Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 822
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Пловдив
Хайде пък сега да ви кажа аз за стойките на Стойчето.
Както казах в предишната тема е идвала в къщи със Зейнеб  и Вего който ми беше комшия . Та черпих ги с разни работи в които имаше и мляко ,яйца и месо и какво ли още не противоречащо на  нейното веганство.
Яде та ушите и плющяха, тъй ,че не ми разправяйте  колко годно било . Stop
Тези номера на ВИЖТЕ МЕ  и СЪЖАЛЯВАЙТЕ МЕ,  ги знаем. Peace
Реве като магарица все едно и дават отрова ай стига с тези Шишмански номера Peace
Хайде сега изяжте ме ,за това което ви разказах и с очите съм го видяла! Peace

Ох, мама, папка викаш, мишлето. Twisted Evil

Папка ,папка та ушите и плющяха чак Mr. Green Mr. Green

# 2 431
Изключително слаб епизод!   Tired

# 2 432
ББ иска да видим отново бой в къщата след ББ 4 и прави всичко възможно да изгонят някого за побой над Пацо. Така като гледам четирите люти македонки първи ще бият Пацата. Joy Разбира се отстрани е воайорско и много забавно, но ако ми стърже стомаха от глад вътре и аз ще гледам Пацо на кръв. Но все пак е шоу и е важно ние да се забавляваме, а те са си дали задниците под наем и ще стискат.

# 2 433
Аз съм вегетарианка и бих се ужасила, ако някой ме накара да ям месо. Знам, че нищо няма да ми стане, просто ми е отвратително.

# 2 434
Аз мисля, че Панайот има мисия.

# 2 435
За Стойчето - била съм и от двете страни и за мен не би било проблем да ям или да не ям, но това съм аз.  Simple Smile Сълзите и сополите бяха излишни. Както някой по-назад писа, май Бианка, по-добре да беше си отстоявала позициите, щом е толкова важно да не хапне една малка принцеса, вместо да прави тия драми и ревове, за да имат храна съквартирантите. Така или иначе я мразят и този сандвич не променя нищо. 2 млека и 2 банана по-малко.
Като гледам и Панайот, е.а мамата на мисиите им. Laughing

# 2 436
  • София
Както би казал Найден има един академичен въпрос за веганките. Как процедират при френската любов. Не за друго ама има разни продукти от животински произход.

# 2 437
ББ иска да видим отново бой в къщата след ББ 4 и прави всичко възможно да изгонят някого за побой над Пацо. Така като гледам четирите люти македонки първи ще бият Пацата. Joy Разбира се отстрани е воайорско и много забавно, но ако ми стърже стомаха от глад вътре и аз ще гледам Пацо на кръв. Но все пак е шоу и е важно ние да се забавляваме, а те са си дали задниците под наем и ще стискат.

Прав си, и аз затова не искам Пацо да излиза. Без него няма да има шоу. Какво ме интересува, че Стойка или Миро, или еди-кой си не го понасят. Аз искам на мен да ми е интересно! Те знаят, че като влизат вътре, ще живеят с хора с различни характери и трябва да ги търпят.

# 2 438
Голямо театралничене, голямо нещо...Найден и той какво все заема стойки с устата под формата на +О+, та чак забравя да я затвори  ooooh! Mr. Green

# 2 439
Както би казал Найден има един академичен въпрос за веганките. Как процедират при френската любов. Не за друго ама има разни продукти от животински произход.
Нали видя - лапа, ама с отвращение. Naughty

# 2 440
  • Пловдив
О, не отново танците на Пацата. От снощи имам мускулна треска на корема  Laughing

# 2 441
  • Пловдив
Та черпих ги с разни работи в които имаше и мляко ,яйца и месо и какво ли още не противоречащо на  нейното веганство.
Ти каза ли им какво има, те може да не са усетили? И това скоро ли е било, тя само от няколко години е пълен веган.
Тя каза, че от 14 години не яде месо.
Да - вегетарианец, а веган е само от няколко години. Т.е. мляко и яйца не са й били проблем доскоро.

А че е имало месо, може да не е разбрала, затова питам дали им е казано.

Как да не е знаела , пържолите можеш ли да ги сбъркаш с краставица? Mr. Green Joy
Крем карамела  с мляко и яйца можеш ли да го сбъркаш с  зелка? Mr. Green
Тя каза ,че не ядяла но много апетитно и миришело и ще си хапне! Peace
За това не мога да се съглася с това ,че се прави на такава каквато не е ,и реве . Naughty

# 2 442
Нали видя - лапа, ама с отвращение. Naughty

Облизва и не преглъща!  Mr. Green

# 2 443
Ако е яла съзнателно от типа "айде за малко ще хапна" не я оправдавам, но иначе е ужасно и сте малко груби!

# 2 444
Мен ми дойде просветлението защо Чефо е фин номер едно на брадъра. Той просто работи за тях и е всеки ден там и те си мислят, че им е фен Simple Smile Сигурно е спал на диванчетата за гостите от любов към предаването Wink

Те вкараха чефо щото по-голям фен на ББ освен Панайот няма да намерят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт