Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 898
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 535
По повод Имаш Поща - леле, направо ужасТ  Sick, аз я слушах как обяснавяше, че уж визията нямала значение, била преходна, душата била важна - като чух това и сякаш усетих, че ще има конфузни ситуации, ама чак пък такава не съм очаквала Sick, чудно ми е как не го е усетила, че е мургавелко, но има и много такива жени, които ще кажат, че етноса и религията също нямат значение, важна била душата на човека, ама всичко това за мен са лицемерия - едно е някой мургавелко, работещ на боклукчийски камион, а друго си е някой мазен италианчо, като Хансчо, работещ като сомелиер, пък дори и турски бизнесмен със сергия на Капалъ Чарши, нали  Crazy

Но явно това ни чака с тоя демографски проблем - българските мъже тук явно стават все по-малко и все по-често мургавелковци, турци и всякакви араби ще налитат нашите моми Sick

Още малко по повод българските мъже - имам чувството, че си отмъщават на нашенките, като се женят за рускини и украинки - моя позната от Общината, работеща в ГРАО, ми сподели, че последните години има все повече българи, правещи си удостоверения за семейно положение за брак във въпросните страни. Докато българките знаем каква фикс идея имат, говорила съм за това, а и в ББ виждаме как фенките на предаването възприемат едно нищо и никакво сладникаво македонче, ако беше българче, нямаше да има такава еуфория, но понеже е чужденец, дори да беше от Занзибар, само да дойде тук и направо му се нахвърлят като изгладнели тигрици  Joy

# 2 536
...

Бо_, гледах го. Нещо много извадено от контекста ми се видя излъченото. Има някаква предистория това.
Или малкия пренебрегва Цецето сериозно и тя е решила да си доказва, че е най-личната мОма у кукята. Laughing

нали? много странни сцени и реакция, и от страна на малкия..и нейна.

# 2 537
Въздишкова не разбирам какъв ти е проблема със смесените бракове  newsm78 Пишеш постоянно все едно и също и вече е досадно.Разбрахме твоето мнение,няма нужда от повторение  Peace

# 2 538

Joy Joy Joy
този смях е по повод женещите се за рускини и украинки българи  Mr. Green
Въздишкова, в кой свят живеят тези мъже не знам, ама тези жени се женят тук за нашенци само заради европата  в днешно време Wink а после... "дим да ги няма"  hahaha

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 22:59 от verhtormashka

# 2 539
Въздишкова не разбирам какъв ти е проблема със смесените бракове  newsm78 Пишеш постоянно все едно и също и вече е досадно.Разбрахме твоето мнение,няма нужда от повторение  Peace
И аз! Аз съм твърдо ЗА смесените бракове. Ако все се женехме помежду си сега щяхме да сме погрознели като повечето англичанки. Българките сме хубави защото който е минал по тези земи.... и има огромно разнообразие на типове, в Англия понеже по-късно са се отворили към чужденците няма такова разнообразие. Peace

Стига с бръщолевения за чисти раси/народи. За мен лично пък би било адски гадно да се оженя за българин и да съм като кон с капаци цял живот, да си тъпея с него, само защото не искам да опозная една друга култура, ама не го повтарям непрекъснато. Може пък на някои от нас да ни е интересно да опознаваме чуждите култури.

Това го казвам по повод поста на Въздишкова за смесените бракове и Никола, а не заради рома в Имаш поща.

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 00:10 от monique15

# 2 540
  • SF
А Цецка,, като иска да е най-бараната мОма у Кукята, дали некогаш нешто е приготвила за йеденье на мАжете тамо? Па и на мОмите?
Или знае само да пуши и да се люти?

# 2 541
Пацо толкова е готов на всичко, че чак не е интересно  Laughing пък малко да се подърпа...  Laughing

# 2 542
Пацо толкова е готов на всичко, че чак не е интересно  Laughing пък малко да се подърпа...  Laughing

Еми дърпа се..вече 5 мин Simple Smile

# 2 543
  • SF
Дърпа се да изпие яйцето Simple Smile
Ако трябваше да яде л...., щеше да се навие. Simple Smile

А сега моят мъж ще им пее със смазано гърло.

Той така и целува по-добре!

# 2 544
Е той ако умееше да се дърпа, щеше ли на Пеньо да пристане. Mr. Green

# 2 545

Еми дърпа се..вече 5 мин Simple Smile

да... той пък взе, че ме опроверга  Laughing

# 2 546
искам хубава мисия за Нед... например да омагьоса македонката.  Mr. Green
искам да го видя в друга светлина , а не като дечко... той го може  Flutter
само трябва да му дадат начална скорост.

# 2 547
  • София
  Пацо уж щеше да пие сурово яйце, да си вдигне рейтинга, чукна едно, хубаво ,здраво, но заяви,че било болно яйцето, имало кръв вътре и отказа.Обясниха му,че това е зародиша, но той си държеше,че имало кръв и било болно яйцето  Joy .Лестър го изпи.

# 2 548
искам хубава мисия за Нед... например да омагьоса македонката.  Mr. Green
искам да го видя в друга светлина , а не като дечко... той го може
Съмнявам се, че ще приеме такава мисия. Няма да му се върже с новия имидж.

На мен ми се струва, че го гласят за победител. Grinning

# 2 549
ЕЕ Пацо отказа да изпълни предизвикателство. Може би защото не го дава ББ. Ако го беше задал като официална мисия за имунитет Пацата щеше да изгълта яйцата барабар със зародиша.А кокошка ги мътеше в момента, щеше да изгълта направо кокошката. А пък Нед е водил токшоу по GTV и определено беше доста добър водещ - задаваше много точно въпроси и не се държеше като простак. Харесвам го и смятам, че е много улегнал с годините.

Общи условия

Активация на акаунт