Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 577
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 985
Пацо бил много "загорял", даже подхвърли че по-добре да го изгонят от къщата за да може "топне чушлето". Mr. Green
Всяка сутрин сънувал "мокри сънища" в къщата. Дими отвърна, че от 20 годишен не е сънувал такъв сън. Стоян каза, че тук в къщата му допадат 2 жени, особено едната. Дими позна, че това е Лили, но Дудов го помоли да не разтръбява.

"топне чушлето"  hahaha hahaha hahaha  Sick Sick Sick

# 2 986

...П.п. Между другото на съквартирантите им останало само пилешко месо и бисквитки "Белвита" като храна....

Ох милите те само пилешко! Аз откога не съм яла пилешко не мога да се сетя.  newsm78 Но наистина не трябва да си пряват експерименти със здравословната им храна. Трябва да имат всичко, а който реши да гладува, да си е на негова глава.
От епизода снощи мисля, че Борислав се изложи като се държа студено и грубиянски с Цеце. Дошло хубаво, младо момиче - манекенка при него. Той ще се прави на дръж ми шапката. Това е българският мъж за съжаление.  Sad Голям упадък. Да не би средството за напомпване на мускулите да се отразява на потентността?  newsm78  А и тоя нито е много красив, нито е оригинален нито е богат... Бил ръгбист по професия - аз не знаех, че това е разпространена професия у нас. Или е ръгбист колкото Ел Бънди.  Laughing

Shocked
И какво трябваше да направи според теб, да я изч*ка, за да докаже какъв мъж е?
По скоро се чудя Цецка каква жена е, че се предлага така.

Благодаря на репортерите   bouquet!

# 2 987
Боби и Цеце нямат връзка,така че не виждам защо трябва Боби да е романтичен.Тян му се навря в леглото все пак.....или той е длъжен да откликне на всяка жена в къщата  newsm78
Да но Цеце е манекенка и изглежда по такъв начин, че малко нормални мъже биха устояли. Ръгбиста не е показвал открита антипатия към нея, а и няма за какво. Поведението би било разбираемо, ако имаше жена с деца или дете навън.
Ще ме извиниш,но няма как да се съглася.НАй-малкото,че има толкова пишман манекенки,които не приличат на нищо,пък и всеки мъж харесва различни типове жени.Представи си ,че  не всички харесват манекенки/и то нормални мъже/  PeaceТова,че ти харесваш Цецка,не значи че и другите трябвада я харесат-например на мен не ми харесва,макар че е манекенка  Joy

# 2 988
  • Варна
Цецка, според мен е влюбена.. Сега си говори с тризначка за подаръка дето и го дал Боби, държи си го в джобчето и му се радва Shocked. Става въпрос за някакъв охлюв/раковина. Тризначката и вика, видя ли че Боби не е голямото чудовище без сърце.  Thinking

# 2 989
bigbrother6. ovo. bg  Гледайте НА ЖИВО

# 2 990
Тризначките поотделно май са поносими  Rolling Eyes

# 2 991
Пацо, Никола и Стоян покараха малко колело на двора.
Сега си подхвърлят като фризби една въглавничка от мебелите на двора, който изтърве прави 5 лицеви опори. Първи изгоря Стоян той направи 5 лицеви с повдигнат крак свит в коляното. След това и Лестер се метна на земята да изпълни упражнението като Стоян 5 пъти. Пацо се обяснява след като изтърва възглавничка, че не може да ги направи заради пръстът на крака. В крайна сметка направи 5 полу-лицеви опори.

Лестер направи 5 + 5 лицеви опори на една ръка, след което Стоян го поздрави. Последният отказа да направи такива лицеви, защото имал скъсан гръден мускул.

Играха и на камък, ножица, хартия, който загуби трябва да направи чай. Стоян загуби и помоли някоя от жените да направи чай, защото не знаел как да се справи с кафемашината.

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 15:39 от Voayor

# 2 992
И според мен Цеце си пада по Боби, в смисъл не мисля, че е мисия. Интересно ми е само как така изведнъж реши да му се предложи. До сега се държеше доста сдържано. А реакцията на Боби не ме учудва.
Стана ми жал за Пацо, като обявиха, че фена е бил с мисия.  Cry Не обичам такива селски тарикати, но в него има нещо мило, забавно, незлобливо, дори когато крещи и обижда. Имам чувството, че бързо пали, но не влага умисъл, а само емоции.

# 2 993
Стойка хапва варена леща, която собственоръчно приготви.
Боби пък си забърка един протеинов шейк.
Пацо, Лестер и Стоян пият чай.

П.п. Стойка била поръчала соево мляко и чака ББ да и го достави. Иначе от хранителните запаси в къщата е останало около 3 кг. леща.

# 2 994
Къде гледаш?

# 2 995

http://emcho.zapto.org/vipbrother/

Какво се е случило на Боби на веждата?  Thinking

# 2 996
А мисииите на Лили, Лестър и Цеце в рамките на играта "Винаги Да!" какви бяха, че нещо не разбрах newsm78?

# 2 997
  • Варна
Боби казва: "Поне още един мъж да бяха вкарали в тази къща. Да има с кого да си говоря."
 Любов е съгласна с него..  Joy

# 2 998
Пацо, Никола и Стоян покараха малко колело на двора.
Сега си подхвърлят като фризби една въглавничка от мебелите на двора, който изтърве прави 5 лицеви опори. Първи изгоря Стоян той направи 5 лицеви с повдигнат крак свит в коляното. След това и Лестер се метна на земята да изпълни упражнението като Стоян 5 пъти. Пацо се обяснява след като изтърва възглавничка, че не може да ги направи заради пръстът на крака. В крайна сметка направи 5 полу-лицеви опори.

Лестер направи 5 + 5 лицеви опори на една ръка, след което Стоян го поздрави. Последният отказа да направи такива лицеви, защото имал скъсан гръден мускул.

Играха и на камък, ножица, хартия, който загуби трябва да направи чай. Стоян загуби и помоли някоя от жените да направи чай, защото не знаел как да се справи с кафемашината.
Савсем се чудят вече как да си запълват времето горките.

# 2 999
А мисииите на Лили, Лестър и Цеце в рамките на играта "Винаги Да!" какви бяха, че нещо не разбрах newsm78?

newsm78

Боби в момента говори със Стойка

Общи условия

Активация на акаунт