КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 24

• 39 766
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
В такива случаи повишаването на температурата е често срещано и хомеопатът ви ще прецени дали да се намеси или не.

# 601
Пожелавам на всички ви светли празници! Нека домовете ви бъдат изпълнени с любов и спокойствие!

Благодаря на хомеопатите в темата за отделеното време! Благодаря на съфорумките за споделения опит!

# 602
Здравейте! И аз Ви благодаря за ценните съвети и информация, която споделяте! Благодаря, че Ви има   bouquet  Весели празници и ползотворна Нова година!!!

# 603
Весели празници и от мен!Пожелавам на всички много много здраве!!!Благодаря и аз на хомеопатите за отделеното време и ценните съвети  bouquetУспешна Нова Година!!

# 604
  • Пловдив
★* 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •
•。★ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!★ 。* • ˚。
° 。 ° ˛˚˛ *__Π____*。*˚
˚ ˛ •˛•˚ /______/~\。˚ ˚
˚˛ •˛• ˚| 田田 |門| ВЕСЕЛА КОЛЕДА!
Благодаря на всички, които участват в темата със съвети и напътствия   bouquet

# 605
.

Последна редакция: вт, 25 дек 2012, 21:35 от Анонимен

# 606
Честита Коледа на всички и весели новогодишни празници!

# 607
Нормално ли е след 4 дни лечение детето да продължава да поддържа температура 39,5 и нагоре без други симптоми? Днес я свали замалко до 37.7 и сега отново я вдигна. Кръвната картина сочи бактериална инфекция, има зачервени гърло и ушни мембрани. Предписан му е антибиотик. Сменихме 3 ХЛ, но за мен никакво подобрение не е видимо, детето е в недобра кондиция. Нямам съмнения в компетенцията на хомеопата, но се притеснявам, че може би не му давам адекватна информация, за да предпише правилното лекарство, или случаят има нужда от допълнително изяснение, което не може да стане по телефона. Или имам нереалистични очаквания? Не би ли трябвало за 4 дни поне някакво подобрение да има? На косъм съм да му дам антибиотик, но не знам дали говорят страховете ми или интуицията. Никак не ми се иска да давам антибиотик. Sad
Аз видях по-назад, че само за малко е отговорила на този ваш въпрос. Какво чакате?

# 608
За кое какво чакам? Детето е по-добре вече, затова си изтрих поста, няма нужда да му се отговаря.

# 609
Честита Коледа на всички  bouquet

(Детето мисля, че е по-добре заради самото себе си. Но ти свалям шапка за мислите - най-лесно е наистина да се обвини хомеопата и може и в болшинството случаи той да не си е свършил работата, но да не забравяме, че с децата е по-трудно в смисъл, че когато хомеопатът не е видял болното дете, се осланя само на думите на майката и не всеки успява всеки път да хване "разваления телефон". Само за малко писа по-назад по темата кога се подобряваме заради самите себе си, а не толкова заради стимула от хом.лек-во)

# 610
Честито Рождество Христово и весели Новогодишни празници на всички Simple Smile

# 611
 Hug  Весели празници! Бъдете здрави и усмихнати !

# 612
  • София
Честито Рождество и от мен!
Бъдете здрави, щастливи и благословени! Весели празници Simple Smile

# 613
Здравейте! Приемах хомеопатично лекарство  но вечерта изядох една вафла шоколадова. Дали  е повлияла по някакъв начин на лекарството . все пак има шоколад?

# 614
Здравейте! Приемах хомеопатично лекарство  но вечерта изядох една вафла шоколадова. Дали  е повлияла по някакъв начин на лекарството . все пак има шоколад?
Това само хомеопатът ви може да каже, защото ви познава като пациент и би трябвало да знае дали шоколадът ще антидотира. Също така има значение и самото лекарство, което приемате. Като цяло обаче една шоколадова вафла надали ще "направи" нещо. Simple Smile, но най-добре го попитайте.

Общи условия

Активация на акаунт