КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 24

• 40 571
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Да, ама звучи много впечатляващо и със сигурност ще предизвика дисксусия  Laughing Радвам се, че Александър се включи в темата, да си стане парлама. Както ме бяхте пратили да чета за 3-та сливица назад, нищо не намерих, а сега колко полезни неща се казаха  Heart Eyes

# 376
  • София - Варна - Бургас
Не при всички е доживотен, но при преболедуването е много по-траен от този "придобит" след имунизации, пък били те и тройни, петорни и т.н.
  Не знам каква е вашата истина, но опита показва че деца с перманентни гнойни ангини, след преболедуване на Скарлатина, вече много по-рядко правят гнойни ангини.

# 377
Може ли докато пия сутрин кафе и детето е в същата стая да антидотирам лечението му без да искам ?

# 378
Може ли докато пия сутрин кафе и детето е в същата стая да антидотирам лечението му без да искам ?
Зависи от детето. Попитай хомеопата. При моите кафето не им действа, даже си пият и какао.

# 379
Благодаря на всички опитващи се да ми помогнат с отговори!
Мече ,разбрах те ,благодаря и на теб Simple Smile!
На всички студенти и аз пожелавам успешно следване и плодовете от положения труд да са сладки и в изобилие   bouquet!
Хубав ден на всички! Hug

# 380
Зависи от детето. Попитай хомеопата. При моите кафето не им действа, даже си пият и какао.
Питам защото при минали лечения моят синковец е ял шоколадчета на Милкинис с повече мляко , ама сега каза - никакви шоколади и менти - даже му купи хомеопатична детска паста за зъби. Ще попитам  newsm78

# 381
А джодженът като вид мента може ли да се употребява по време на лечение (ако хомеопатът е "забранил" мента)? Съжалявам, сигурно е смешен въпросът, но сготвих един боб с джоджен и сега не смея да ям от него.

# 382
Яж спокойно джоджен.

# 383
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Относно обрива в случая, склонна съм да мисля, че става въпрос по-скоро за една и съща инфекция, или храна.

това си го помислих и аз и отидах на лекар, но той каза, че обривът е екзема.

после се появи много суха кожа и при мен и при бебето на различни места на ръката. сухата кожа при бебето не беше там, където беше обрива. то се обрина около кокалчетата на пръстите, а сухата кожа му е на палеца на възглавничката, обели се и сега е рана Confused
едната му длан си е с бебешка кожа, другата е със суха и грапава като на възрастен. лекарят изключи инфекция, от храна не съм чувала да има такива реакции  Thinking

# 384
  • София - Варна - Бургас
Ето истината за Антибиотиците, заявена не от кой да е, а от самата председателка на СЗО = СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ - Маргарет Чен:

Неефективността на антибиотиците може да доведе до залез на медицината.

# 385
Здравейте! Скоро не съм се включвал в темата, но ви следя(доколкото мога). Имам няколко въпроса, на които ще се радвам да отговорите:)

1) Какво се прави в случай, че жизнената сила на човек е толкова подтисната, че не може да стои на краката си повече от 5 минути, при положение, че лекуващия го хомеопат не е на разположение за известен период от време?

2) Avena Sativa(майчина тинктура) може ли да се ползва без предписание от лекуващ хомеопат?

3) Какво означава, когато симптомите се върнат за пореден път( дори в пъти по-зле от първоначалната картина) ?

Надявам се да съм написал въпросите си разбираемо и достъпно за аудиторията:)

# 386

Относно обрива в случая, склонна съм да мисля, че става въпрос по-скоро за една и съща инфекция, или храна.

това си го помислих и аз и отидах на лекар, но той каза, че обривът е екзема.

после се появи много суха кожа и при мен и при бебето на различни места на ръката. сухата кожа при бебето не беше там, където беше обрива. то се обрина около кокалчетата на пръстите, а сухата кожа му е на палеца на възглавничката, обели се и сега е рана Confused
едната му длан си е с бебешка кожа, другата е със суха и грапава като на възрастен. лекарят изключи инфекция, от храна не съм чувала да има такива реакции  Thinking
Така обяснено, да, няма да е от храна. Само споделих мнение относно преминаването на лекарството в кърмата и косвеното му влияние. И бебето ли има екзема?

# 387
Здравейте! Скоро не съм се включвал в темата, но ви следя(доколкото мога). Имам няколко въпроса, на които ще се радвам да отговорите:)

1) Какво се прави в случай, че жизнената сила на човек е толкова подтисната, че не може да стои на краката си повече от 5 минути, при положение, че лекуващия го хомеопат не е на разположение за известен период от време?

2) Avena Sativa(майчина тинктура) може ли да се ползва без предписание от лекуващ хомеопат?

3) Какво означава, когато симптомите се върнат за пореден път( дори в пъти по-зле от първоначалната картина) ?

Надявам се да съм написал въпросите си разбираемо и достъпно за аудиторията:)
По втора точка категорично не.
По първа не знам, всеки си носи глава на раменете. Хомеопатът надали е умрял, така че би разбрал ако става въпрос за спешен случай. Настоявайте! Аз бих настоявала.
По 3-та точка - много, много неща. Учим ги и в точки, и в подточки. Не ви се подигравам, но няма как просто да се знае какво точно става при вас. Помислете и за вероятна негативна поддържаща причина, която е постоянна. (това като един от много варианти)

# 388
Благодаря за бързите и точни отговори:)

# 389
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

според лекарят - да. аз се бях притеснила да не е нещо заразно  Embarassed, но лекаря каза, че е екзема.
първо погледна при мен и каза, че е екземата на домакинята (от много чистене и досег с вода). попитах го тогава от какво я има бебето и той не можа да ми отговори... каза, че си се появявали, да маже с кортизонов крем (как ли не Naughty, аз отидах, за да изключа вероятността да е нещо заразно). след няколко дена обривът премина, появи се сухата кожа, която на палеца се обели. сега е рана там.
в началото беше едно жълто петно, сухо и напукано, все едно каша е засъхнала. напука се още повече и 2 пласта кожа паднаха, по средата се зачерви и лека-полека стана рана.
но мисля, че понякога го боли, защото понякога пълзи с ръчичка на юмруче... newsm78

след 10 дни съм на консултация, ще попитам и педиатъра, но не очаквам кой знае какъв отговор. Whistling

хомеопатът каза да изчакаме. иначе му видя ръчичката. сега бебето и аз взимаме различни хом. лекарства. преди обривът взимахме едно и също (ако това има значение де...) обривът не се появи непосредствено след прием на лекарство, а около 2 седмици след това.

Общи условия

Активация на акаунт