Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 631
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 340
ако Стоян трябваше да се справя с мисията "фен на Пацо" без помоща на цялата къща, щеше да е интересно, а така е поредната идиотщина от страна на ББ

изобщо не ми е интересно да гледам как ще срича някво тъпо стихче/ако изобщо го е запомнил де/  newsm12

Важното е да има ШОУ!
еми да го кръстят тогава ББ шоу

а не ББ реалити  newsm78

# 2 341
  • София
преди малко, Миро говореше с една от тризначките и пак разказа за разговора, който е провел с някоя(вероятно Елена) защото й станало неприятно, той й обяснил, че е мисия и от това зависи храната на всички в къщата и той не може да ги предаде.

# 2 342
  • София
Аз ви казвам ЧАО, защото започват нвините и след това ББ!
Хубава вечер на всички!

# 2 343
Сестрите обаче много съвестно си изпълняват мисията. Другите за няколко дена във военни униформи и едва дочакаха да ги свалят, а те се мъкнат... с банани на главата. Peace

# 2 344
Браво, добра игра направи.  Peace

# 2 345
колко взе накрая?

# 2 346
  • София
Пацо плаче в дрешника, другите се чудят дали е игра, тризначките го питали и той казал, че му е мъчно за навън.
Дими каза, че не е възможно, защото Пацо и година да седи в къщата, няма да му липсва външният свят.

Стоян първо се съмняваше, после каза, че може да е наистина, защото не вярва че някой може да се разплаче с истински сълзи, без да му сложат капки в очите.

Пацо сега говореше с Нед на двора, но дадоха само края. Найден го пита, няма ли да пие поне малко, Пацо каза - НЕ, бил се обиден от нещо.

сега Пацо обяснява, че усеща страшна неприязан към него. Найен бил казал,, ти си напълно луд'' и затова се обидил Пацо.
Пацо не искал да дразни Нед на обяд, когато искал някакво определено място на масата, а провокирал другите да се разпискат, но нед не го бил разбрал.

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 19:25 от Mari_Mar

# 2 347
колко взе накрая?
Прие сделка за 7 000 лв., а в неговата кутия имаше 750лв.

# 2 348
Пацо е плакал заради Нед...почувствал се е предаден от него.

# 2 349
Оф, Пацо не мога да го понасям вече, мега гнусен ми е! Sick

# 2 350
Да и аз така разбрах. Било е шега от страна на Нед, но Пацо го е приел лично.

# 2 351
  • София

По-странното е, че Пацо допреди малко си говореха нормално със Стоян, нищо му нямаше, и сега се сети да реве за думите на Нед на обяд.

# 2 352
  • София

По-странното е, че Пацо допреди малко си говореха нормално със Стоян, нищо му нямаше, и сега се сети да реве за думите на Нед на обяд.

Ми то се стъмни...Сметнал е, че наближава 8 вечерта...Време е за включване на живо...Човекът се подготвя  Laughing

# 2 353
Тоя Пацо като започне да говори за нещо и не спира да го повтаря, сега не спира да повтаря как от Найден не очаквал така да му говори..

Аз мисля, че по-късно ще направят парти за Найден. По партитата има най-много матриал за предавания Wink

# 2 354
Пацо се прави на интересен.Изобщо не му пука кой ,какво е казал за него,единственно  се интересува да остане в къщата до края,независимо на каква цена.Така,че не вярвам на сълзите му.

Общи условия

Активация на акаунт