Корабът / El barco - 2

• 35 421
  • 570
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
Авлига Hug,притесних се да не съм обидила някой с изказването си Embarassed.
Аз също смятам,че сериала нямаше да е това,което е,без забавните си моменти.Те са част от него и внасят хумор,след  напрежението.Напрежение,напрежение,друго си е да чуеш и видиш  някоя щуротия от Пити или Хулиян Joy Joy.
Макс и на мен ми е симпатичен и противоречив образ.Мисля,че ще се възползва от ситуацията,че го няма Улисес наблизо и ще се сближи с Айноа.Дали тя ще се поддаде на изкушението,ще видим Grinning.
Дано не е изцяло отрицателен.То дори и Гамбоа,не е напълно лош все пак,отвреме навреме се обажда съвестта или там каквото има.
Ама и изкушението си го бива  Wink

# 46
Макс не случайно изигра номера със снимката. Вече започвам да се чуда дали пък Айноа няма да се омъжи за него? Някак си имам усещането, че раздяла на Айноа и Улисес този път е окончателна. Силно се надявам да не съм права.
И защо днес няма да има серия по Антена  #2gunfire пак ли започват с номерата по излъчването на сериала  newsm78

# 47
Умирам си от яд,че още не мога да гледам 7 серия,но с тази работа вече съм Crazy
Дано наистина накрая Айноа и Улисес не се разделят,защото за мен това ще обезсмисля всичко Peace
иии забравих почерпете си,вчера съкровището ми имаше Имен ден,Честито на всички празнуващи

# 48
  • Стара Загора
 bobinka 85  Hug,да ти е живо и здраво съкровището!Мерси за почерпката Grinning!

# 49
  • На високо
Много здраве и щастие на детенцето и на цялото ви семейство, bobinka 85 !
Следващият епизод на "Корабът" щял да се излъчи на 13.12. Добре е, че почиват само една седмица, все пак. Днес за утеха изгледах "Три метра над небето".Отдавна му се гласях и много ми хареса. Интересно как героите, които играе Марио Касас си приличат. Е, Улисес е по-зрял от Аче, но все пак има много общо.

# 50
  • Стара Загора
Снощи е публикуван трейлър за следващият епизод на страницата на Антена.Ето:

http://www.antena3.com/series/el-barco/avance-el-barco/proximo-j … 012120800106.html

А под него има резюме на серията,което с чичко Гугъл се превежда така
Скрит текст:
Полярен круиз Star е в ход търси земя. Но не всички се поберат на лодката ... И накрая, Одисей е бил в хотела, като на мястото на AINHOA да отседнете в хотела.

Дъщерята на капитана сега е в една лодка, който тръгва всяка минута на Одисей. Макс кампания у дома си в подхода си към AINHOA ...

Ще преодолее разстоянието AINHOA и Одисей? AINHOA помилване? Одисей се намира? Ще Max Damage дъщерята на капитана? И най-важното ... Ще си намериш партньор?

В четвъртък, в 22:30 часа, ние реагираме в нова глава на "лодка".

Одисей е Улисес  Grinning.

# 51
  • На високо
Колко добре би било да поназнайвах испански.....Grinning

# 52
  • София
Гласуваме за филмов Мъж на 2012 на БГмама. Марио участва с 3МSC, ако искате го подкрепете
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=692502.msg23777869#msg23777869

# 53
Поздрави от още един луднал фен, с  линк към дългоочаквания  еп.8:[/size] http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents& … ry=0&active=1

Радвам се, че я има тази темичка и се надявам да ме приемете във вашите редици.  Wink Hug   
Чакам с нетърпение субтитрите! Благодарности към преводачите   bouquet

# 54
Аз съм още на 6-ти епизод. Срам и позор.  Embarassed

# 55
  • Стара Загора
Здравейте wavey!
Да му е честита победата на Марио Касас в анкетата за филмов Мъж на 2012  в БГ мама Grinning.

hrista  Hug,добре дошла сред нас!

fen4eto123  Hug,хайде давай  със 7 еп.и се изравняваме Grinning.

Днес качиха 8 еп и в замунда ,ето линка

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=335925&hit=1

# 56
  • София
Здравейте wavey!
Да му е честита победата на Марио Касас в анкетата за филмов Мъж на 2012  в БГ мама Grinning.
bowuu Беше тежко, но победихме  Mr. Green

# 57
  • На високо
Здравейте wavey!
bowuu Беше тежко, но победихме  Mr. Green
smile3501

# 58
има ли субтитри за 8ми епизод?  Flutter

# 59
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: Nadenceto4 във Вт., 18 Дек. 2012, 08:29

има ли субтитри за 8ми епизод?  Flutter

Все още няма.

Общи условия

Активация на акаунт