Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 814
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 415
ХхХХАхахАХ Лили: ББ да вземе Панайот  hahaha hahaha

# 2 416
Миро с едното око гледа съквартирантите, а с другото камерата!  Mr. Green

# 2 417
  • Луната ни пази
Пацо пак откровеничи. Разкарайте го, моля ви. Нямам вече епитети за него. А Миро определено е прав в момента.

# 2 418
Пацо пак се грижи за нашето главоболие, че ни беше минало от оня ден.

# 2 419
  • Пловдив
Хайде пък сега да ви кажа аз за стойките на Стойчето.
Както казах в предишната тема е идвала в къщи със Зейнеб  и Вего който ми беше комшия . Та черпих ги с разни работи в които имаше и мляко ,яйца и месо и какво ли още не противоречащо на  нейното веганство.
Яде та ушите и плющяха, тъй ,че не ми разправяйте  колко годно било . Stop
Тези номера на ВИЖТЕ МЕ  и СЪЖАЛЯВАЙТЕ МЕ,  ги знаем. Peace
Реве като магарица все едно и дават отрова ай стига с тези Шишмански номера Peace
Хайде сега изяжте ме ,за това което ви разказах и с очите съм го видяла! Peace

# 2 420
  • Луната ни пази
Ха ха, Алекс използва вашия лаф за тризнака Пацо.

# 2 421
Извинете,че го казвам, но не се ли чувствате малко обидени от страна ан ББ,че ни занимава само с тоя селяк. Не се ли натоварвате като го слушате този?

# 2 422
Айде още 1 наказание Grinning Grinning Grinning

# 2 423
Хайде пък сега да ви кажа аз за стойките на Стойчето.
Както казах в предишната тема е идвала в къщи със Зейнеб  и Вего който ми беше комшия . Та черпих ги с разни работи в които имаше и мляко ,яйца и месо и какво ли още не противоречащо на  нейното веганство.
Яде та ушите и плющяха, тъй ,че не ми разправяйте  колко годно било . Stop
Тези номера на ВИЖТЕ МЕ  и СЪЖАЛЯВАЙТЕ МЕ,  ги знаем. Peace
Реве като магарица все едно и дават отрова ай стига с тези Шишмански номера Peace
Хайде сега изяжте ме ,за това което ви разказах и с очите съм го видяла! Peace

Ох, мама, папка викаш, мишлето. Twisted Evil

Лилето беше много готина. Така де - да си го влачи ББ Панайот, щом толкова го харесва.

# 2 424
Извинете,че го казвам, но не се ли чувствате малко обидени от страна ан ББ,че ни занимава само с тоя селяк. Не се ли натоварвате като го слушате този?

+1 ooooh!

# 2 425
  • Стара Загора
Пацо да беше правил той подбора на участниците,

а не само да пита ти защо си тук??

# 2 426
Та черпих ги с разни работи в които имаше и мляко ,яйца и месо и какво ли още не противоречащо на  нейното веганство.
Ти каза ли им какво има, те може да не са усетили? И това скоро ли е било, тя само от няколко години е пълен веган.

# 2 427
Та черпих ги с разни работи в които имаше и мляко ,яйца и месо и какво ли още не противоречащо на  нейното веганство.
Ти каза ли им какво има, те може да не са усетили? И това скоро ли е било, тя само от няколко години е пълен веган.
Тя каза, че от 14 години не яде месо.

# 2 428
  • Луната ни пази
Така е, искам да гледам  и другите, даже тризначките са ми по- интересни. Вярно, че има дистанционно, но предпочитам да гледам и останалите ,а не само Панайот .

# 2 429
Тя каза, че от 14 години не яде месо.
Да - вегетарианец, а веган е само от няколко години. Т.е. мляко и яйца не са й били проблем доскоро.

А че е имало месо, може да не е разбрала, затова питам дали им е казано.

Общи условия

Активация на акаунт