Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 767
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 220
На Найден май са му донесли детенцето да си го види. Сега той плачел.

Нед каква хубава гледка е в момента.....Баща как тъгува за сина си......Вярвам,че е добър баща. Дано бащите обичат децата си и да не се срамуват да го покажат.
Скрит текст:
(това го пиша под впечатления от едно изследване, че 90% от българските бащи искат да прекарват повече време с децата си и да бъдат по-активни...дано и на практика се доближи този процент)

# 2 221
  • Стара Загора
Фънки щял да представя при Любен Дилов новата си песен-"Кацамун"-не спира да се излага и след ВБ тоя Фънки!!

# 2 222
Не знам за Стойка, ама Цеце днеска с тоя панталон и тоя пешкир е направо

# 2 223
Нед каква хубава гледка е в момента.....Баща как тъгува за сина си......Вярвам,че е добър баща. Дано бащите обичат децата си и да не се срамуват да го покажат.
Скрит текст:
(това го пиша под впечатления от едно изследване, че 90% от българските бащи искат да прекарват повече време с децата си и да бъдат по-активни...дано и на практика се доближи този процент)
Не мисля, че повечето мъже могат да обичат синовете си истински. Не им е присъщо просто. Ако става въпрос за дъщери е друго. Един баща, пък бил той и най-добрия не може да има същата силна връзка със сина си като една майка с дъщеря си. newsm78

# 2 224
Оф ... какъв ѝ е проблема на Стойка с пода....

А Цеце може да си е завила главата, примерно защото си е сложила маска на косата...

# 2 225
  • София
Не мисля, че повечето мъже могат да обичат синовете си истински. Не им е присъщо просто. Ако става въпрос за дъщери е друго.
Майко мила. Ти сериозно ли?  Joy

# 2 226
  • Варна
Оф ... какъв ѝ е проблема на Стойка с пода....

А Цеце може да си е завила главата, примерно защото си е сложила маска на косата...

От сутринта е с този тюрбан. А белият и панталон е ужасен... Направо е модна катастрофа това момиче. На мен продължава да ми е симпатична. Струва ми се обаче, че като че ли днес страни от другите..

# 2 227
  • Gone with the wind
Не мисля, че повечето мъже могат да обичат синовете си истински. Не им е присъщо просто. Ако става въпрос за дъщери е друго.
Майко мила. Ти сериозно ли?  Joy

Тонка, радвай се, че имаш щерка, та мъжът ти я обича  Mr. Green
пс - горките момчета, ни баща им ги обича, ни могат да изградят силна връзка с майка им  Whistling

# 2 228
  • Русе/София
На Найден май са му донесли детенцето да си го види. Сега той плачел.

Скрит текст:
Моята съседка е била акушерка по време на раждането на детето му.Каза ми,че бил страшно загрижен както за детето,така и за майката.Много възпитан,задавал много въпроси относно раждането,детето и образа,в който той бил известен от ТВито нямало нищо общо,с това което показал.

# 2 229
Dobre de, de  newsm78
Найден защо така се скапва? от всички там, само той е успял да създаде семейство, доста се е озаптил, макар и да е заради бащинството си, трябва да се радва, че е видял сина си, а не да реве  Rolling Eyes
малко ми е преиграно това му поведение.

# 2 230
  • София
Найден днес има и рожден ден.Сигурно за това му показаха детето.Обаче като гледам съквартирантите са в неведение за тази работа.Дали ще им спретне ББ купон по случая  newsm78

# 2 231
Найден днес има и рожден ден.Сигурно за това му показаха детето.Обаче като гледам съквартирантите са в неведение за тази работа.Дали ще им спретне ББ купон по случая  newsm78

Как неведения, нали му пяха по-рано?

# 2 232
  • София
Значи съм изпуснала  Joy

# 2 233
Не зная , дали не е коментирано вече , но новото попълнение във Биг Брадър смятам ,че е единия мъж , който превеждаше Люси Дяковска през онези гадости  newsm78

# 2 234
Не зная , дали не е коментирано вече , но новото попълнение във Биг Брадър смятам ,че е единия мъж , който превеждаше Люси Дяковска през онези гадости  newsm78

Обсъди се още същата вечер

Общи условия

Активация на акаунт