Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 849
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 175
  • София
Пацо бил много доволен сутринта, даже ерекцията му се била върнала... Crazy
Алилуя! Joy Joy Joy

# 2 176
  • Варна
Сутринта си предложил тениската Супер Панайот на Цеце, да му прави реклама  Mr. Green

Аз разбрах Стойка.. Joy

# 2 177
Аз разбрах, че той на нея ще и направи реклама Laughing

# 2 178
Спомням си в едно издание на ВБ имаше мисия с някакъв филм и някой (мъж) трябваше да се целува с Милко Калайджиев. Беше забавно и никой не го прие толкова навътре.

с Ицо Хазарта играеха сценка от Забранена любов - култово беше и голям смях падна Laughing

Аааааааааа.....това беше супер, супер!!!!!! Направо покъртително........

# 2 179
  • София
Панайот създаде нов dance style, ха ха ха ха.......
Днес прочетох, че Стоян преспал с един от продуцентите на ББ, за да участва в този сезон! Даже имаше снимка и показваха точно с кой от продуцентите е спал!!!
Четох също, че ББ още ухажва Пеньо/Парис, за да склони да участва в предаването.

# 2 180
Днес прочетох, че Стоян преспал с един от продуцентите на ББ, за да участва в този сезон! Даже имаше снимка и показваха точно с кой от продуцентите е спал!!!
Четох също, че ББ още ухажва Пеньо/Парис, за да склони да участва в предаването.
Ако е било в Клюки.нет по-скоро е измислица. Peace Outta Joint

# 2 181

можели линк ? поредната жълтурка сигурно  Joy
макар че мен вече нищо не може да ме учуди в тая телевизия Mr. Green

и само да вметна, така, помежду другото "трите грации" си е мой термин за близначките, не помня друг тук да ги е наричал така  newsm78  както и по медиите  newsm78
А онзи ден при Гала, една фолк певачка ги нарече така  Mr. Green
Е, ами искам си правата над това определение пък  Crossing Arms от къде накъде ще ми го краде  Sunglasses Mr. Green

# 2 182
  • Варна
Найден имал днес рожден ден. Поздравяват го, и му пеят Хепи Бърдей чалга вариант, а той казва: "Моля, без селски песни" Laughing

# 2 183
Любов готви с банана на главата hahaha, Нед има рожден ден днес, ама не иска да му пеят селски песни..
Миро доста се е сближил с тризначките, много често го виждам да гушка приятелски някоя от тях.

# 2 184
  • София
Найден имал днес рожден ден. Поздравяват го, и му пеят Хепи Бърдей чалга вариант, а той казва: "Моля, без селски песни" Laughing
Брей, брей, га пика в легенче и го хвърлЯ по стената, га станА културен.  Mr. Green

# 2 185
  • Варна
Готвят много храна в момента. Имали много месо, което вече било "тръгнало" и трябва да го сготвят.

# 2 186
  • София
Ако е било в Клюки.нет по-скоро е измислица. Peace Outta Joint

Не е клюки. нет
Четох във фейсбук, в Новината. там има доста новини.

# 2 187
  • Варна
Стоян се усуква около Лили, сега ще и е личен треньор, тя отиде да тренира. Laughing Каза по-рано че я бил сънувал през нощта.
Пържат месо със зехтин. Shocked

# 2 188
  • София
Миро разкрил пред всички задкулисните игри на ББ.
Задкулисните игри на Биг Брадър вече са разкрити и то не от кой да е…., а от самите съквартиранти. Брадърът Миро буквално разбуни духовете сред аудиторията с изказването си, че Биг Брадър е нагласен, а вотът е манипулиран.След бруталните откровения на Миро вече в Биг Брадър няма скрито покрито. Цялата истина лъсна в очите на зрителите, които останаха втрещени от скандалните изказвания на победителя Миро. А той замалко не взриви интернет пространството като се изпусна, че си  е набелязал съквартирант за номиниране, но Големият брат не му е разрешил.Незнайно по какви причини, секунди след бруталната изцепка на Миро в ефир, прякото излъчване на риалитито бе прекъснато. На хората обаче им е пределно ясно, че Биг Брадър нарежда всичко в Къщата. Така че изказванията на Миро не са нищо ново под слънцето, а само поредното доказателство, че шоуто Биг Брадър си е чиста манипулация.Преди това всички станахме свидетели на изненадващото и неоправдано връщане на вече изгонения Пацо в Къщата. Поради какви причини Биг Брадър му даде втори шанс, изобщо не е ясно…. Зрителите и феновете на риалитито обаче определено не могат вече да търпят очевадната конспирация в шоуто и всеки момент търпението им ще се изчерпа….

# 2 189
На мен Стоян - фенът на ББ, много ми прилича на Стоян - айдълът. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт