Лондон - 4

• 76 357
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
След като чинно изчетох старите теми, имам един въпрос: наистина ли с Окото за 30 минути се прави само една обиколка? (мисля, че някой беше споменал)

Питам, понеже аз лично не си падам по височините, а пък малката ме врънка, та поне да знам заслужава ли си да инвестирам сума евро в начинанието  newsm78...

Аз  не съжалявам,че дадохме по 15 паунда за Окото, обичам виенски колела,а и ясно време уцелихме и гледката е страшна.

# 211
След като чинно изчетох старите теми, имам един въпрос: наистина ли с Окото за 30 минути се прави само една обиколка? (мисля, че някой беше споменал)

Питам, понеже аз лично не си падам по височините, а пък малката ме врънка, та поне да знам заслужава ли си да инвестирам сума евро в начинанието  newsm78...

Аз  не съжалявам,че дадохме по 15 паунда за Окото, обичам виенски колела,а и ясно време уцелихме и гледката е страшна.
Съветвам Ви да си вземете комбиниран билет за окото и аквариума. Аквариума е изумителен.

# 212
  • пак на Рив Гош

Мен точно тук ме стиска чепикът (на това, червеното)  Mr. Green Не обичам да съм на високо, на малко пространство с изглед навън (същото усещане имам и в кабинка на лифт)  ooooh! А ако купя билети, ще взема Флекси Фаст Трак, които ще ми излязат над 100 евро за трима, та затова се чудя...
А и Аквариума решихме, че ще го пропуснем засега  Peace.

# 213
Здравейте,
знаете ли на 01.04 дали е почивен ден в Лондон,нали тогава е великден при тях.
Дали някои от забележителностите няма да са отворени.

# 214
  • срещу двата комина :)))
Здравейте,

провери в сайтовете на музеите  Peace

# 215
Здравейте,

провери в сайтовете на музеите  Peace

Уестминстър, Бялата кула, Бритиш мюзиъм, Природо-научния музей са отворени. По принцип само по Коледа се затварят.

# 216
Пускам ви един сайт, в който можете да си изберете разходка и да видите Лондон през очите на различни хора. Всички разходки, на които съм ходила са били чудесни и винаги сме виждали и научавали неща, които иначе едва ли бихме.
http://www.walks.com/

# 217
Честита Баба Марта!

Аз съм планирала посещение на аквариума с билетите 2 ин 1. Пак по схемата 2 ин 1 ще посетим и колелото ако остане време и ако времето е подходящо.
Май по тази схема излиза по-евтино отколкото с два комбинирани билета.

# 218
 Hug Здравейте,
знае ли някой дали е задължителна резервацията за easybus? Т.е. при положение, че не знам колко време ще ми отнеме по летището, може ли да се кача на буса, който е на ред по разписание, или задължително ми трябва билет предварително?

# 219
Може да си вземеш билет и на място. Ако го вземеш предварително ти излиза по-евтино. Според сайта на easybus билета важи в рамките на 2 часа.

# 220
Голяма ли е разликата? В сайта от Станстед цените са средно 10 лири. Без резервация някой знае ли колко са?

Благодаря ви за цялата информация, събрана в темата!

# 221
Не съм пътувала от Stansted, но открих това:

Walk Up and Pay the Driver fares at easyBus fares are only available on the Stansted, Gatwick and Luton-Earl's Court routes. (Currently £10 per person one way and may change without notice).

Знаете ли кога ще пуснат билетите за лятото за easybus?

# 222
Аз от Стенстед съм пътувала с влак. Може да проверите и тях. Ако кацате в пиков час, спестява много време.

# 223
17 паунда са билетите от шофьора. Продават ги за два месеца напред на сайта, така че сега са за март и април.

Захар, не че нещо, но какво толкова смяташ да правиш на летището  Crazy Вземи си билет за около час след пристигане на полета ти, дори и да закъснеете час преди това и час след това преспокойно може да се качиш на автобуса.

Ако все пак не си сигурна - купете си на място - на летището имат гише.

# 224
Hug Здравейте,
знае ли някой дали е задължителна резервацията за easybus? Т.е. при положение, че не знам колко време ще ми отнеме по летището, може ли да се кача на буса, който е на ред по разписание, или задължително ми трябва билет предварително?
Ако има свободни места ще ви качат. Когато се качвах, шофьора гледаше разпечатките на всички. Беше много евтино и удобно, но ако не беше мъжа ми не знам как щях да я намеря тази спирка.

Общи условия

Активация на акаунт