Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 649
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 790
Не съм гледала, нито съм чела, но по дяволите, кво става тук, бе ? Цеци целува Боби, той е в леглото при нея! Shocked
Тя в неговото  ooooh!  Naughty

# 2 791
  • София

имам едно видео от стрийма, и там Цеца разказва, че са й предсказали( не разбрах, на кафе ли)че ще омъжи за чужденец, ще работи на две места, и имало голяма вероятност да има близнаци - две Бобченца, може би  Rolling Eyes

Ако предсказанието е, че ще се омъжи за чужденец, няма как това да е Боби  Laughing

И на мен ми стана мъчно за Панайот! Никак, ама никак не го харесвам, но това беше...отвратително  Confused

права си  Peace

# 2 792
Не съм гледала, нито съм чела, но по дяволите, кво става тук, бе ? Цеци целува Боби, той е в леглото при нея! Shocked
Тя в неговото  ooooh!  Naughty
Олелелее, много съм назад с материала  Laughing Някой с 2-3 думи ще каже ли как се случи това и изтървах ли нещо съществено?
Пацо не ме интересува, чух за мисията и Пацовите изцепки.

# 2 793
Цеце Орешкова е в Биг Брадър за да прави секс! Вътрешна информация! Wink

# 2 794
Критикар, има нещо вярно.
Много бързо се навлюбиха и натръшкаха.Брей.На Никола забивките са му по-прозрачни поне ама Цеце е лисичка.

# 2 795
Брей,тоя Боби все повече ми допада!Рядко съчетание между силна физика,големи мускули и ум.Направо съм възхитена аз WinkПоведението на Цеце към него наистина наподобява на мисия.

# 2 796
  • София

Що ми се смееш, а?! Embarassed знаеш ли как се разстроих, и плача така, както и Миро не е ревал...хЪ да видиш Heart Eyes

# 2 797
  • София
ИЗтървах ви края, че бях много заета тия дни, ще ви чета по-късничко, искам само да кажа, че ББ се гаври жестоко с участниците и това е много много грозно! Не става въпрос за "нормални" мисии, то тяхното граничи с издевателство- принцесата на Стойка, разговора на Миро с Елена, подигравката с Пацо #Cussing out Колкото и да не са ми симпатични някои съквартиранти, намирам подобни ситуации за абсолютно неприемливи!

# 2 798
  • София
И само да добавя: що не се гавреха така с виповете, а?!  Naughty

# 2 799
Тая цеце ми е много противна. С тоя пиян поглед ми е супер мазна. А,че е влязла да прави секс е ясно от километри, щом ни натякват,че е най-красивата в къщата

# 2 800
И само да добавя: що не се гавреха така с виповете, а?!  Naughty
Щото сигурно са голяма работа затова  Sick #2gunfire

# 2 801
Много бързо се навлюбиха и натръшкаха.Брей.На Никола забивките са му по-прозрачни поне ама Цеце е лисичка.

е каква лисичка е  Laughing от самото начало си и личеше, че иска нещо повече, от обикновенно мъжко внимание  Mr. Green

# 2 802
Миро нямаше как да не се чуе с Елена,направи го само заради мисията.Нищо,че тя си го отряза де.Голяма гадина е Биг Брадър,как ги набута всичките в ситуации.Пацо пък хич не го съжалявам,никой не му е виновен,че ламти за слава и че не усеща как го правят на палячо.На продуцентите рейтинг им трябва.Участниците би трябвало да са разбрали това Wink

# 2 803

е каква лисичка е  Laughing от самото начало си и личеше, че иска нещо повече, от обикновенно мъжко внимание  Mr. Green

Peace

# 2 804
Вижте какво намерих:  Mr. Green

http://vbox7.com/play:c079ce7b04

Общи условия

Активация на акаунт