Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 729
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 235
Оооооооооооооо много съм закъсняла значи  Mr. Green До какъв извод стигнахте - той ли е ? Flutter

# 2 236
Ne znam dali ste propusnali dialoga mejdu nqkoj Banan i Bobi:
- Bobii??? Kyde si ostavi jenata?
Bobi:Ne znam.
- Kak ne e tuk?
Bobi: E, tq ne e izvestna.
- E, kak? Tuk e, v kystata e.
Bobi: Tq si e otvynka.
- I e dosta visoka.
Bobi: Ami ne govorim za edna jena.

Ve4e mi se prosqni /ili pone taka si mislq/ dyrjaneto na Bobi kym Cece i cqloto tova puhtene v Izpovedalnqta dali da q celune ili ne. Qvno si ima priqtelka navyn. Kolkoto do Cece - spored men si go haresva i opredeleno ima hubavi o4akvaniq, koito edva li 6te se osy6testvqt.

IZVINQVAM se, za latinicata i ako ve4e ste go diskutirali.

# 2 237
  • Варна
Каква е идеята в секция Новини в официалния сайт да се слагат събития отпреди няколко дни? Shocked

# 2 238
  • София
        пуснаха стрийма  Hug

# 2 239
Панайот, за човек без деца, добре е запознат с детските филмчета за лека нощ. Mr. Green

# 2 240
        пуснаха стрийма  Hug

newsm44

Интересно ми е снощи Пацо до кога е танцувал и какво се е случило с мисията с фена му  hahaha

# 2 241
Може ли някой да порепортерства, ако има нещо интересно  Praynig? Предварително Ви благодаря за милосърдието към една отрудена душа  Mr. Green Аз съм на работа и ако знаете какво слънце пече в прозорците ми ... ooooh!

# 2 242
  • София
        пуснаха стрийма  Hug

newsm44

Интересно ми е снощи Пацо до кога е танцувал и какво се е случило с мисията с фена му  hahaha

Здрасти!  Simple Smile

Нямам никаква представа, а снощи нямаше стрийм след предаването по НОВА.

Гледам, че Стойка си говори с тризначките, вкарала се в ролята на Златка, само дето при Златка домакинстването изглеждаше естествено, а при стойка ми е някак изкуствено и показно.

# 2 243
  • София
Може ли някой да порепортерства, ако има нещо интересно  Praynig? Предварително Ви благодаря за милосърдието към една отрудена душа  Mr. Green Аз съм на работа и ако знаете какво слънце пече в прозорците ми ... ooooh!

не можеш ли поне да си пуснеш стрийма без звук Rolling Eyes

а ако има интересен разговор, ще пиша. Hug

# 2 244
Тези що са облечени като банани? Пропуснала съм.
Мерси/

# 2 245
  • Варна
Говорят за гейове. На Миро много му налитали.  Laughing

# 2 246
        пуснаха стрийма  Hug

newsm44

Здрасти!  Simple Smile

Нямам никаква представа, а снощи нямаше стрийм след предаването по НОВА.

Гледам, че Стойка си говори с тризначките, вкарала се в ролята на Златка, само дето при Златка домакинстването изглеждаше естествено, а при стойка ми е някак изкуствено и показно.

Здравееейй  Simple Smile  Hug
Да и на мен нещо ми изглежда пресилено домакинстването й. Направи ми впечатление, че Дими каза, че я познава от 8г. и не била такава, каквато се показва в къщата.  ooooh!
Mamushker в момента нищо интересно няма, на двора са част от съквартирантите, Миро се обеснява, че много му налитали жените Hug

Тези що са облечени като банани? Пропуснала съм.
Мерси/

Такава им е мисията, на всеки дават някаква задачка, на трите дадоха да са облечени като Б1, Б2 и Б3 и да се обръщат към тях с тези имена  Mr. Green

# 2 247
Mari_Mar Нито звук, нито картина - забранени са ми от сис. адм. Достъпа до тук ми е като бонус един вид.  Laughing А и днес работа нямам следобед, за да мога да се занимавам с нещо, така че ...

bouquet

Цитат
Mamushker в момента нищо интересно няма, на двора са част от съквартирантите, Миро се обеснява, че много му налитали жените

Да ме прощават фенките му обаче има нещо много дразнещо и противно в това момче за мен. И визуално и като маниери.
Обаче Боби ... Heart Eyes

# 2 248
Какво става?Има ли нещо интересно?Явно мисията вече е свършила ,гледам че Цеце и Лестър си говорят в градината но съм на работа и гледам само картина,няма звук  CloseСноще беше сурееееееер  PeaceЗащо Цеце е не е окована за Боби  ,а ВНЛ СА още с костюми  newsm78

# 2 249
Подрепям....и аз много моля   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт