Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 667
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 775
Мен ми е тъжно за Пацо. Момчето просто има една голяма мечта да бъде известен и това е единственото, което истински го прави щастлив. Не го виня, че това му е фикс идея. По света има толкова известни хора без особени заслуги за това. Например в английския Биг Брадър винаги влизат момичета, известни единствено с това, че са спали с популярни футболисти. Но там не ги осъждат както тук ние нападаме Панайот. Вярно смешен и не си дава сметка за това, но за това е виновно и обществото ни, че прави хора популярни без те да имат някаква заслуга за това. Аз не виждам нищо лошо в това Пацо да си има мечта и да я следва на всяка цена. В крайна сметка какъв бил живота ни без мечти. Нека да не го съдим толкова строго.

# 2 776
  • In The Middle Of Nowhere
Aз от начало в първата вечер като видях Панайот си помислих, че е влязъл повече да се забавлява, че се е променил малко, леко помъдрял/нещо, което забелязвам у Найден/... но тази вечер той направо ми доказа, че не само няма такова нещо, ами е по-зле от преди.

# 2 777

имам едно видео от стрийма, и там Цеца разказва, че са й предсказали( не разбрах, на кафе ли)че ще омъжи за чужденец, ще работи на две места, и имало голяма вероятност да има близнаци - две Бобченца, може би  Rolling Eyes

Ако предсказанието е, че ще се омъжи за чужденец, няма как това да е Боби  Laughing

И на мен ми стана мъчно за Панайот! Никак, ама никак не го харесвам, но това беше...отвратително  Confused

# 2 778
  • somewhere near the sea
.... Нека да не го съдим толкова строго.
Е, какво? Да му се радваме на войнстващата простащина ли? Утре ще е забравил...

# 2 779
  • Бургас
Стойчето, милата, две изречения не може да формулира като хората.

# 2 780
ГНУСНО! Не мога да ви разбера как гледате такава гавра с човешкото достойнство! Нищо, че се опитват след това чрез водещата, да ви убедят, че всичкото това било полезно!

П.П. Между другото в тези издания на ВИП и Биб Брадър, повече слушаме тълкувания и разсъждения от водещите и коментари от самия Биг Брадър, отколкото нещо реално да се случва! Добър пример за това е този псевдо триъгълник Миро-Боби-Цеце

Гавра щеше да бъде ако се прави против волята им. Ако чак толкова не искат винаги могат да откажат. Това е игра и те са играчи. Peace

Не могат да откажат винаги! Имат договори и.... хонорари! А и още нещо, тези хора не подозират, какво внушение и мнение се изгражда от редакторите на предаването и как то ще им се отрази в последствие!

# 2 781
  • Пловдив
Хайде сега почвайте да съжалявате Пацата ,че реве ,все едно някой му е виновен ,че е толкова самовлюбен. Peace Гълъбинско изтърсаче.

# 2 782
# 2 783
Мен ми е тъжно за Пацо. Момчето просто има една голяма мечта да бъде известен и това е единственото, което истински го прави щастлив. Не го виня, че това му е фикс идея. По света има толкова известни хора без особени заслуги за това. Например в английския Биг Брадър винаги влизат момичета, известни единствено с това, че са спали с популярни футболисти. Но там не ги осъждат както тук ние нападаме Панайот. Вярно смешен и не си дава сметка за това, но за това е виновно и обществото ни, че прави хора популярни без те да имат някаква заслуга за това. Аз не виждам нищо лошо в това Пацо да си има мечта и да я следва на всяка цена. В крайна сметка какъв бил живота ни без мечти. Нека да не го съдим толкова строго.

А всъщност,  Пацо е известен единствено и само от ББ.
И той, може би го осъзнава и сега се бори със зъби и нокти да използва всяка минута в предаването, за да се задържи на "гребена на вълната".
Горкият.

# 2 784
Малееееееееееееееее, не тоя Миро е, о не нямам думи!

# 2 785
Хайде сега почвайте да съжалявате Пацата ,че реве ,все едно някой му е виновен ,че е толкова самовлюбен. Peace Гълъбинско изтърсаче.
Whistling Peace

# 2 786
Е, може ли Миро да е такъв тъпак? Цецето легнала при Боби, Миро ходи да им досажда. ooooh!

# 2 787
Не съм гледала, нито съм чела, но по дяволите, кво става тук, бе ? Цеци целува Боби, той е в леглото при нея! Shocked

# 2 788
А, Боби не захапа! Ти да видиш!

# 2 789
Въртят, въртят, все да го докарат до повторение на стари сезони - Боби с мадама, а Миро отхвърлен от "своята".

Общи условия

Активация на акаунт