смейте на танците на Панайот. Почти съм убедена, че така танцуват всички мъже на чалга по дискотеките. Айде, не мъже, ами момчета. Simple Smile Даже много добре се раздава. Laughing Ох и аз много се смях! Joy

# 2 038
Уникален епизод беше, не съм спряла да се смея.  Joy Joy Joy
Особено накрая с Пацо.. леле, този човек как се развихри.  Joy Joy Уникален танцьор е.  Joy

# 2 039
Дали ще пуснат стрийма скоро, да се посмея с Пацата?

Общи условия

Активация на акаунт