Вълци, вампири, ловци: да се сгушим удобно в любимото чудовище - тема 7

• 22 465
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Мик Рос? кой тоз?

между другото само да вметна, че ще включим само тези, които са известни на по-, по-, по- голямата част от форума, за да не се разводни вота. (съдейки по темите де)

# 676
  • София
Нели, случайно тоз "младеж" да има общо с д-р Куин Лечителката?

Мне, от Синьо лято си е, но не е изброените двама. Айде де, как не може да го познаете. Това е първата ми любов hahaha hahaha

Ване, Джоузеф Г. Левит? Това не е ли един идиот от един сериал с извънземни? Този в тялото на момчето?
Момчето-лама? Бейл? Том Харди?
И защо Скот Спидмън, тя само Пламена го харесва него. Повечето сме на Даниел Листинг, според мен ще има повече гласове Peace
Матю Кроули - тотали апрув Heart Eyes

# 677
аз от излезлите тази година съм гледала на кино само 3 hahaha а вкъщи не повече от 3-4 още  hahaha киното не ми се нрави напоследък Embarassed но пък се сещам за Крис Хемсуърт в Снежанка, незнам дали ще става за анкета обаче... и ако дотук не бях нахална, все пак моя Кларк Кент /Хенриту де../ игра в The Cold Light of Day... Mr. Green

за сериалите ако може да има опция друг, щото моя фаворит го няма сред изброените, пък не си струва да го има като опция по принцип, ще си остане с моето мижаво едно гласче hahaha

# 678
# 679
  • София
Хенри Кавил - в класацията за 2013 Simple Smile

Теди, кой ти е фаворит иначе?

# 680
  • София
Мъ Нели ква си лоша. Левит има 2 филма... Не е... Бейл - Батман, Харди - lowless, Батман и един с уидърспуун. Роб - сума филми, различни от Здрач, на Момчето лама не му знам името истинското, иначе е Джейкъб в Здрач...

Виж за подводницата си права. Само трябва да се разровя, щот с кодовото Тюлена просто няма да го познят...
Начи влиза и Тайлър Кини (чичо Мейсън)

# 681
Хенри Кавил - в класацията за 2013 Simple Smile

Теди, кой ти е фаворит иначе?

за втори път тази вечер ме предизвикваш да ти кажа е**** к'ва си hahaha кво му беше на момчето, я виж с чичо Брус Уилис и леля Сигърни как са се сработили значи hahaha или ти може би си солидарна, щот пак само моя мижав глас щеше да е за него hahaha

на втория куесчън съм непоколебима, безапелационна, непремирима и категорична, лейдис ен' 'жентълмен, дъ уан ен' онли:

Скрит текст:
Мистър Рик Касъл ъ, пардон Нейтън Филиън

# 682
  • София
ако продължава сериала 2012 ще го включим.

Мога да ти цитирам кво изблогърствах по адрес на Cold Light of... ама не е много лицеприятно Simple Smile (добре, че не съм Скротума)

# 683
  • София
Мъ Нели ква си лоша. Левит има 2 филма... Не е... Бейл - Батман, Харди - lowless, Батман и един с уидърспуун. Роб - сума филми, различни от Здрач, на Момчето лама не му знам името истинското, иначе е Джейкъб в Здрач...
Не ги знам по имена, бе Ване. Левит значи е същото момче, което играеше с Дон Кихот ( не му помня името на актьора)... ъъъ.."На гости на 3-тата планета" ли беше, май да.
За Бейл се сетих, Батмана. Джейкъб го знам, ама мислех, че ламата е някой друг newsm78

Чичо Мейсън bowuu bowuu

# 684
Ване, кой сериал, коя 2012? за моя човек ли говориш?

хубу, ще си чакам Хенриту догодина, той ще научи един ден за този мой героизъм, ще си облече костюма и ще дойде да...ми изчисти къщата hahaha

# 685
  • София
Нели, съ-що-то! ма малко поотраснал. накефих му се в Генезис, признавам (в почивките от Лео)

Теди, да. Ако Касъл продължава през 2012 няма причина да не го включим.

Я, малко по - различен сюжет...  Heart Eyes

# 686
  • София
Once upon a time също се гледа доста, може би Хук Flutter
Обаче мисля, че опциите за гласуване трябва да са повече от две, какво ще кажете Thinking

# 687
  • КиТ
Обаче мисля, че опциите за гласуване трябва да са повече от две, какво ще кажете Thinking

Съгласна минимум 10  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 688
Нещо важно изпуснах ли, че не мога да ви чета  newsm78

# 689
  • София
Нещо важно изпуснах ли, че не мога да ви чета  newsm78
Кандидатурите за класацията "Мъж на 2012"

Общи условия

Активация на акаунт