Вълци, вампири, ловци: да се сгушим удобно в любимото чудовище - тема 7

• 22 436
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • София
ами значи можем да направим предварително гласуване и да сведем имената поне в сериалите до около 10, а после да избираме мъж на 2012... че иначе стават доста, а не ми се иска да изпуснем някой. (не, че смятам, че Дийн и Сам могат да бъдат заменени)

# 691
Оооо, разчитам на вас, че сте включили и моите.

# 692
  • София
ку не си ги признаеш няма как да ги включим.
ама виж, трябава да имат сериал или филм през 2012

# 693
  • София
ами значи можем да направим предварително гласуване и да сведем имената поне в сериалите до около 10, а после да избираме мъж на 2012... че иначе стават доста, а не ми се иска да изпуснем някой. (не, че смятам, че Дийн и Сам могат да бъдат заменени)

Абсолютно, ама само в тази тема ли ще гласуваме? Как ще го направим?

# 694
ку не си ги признаеш няма как да ги включим.
ама виж, трябава да имат сериал или филм през 2012

Е какво има да си признавам, в едни и същи теми пишем :d Дека го списъка да го проверя?

# 695
ма Ване, това да не са Дневниците на децата, това е Рик- разбира се че продължава и в 2012, хората я докараха до пети сезон без да ги следят тийнейджъри луди по очльовци и без да се маймунчат по конвенции Naughty само с талант дет се вика, талант и то какъв!

но сега сериозно- не виждам смисъл да го включваш, защото наистина няма фенове във форума /за мое огромно съжаление/, та няма защо отделна опция да има...ама пък ако толкова много настояваш и държиш, пък включи го да ми стане хубаво на душата ей тъй на като цъкна насреща му, пък мога и някоя съратничка фенка да си открия в калабалъка Whistling

и да оспамя, но споменах преди че той често иска убиеца да е от 'нашите'

Скрит текст:

# 696
  • София
Ето ги моите :
Дневниците
Уинчестър
Чикаго файър
Стрелата
Звяра
Абатството
Тюлена
Грим
Фриндж
Революция
Хевън
Приказките

# 697
Хемсуорт добавете, Робърт Дауни? Или той няма филм 2012? Нещо ми се губи обаче аз какво съм гледала тази година като филми. А от Дневниците не можем ли да вмъкнем ДжоМо така леко тактично  newsm78

# 698
Абатството
Революция
Хевън
Приказките
Нели, интересни ли са тези?Само тях не гледам от твоите и се чудя с какво да си запълня времето сега като започнат почивките

# 699
  • София
Почни Once upon a time първо Peace

Лека нощ, банда. Сладки сънища с
Скрит текст:

# 700
Благодаря ти много!  Hug
Специално за теб

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 01:31 от myri76

# 701
Ето ги моите. Пиша ги със сериалните им имена: Ерик, Алсид, Деймън, Сюжета, Звяра, Уинчестър(оф корс), Хук, Чък Бас. Ще добавям.               Филмовите имам един фаворит, който има филм от 2012 със световна популярност : Марио Касас! Нелииииии, подкрепяй! Само за него държа да бъде включен.

# 702
За филмови не мога да се включа, тая година филми не съм гледала, само Здрач ще "уважа" на голям екран. Но категорично ще гласувам против проклетия Гордън-Левит.  Twisted Evil

Сложи и прешъс, Ване, моля те, пък да видим дали верно има толкова скрити фенки.  Mr. Green

# 703
Като ги е страх хората да изразят гласно възхищението си към прешъса. Ако имам повече опции за гласуване бих му дала глас. Макар че Тейт си ми остава любимеца. Помня, че преди да почна да гледам бях направила някакво изказване за него. Simple Smile

# 704
Да, щото не го беше видяла в действие.  Grinning

Аз не мога да си избера някой от двамата герои, все е прешъс.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт