Big Brother Bulgaria (All Stars) 2012 - 2 тема

• 139 583
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 895
Нед и Лестер направиха "мечка" на Пацо докато спи. След като обърнаха дюшека, Панайот веднага скокна, измърмори нещо и пак легна. Последва втори щурм след 5 минути, но Пацо вече беше буден и ги посрещна с думите  - "Ще ви дам една "мечка", "пантера" виждали ли сте?"

# 2 896
Абе... не ми се вярва тоя секс да не е чудо невиждано, че на всяка цена да го постигнат.  ooooh!

Ами не е, но искат да го вкарат, за да има по нещо от всеки сезон.

# 2 897
  • София
Фънки и Черно фередже при Любен Дилов с песен за Къци. Песента е римейк на руска класика , което си е допълнителна гавра. Тук оригнала:
http://www.vbox7.com/play:e2d2e4d8

# 2 898
Тия "Цръно Фиридже" за пръв път ги гледам, е просто нема такава халтура, на всичко отгоре и по тв ги дават, немам слова направо... Sick

# 2 899
Съквартирантите умират от скука и се опитват да разнообразят обстановката. Сега играят на асоциации, а преди това изрязали буквите от снимките на номинациите и се опитали да играят на scrabble, но ББ им прибрал буквите.

# 2 900
  • Варна
Съквартирантите умират от скука и се опитват да разнообразят обстановката. Сега играят на асоциации, а преди това изрязали буквите от снимките от номинациите и се опитали да играят на scrabble, но ББ им прибрал буквите.

Забранили са им да играят и на асоциации. Според мен да им забранят да спят през деня... Crossing Arms

# 2 901

кой го казва това (подчертаното)?  Joy Joy hahaha

От визитката на Боби е.

Peace

бил по- от Пацо...  hahaha колко да е по-... Пац... Пац и половина.  Laughing

# 2 902
Фънки и Черно фередже при Любен Дилов с песен за Къци. Песента е римейк на руска класика , което си е допълнителна гавра. Тук оригнала:
http://www.vbox7.com/play:e2d2e4d8

Тия "Цръно Фиридже" за пръв път ги гледам, е просто нема такава халтура, на всичко отгоре и по тв ги дават, немам слова направо... Sick
Тоя пък Фънки ли е там, Мънки ли е, така и не се успокои, дори и след излизането си от къщата. Mr. Green
Жалка история е с тези си напъни да бъде интересен с показна простотия. Shocked
Във филма "Графити" , от който е откъса в клипа, момчето вади маркуча и
залива гаднярите със съдържанието на камиона, но от Къци такива реакции няма
как да се очакват, дори и словесни, а би трябвало.
Малко ответна помия по Фънковата глава няма да е излишна, че май съвсем е изтрещял. Stop

# 2 903

Някой мисли ли, че им казват да играят роли? Или само монтират кадри...  Thinking

Аз си го мисля още от времето на ВБ, инструкции в изповедалнята биха могли да получават всички по всяко време, но не е доказуемо Rolling Eyes
Аз се питам, обаче, дали в другите държави си позволяват така открито и пренебрежително да манипулират зрителите, струва ми се, че е само у нас, но не съм гледала чужд ББ.....както и да е, мисля, че тотално съсипват хубавата идея на Ендемол #Cussing out

# 2 904
  • Варна
До колкото разбрах в английския ББ, всеки зрител може на живо да гледа какво става в къщата непрекъснато и то сам да избира коя камера да следи.  Peace

# 2 905
 За ББ Фемили някой от участниците бе казал, че получават "насоки" в изповедалнята.

# 2 906
Сутринта Боби се опитал да дигне Лили с цялото легло, сега тя го помоли да отстрани пораженията. Ръгбиста чевръсто намести дървената подложка на матрака.

# 2 907
  • Варна
Цеце е в цикъл, едната тризначка също.  Mr. Green

# 2 908
Цеце е в цикъл, едната тризначка също.  Mr. Green

и аз така ... Simple Smile

# 2 909
  • SF
Може и да сте коментирали, и предполагам, че сте, но и аз да си кажа мнението.
Ужасно тъпа и лишена от смисъл "мисия" на Миро да се обаждат на Елена.
От къде на къде ще се въвлича външен човек в игра в Къщата!!?! "Обаждам ти се, за да не останат гладни съквартирантите.." Ми много трогателно.
И тя без никаква усмивка, без никакво умиление към мисиите в ББ, веднага го подпука, че бил говорил за нея.
Той пък наистина какво толкова е казал! Разказваше историята, но не чух да е раздавал някакви обидни квалификации. Можеше и да не й се обяснява. Така или иначе до 2-3 дни тя щеше да го изгледа. После, ако има нещо да го пита, тя да му звъни. Ама и той се притесни май малко повече, отколкото трябваше.
Можеше и да започне да пее по телефона. Изобщо никой не го беше накарал да се обяснява каква е ситуацията около това обаждане. Изобщо какво точно се търсеше от този разговор? Рев? Спомени? Любовно обяснение? Скандал? Тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт