Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 936
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 460
 Не изгледах края на епизода, но от това, което видях: Стойка преиграва с  newsm45 не искам филийка и Пацо ме обиди. Тук вече вкара актьорските "умения", че и другите подкокоросва.  Laughing
Глупав е който и се вързва, а не Панайот. Мисля, че прекалиха с това да ги глобяват уж, заради него. В единия случай той просто разказваше какъв е бил разговорът. Не е толкова тъп, колкото го изкарват. На мен ми е забавен, без него шоуто наистина е умряло и изкуствено. Дори като обижда не
ми се вижда злобен и гаден.
А две от ВНЛ, не знам точно кои, се представиха много зле - заприличаха ми на изрусени циганки докато лаеха. Да излезе тази, която не издържала. Никой няма да и се сърди.  Simple Smile

# 2 461
  • Пловдив
Ако е яла съзнателно от типа "айде за малко ще хапна" не я оправдавам, но иначе е ужасно и сте малко груби!
За кое по точно сме груби?
За това ,че тя се прави на такава каквато не е ли?

Зиче, хората се променят, само Пацо не!

Тайне тя и тогава се е правила на веган, но се чудя защо и е всичкият този цирк на Стойка? newsm78

А за Пацо такъв човек няма не само в БГ, а в Европа  hahaha hahaha hahaha
Колко е щастлив ,даже не забеляза как подсказаха на Дудов отзад с ръкомахания. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 2 462
  • София
Леле, Панайот като разбере, че това е било мисия и всички са участвали в нея, ще има танца направи танца на умиращия Уебед. Crazy

Те днес се разбираха до края на предаването никой да не му казва, че това е мисия.

# 2 463
  • somewhere near the sea
Леле, Панайот като разбере, че това е било мисия и всички са участвали в нея, ще има танца направи танца на умиращия Уебед. Crazy
Нищо няма да стане, той ще продължи да си вярва Naughty Naughty

# 2 464
Колко малко му трябва на Панайот за да е щастлив.  Joy Единственият човек може би в България, който го харесва. Дори и майка му Божка му каза, че им е досаден и ги дразни. Но има един мъж, който му е истински ФЕН. Безценно. Дано да не рухне като разбере, че е мисия и действително НИКОЙ не го харесва. Joy

Пацо да рухне? Няма начин
Веднага ще се възгордее че е по - по - по - най известният и точно за това мисията на Стоян е била свързана с него , а не с някой друг от съквартирантите

Вече съм 100% убедена че Панайот има сериозен проблем
Тоя наистина не разбира че хората му се подиграват ,наистина не вярва че не го харесват и нищо и никой не е в състояние да го убеди че нито е забавен , нито е "звезда"

# 2 465
Току-що описа един фрагмент от света-утопия за крайните феминистки  Sunglasses
На мен повече на дистопия ми приличаше, но за тях може.

# 2 466
Влизането на Стоян изобщо не е случайно, та той беше във Вип брадър когато имаха една мисия. Там до Люси, където бяха на номинации и трябваше да пеят и в същото време да газят в някакви работи. На тези номинации ако не се лъжа бяха Къци, Люси и Орлин. Къци пя за Гангнам стайл. А Стоян беше едно от момчетата които придружаваха Люси.
А в тези статии може би има нещо вярно:
http://kliuki.bg/237742/%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D0%BD-%D0%B4%D1 … 0%B4%D1%8A%D1%80/
http://kliuki.bg/237690/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1% … 1%81%D0%B5%D0%BD/

Като се замисля, възможно е да е бил и Батман-а, който посрещаше Вип-участничките   Grinning

# 2 467
Понеже аз съм момче и следя футбола, искам да кажа нещо за Пацо и неговият Ботев Гълъбово. Той не е никакъв спортен директор, а просто вика линейката и пожарната за мачовете.ь

ЕДИТ: Няма да е Батмана според мен. Те бяха давали жената котка и батмана при Милен Цветков и тогава си махнаха маските.

# 2 468
Понеже аз съм момче и следя футбола, искам да кажа нещо за Пацо и неговият Ботев Гълъбово. Той не е никакъв спортен директор, а просто вика линейката и пожарната за мачовете.ь

ЕДИТ: Няма да е Батмана според мен. Те бяха давали жената котка и батмана при Милен Цветков и тогава си махнаха маските.

Дано поне за това го бива, защото  прекалено отговорна ми се струва тази работа за такъв като него  Sunglasses
То днес в "Сделка или не" го видяхме що за футболист е.

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 21:25 от Анонимен

# 2 469
  • София
Ако е яла съзнателно от типа "айде за малко ще хапна" не я оправдавам, но иначе е ужасно и сте малко груби!
За кое по точно сме груби?
За това ,че тя се прави на такава каквато не е ли?

Дими днес каза, че Стойка и гаджето й, му ходели често на гости за да се напушат(не с обикновени цигари) и голяма веселба падала.

Ти нещо да знаеш по въпроса, защото не изглеждаше да е шега? но все пак.. newsm78  Rolling Eyes

# 2 470
  • somewhere near the sea
Що се отнася до Стойка, не мога да разбера какви 14 години казва тя? Още в ББ1 съквартирантите я коментираха и се смееха, че уж била вегетарианка, яла пържоли и кюфтета. Найден не го помни, защото тогава очите му бяха другаде.

Еми, досега не е имало мисия, която да е била тайна от зрителите.

# 2 471
  • Пловдив

Грубо е ако казвате че и няма нищо. о, реално и няма де, но е ужасно неприятно да ядеш нещо, което мразиш особено в тази ситуация. Ако се прави на каквато не е значи е лицемерна, но това аз няма как да го знам

Как ще и има нещо, като тя си го прави явно постоянно  Peace
 Защо да не го казвам като с очите съм го видяла ,че се тъпче с уж гадните за нея неща? Stop
100% САМ СИГУРНА В ТОВА ! На село е интересна с тази си приумица и  всички я съжаляват явно ,знам ли? newsm78

Дими днес каза, че Стойка и гаджето й, му ходели често на гости за да се напушат(не с обикновени цигари) и голяма веселба падала.

Ти нещо да знаеш по въпроса, защото не изглеждаше да е шега? но все пак.. newsm78  Rolling Eyes

Мари, от тогава не съм я виждала и не мога да отговоря на въпроса ти. Peace

# 2 472
Аз мисля, че Панайот има мисия.

Може да няма мисия но поведението на всички е режисирано 100%.

# 2 473
Влизането на Стоян изобщо не е случайно, та той беше във Вип брадър когато имаха една мисия. Там до Люси, където бяха на номинации и трябваше да пеят и в същото време да газят в някакви работи. На тези номинации ако не се лъжа бяха Къци, Люси и Орлин. Къци пя за Гангнам стайл. А Стоян беше едно от момчетата които придружаваха Люси.
А в тези статии може би има нещо вярно:
http://kliuki.bg/237742/%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D0%BD-%D0%B4%D1 … 0%B4%D1%8A%D1%80/
http://kliuki.bg/237690/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1% … 1%81%D0%B5%D0%BD/
Е, това се знаеше тук в темата 20на мин след като този беше влезнал вече  Mr. Green
БГ мамма детектив веднага го беше разкрила, още преди да са му научили името съквартирантите  Mr. Green

# 2 474
Що се отнася до Стойка, не мога да разбера какви 14 години казва тя? Още в ББ1 съквартирантите я коментираха и се смееха, че уж била вегетарианка, яла пържоли и кюфтета. Найден не го помни, защото тогава очите му бяха другаде.

Еми, досега не е имало мисия, която да е била тайна от зрителите.

Всъщност, доколкото си спомням, Найден беше един от коментиращите "изключенията". Него също го вкараха в къщата на Нова година. Вярно, че прекара по-голямата част от времето със Зара, но помня, че и той я изкоментира.

Общи условия

Активация на акаунт