Корабът / El barco - 2

• 35 414
  • 570
  •   1
Отговори
# 540
Алина, при цитирането си изтрила не каквото трябва и се получи, че аз съм писала това за Валерия  Wink Hug

Извинявааааааай, не е нарочно! Наистина! Редактирах се!  Hug

# 541
Аз пък сега се осетих и за друга грешка в сериала.
Скрит текст:
Паломарес, доколкото си спомняме се страхуваше от височини, а в епизода с айсбергите се чувстваше толкова комфортно на високо.  Grinning

# 542
Скрит текст:
Паломарес, доколкото си спомняме се страхуваше от височини, а в епизода с айсбергите се чувстваше толкова комфортно на високо.  Grinning
Скрит текст:
Да но нали Хулиан го излекува от височините, когато го завърза на мачтата цяла нощ.

# 543
Мисля да изгледам целия филм и да видя какво още е останало недоизяснено
Скрит текст:
Аз лично очаквах, че Улисес има "по-голяма" и мистериозна тайна

# 544
Скрит текст:
Скрит текст:
Да но нали Хулиан го излекува от височините, когато го завърза на мачтата цяла нощ.

Скрит текст:
Вярно, завърза го, но той до последно крещя и казваше, че никога през живота си не е изпитвал такъв страх. И предвид сълзите и потта, в които беше облян от страх, не ми се стори много излекуван.  Grinning

# 545
А, бе не знам рейтинга ли им падна, кризата в Испания ли им се отрази,ама според мен сбутаха 4-5 епизода в един и много въпроси останаха без отговор. 16 епизод, според мен не беше финалът. Финалът беше  самия епилог, който сякаш нямаше никаква връзка със самия епизод. Останах и с впечатлението за г-о-л-я-м-о пестене на пари... разказваха за бъдещето с кадри от минали епизоди.  Tired

Буря, въпреки че моето детенце много прилича на Валерия по външен вид (същата русокоса синеочка ми е), и аз едва изтърпявах сцените с нея.Това момиченце  изглеждаше  "префърцунено", а и на моменти доста преиграваше. Не знам...може да е от режисурата? Иначе,за Хулия
Скрит текст:
мисля, че няма какво да се чудиш...  Simple Smile  Може да е учен в две, че и в три различни научни области (особено, ако участва във фантастичен филм  Wink Laughing).   Peace Пък, и нали никой в проекта не е случаен човек.  Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 23:26 от hrista

# 546
Валерия поне според мен си беше доста лигава. Паула от Интерната си остава най-доброто дете -артист за испанските сериали. Моята дъщеричка прилича на нея, с драстична разлика надолу в килограмите. 

# 547
  • София
Мен пък точно Паула ме дразни най-много от всики деца-артисти  Wink Много дървена и схваната. Затова пък много ми хареса детето, което играе Евелин в "Интернатът" - не е от най-симпатичните, обаче е супер естествена и непосредствена  Peace

# 548
  • София
Изобщо не ми хареса финала,язък за хубавия филм  ooooh!

# 549
  • Berlin
Аз още не мога да стигна до последния епизод, а 1ви и 2ри сезон ги изгледах за отрицателно време.

# 550
  • Добрич
Жалко че свърши ...  Sad

# 551
  • Berlin
Още не съм гледала последния епизод ...

# 552
  • Пловдив
Някаква надежда за продължение?

# 553
Никаква.

# 554
А трябваше да има поне още един епизод...

Общи условия

Активация на акаунт